NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Kontras'88

Re: NK Čelik

Post Postao/la Kontras'88 »

Danas na poslu, od kolege koji navija za Dinamo sam vidio dobru stvar, a to je aplikacija dinamova.
U koju se registriras sa svojom clanskom i imas pristup svemu.
Od karata od pogleda, koliko se karata prodalo, od ponude njima kao članovima da mogu dosta prije kupiti karte za neku utakmicu od onih koji nisu članovi. Jos dosta toga.

Jednostavno pravo dobra stvar i volio bih kad bi i mi imali nesto slično u skorije vrijeme.
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Kako bode oci Burekovic na transfermarktu medju igracima Celika :mrgreen:
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Bilo bi dobro da se dobije digitalna sezonska bez obzira da li si izabrao samo digitalnu ili fizicku kartu.
Nekad se mozda zaboravi fizicka a imas digitalnu uvijek uz sebe na telefonu.

A dosta nas gotivi fizicku realno :)
MrAdislic
12. igrač

Post Postao/la MrAdislic »

Znaci kada se uzme online ranije, ne moze se doci u klub nekad kasnije i podici fizicka
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Ne znam, nagadjam, ali mozda je zbog QR koda koji ne bi bio isti na digitalnoj i fizickoj i fakticki bi imao dvije sezonske. Ako ima na sezonskim QR kod :)
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 23 srp 2026, 10:34, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Ide isto kao i za online clanstvo. Online zavrsis kupovinu i odaberes hoces li fizicku da ti se dostavi na adresu ili da licno preuzmes kada ti jave da je spremno. Imate na webu sve opcije tako da sve je omoguceno samo treba kupovat.
phillies
12. igrač

A da mi ovu zapjevamo kad Mohedano dadne gol, ili mu laudrup pusti na razglas ? :D

Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
phillies
12. igrač

Obavljena duznost. Vec preko 30 izdatih clanskih.
Samo Čelik zenički !!!

Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Kupio clansku za jug a ulazit cu na zapad!
Ta opcija mi je daleko najbolja.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Duznost obavljena kupljena sezonska Zapad ,bgm kako raja uzima moglo bi i nestat 😁😁,moglo bi se danas vec 100 prodat..Pohvale sve za upravu i oranizaciju za prodaju 🖤⚽️❤️
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

MrAdislic je napisao/la: 23 srp 2026, 02:22 Znaci kada se uzme online ranije, ne moze se doci u klub nekad kasnije i podici fizicka

Ja sam danas zavrsio online uplatu. Ma nista pise da ce javiti o nacinu i terminu preuzimanja i to je to.
Ma top je ovo sjedis pijes kafu lagano i narucis sezonsku ide bez problema sve
moSa likCe
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Odgovori