NK Čelik
Re: NK Čelik
Znali iko kakva je atmosfera .na pripremama. Cini se losi uslovi na Kupresu nesto mi to najtanje ali ako je u klubu dobra atmosfera to je najbitnije . Hebo sve ostalo.
Nemoj Truhlu sikirat, Jenjic u najacoj postavi umjesto Amoah
-
RealMadrid
-
Kontras'88
Jenjić je jos uvijek nepoznanica treneru kamo li nama, zato i igra jer pokušava izvući iz njega nesto sto svi mi vjerujemo i nadamo se da ima.
Jednu utakmicu odigra dobro jednu ne odigra i u krug.
Mi trebamo napadača pod hitno.
Jednu utakmicu odigra dobro jednu ne odigra i u krug.
Mi trebamo napadača pod hitno.
-
carsija072
-
RealMadrid
Povrijedio se Hrvanović, valjda nije ništa ozbiljno.
Ma vidim ima dosta nasih, bit ce nekih slika sigurno.
To je ono cega se ja bojim mi nemamo uduplane pozicije prema naprijed ako se neko povrijedi od ovih sto su dosli kao ta "pojacanja" i onda ce nam opet igrat igraci koji realno nisu ni u Fedwraciji pravili razliku Sijamija Popovic pa jos i Maske da se povrijedi.Roster za PL je tanak ali sreca nasa da su i drugi sad zasad u kanalu kao i mi sa igrackim kadrom ali sve cemo vidjet do 9 mkeseca ko ce sta dovest.Vherovatno cemo i mi nesto uhvatit od ovih igraca sto ostanu bez angazmana iako npr zakljucimo prelazni rok al se ponudi ili iskrsne igrac
2 igraca naprijed moraju jos doci.
Sto ti kazes sreca nasa, pa u ovoj prvoj nasoj sezoni i ostali su u kanalu. Bsk ne znam jel taj tim ikoga doveo? Sloga isto u raspadu, bitno naci samo dva ispod nas i moramo zadovoljni biti.
Sto ti kazes sreca nasa, pa u ovoj prvoj nasoj sezoni i ostali su u kanalu. Bsk ne znam jel taj tim ikoga doveo? Sloga isto u raspadu, bitno naci samo dva ispod nas i moramo zadovoljni biti.
- BatistutA19
Poluvrijeme ,0-0 ne znamo nista kakva je igra ,najbitnije bez povreda rezultat nebitan.
Ali vala teren je prelos pa u Nemili je Vembli za ovaj ,ne znam sto nisu npr u Sirokom.igrali utakmicu .Valjda ce bit neki izvjestaj ,poneki video ,slike .Kad se vracaju nasi za Zenicu ,znaci jos generalka Subota i to je to i j e li potvrdjen BSK
Ali vala teren je prelos pa u Nemili je Vembli za ovaj ,ne znam sto nisu npr u Sirokom.igrali utakmicu .Valjda ce bit neki izvjestaj ,poneki video ,slike .Kad se vracaju nasi za Zenicu ,znaci jos generalka Subota i to je to i j e li potvrdjen BSK
- BatistutA19
Valjalo bi pojacanje neko napadac i jos jedan prema naprijed ,ovo ostalo popunjeno vecinom.e sad kvalitet u odnosu prema drugim.klubovima i ne poznajem toliko igrace drugih klubova pogotovo ove sto cemo se borit sa njima
-
RealMadrid
U igru nisu usli: Durmo, Babic, Beganovic, Spahic i Sabanovic.
Imam osjećaj da je odbrana tvrda samo tako