Nisam uopšte upućen, samo pretpostavljam. Očigledno se svako ugrađivao u transfere ovih "igrača"PehariSuTu je napisao/la: ↑19 srp 2026, 18:48Kad smo mi u pitanju, nikome se ne treba vjerovati.
Kad su dolazili Holanđani, priča bila ma dolaze iz te lige tu je prosjek 2k eura, a oni nas klempaju dosta veće iznose.
Husković također i Mhand, pa eto došli mladi su nisu skupi, poslije se ispostavilo preko 10 milja obojica...pa i nisu skupi al za Dinamo.
FK Željezničar
Re: FK Željezničar
-
tiagofaria25
Senegalac zaduzio broj 2, znaci vjerovatno doveden kao bek. Zvanicna stranica 0 bodova.
- AmarAmarOsimOsim
Ubačen je na sajtu u odbranu. Da nam je Bogdom to jedini problem.
A pehari su tu!
- PatrickGerhardt
Znao sam da ce nam zavalit petak prvo kolo
Ma ja, kao što napisah gore ako je nezalaganje/loše ponašanje razlog što ne igra onda je to već onda drugi par rukava.PehariSuTu je napisao/la: ↑19 srp 2026, 18:50S Mhandom je navodno najveći problem jer mu se navodno ne živi, depresivan, ali uredno živi i nije depresuvan kad treba naplatiti nerad.braco je napisao/la: ↑19 srp 2026, 12:08Imali smo i slučaj Jabera, gdje ga je Akrapović držao na tribinama i još dao izjavu da su svi naši vezni bolji od Jabera, pa si zamalo uništio momka koji ti je kasnije postao najveći transfer kluba u historiji. Zato i ne treba nikom ništa vjerovati kao što kažeš.
- BukiBiščević
@UživaocKajkuta Odradiše te kulturno ljudino.
Joj da hoće proći još ove dvije sedmice. Imam osjećaj da se neće moći disat na Grbavici prvo kolo, s kim god sam progovorio, isti je odgovor, Željo se poželio mnogo.
Joj da hoće proći još ove dvije sedmice. Imam osjećaj da se neće moći disat na Grbavici prvo kolo, s kim god sam progovorio, isti je odgovor, Željo se poželio mnogo.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- UzivaocKajkuta
vidjet cemo, znat cu taj petak ocul bit na grbavici ili u apartmanu da gledam ......BukiBiščević je napisao/la: ↑20 srp 2026, 12:41 @UživaocKajkuta Odradiše te kulturno ljudino.
ja jedva cekam da pocne, a i ove igrace nove
a pehari su tu
- BukiBiščević
Ma ide Šeha životom.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
- UzivaocKajkuta
Koliko će pojedinim proces registracije potrajat, imat ću fore do oktobra da ih analiziramUzivaocKajkuta je napisao/la: ↑20 srp 2026, 18:05ubrzo bi mogao jos 3 do 4 da analiziras, nadam se da si spreman
- UzivaocKajkuta
Ako imamo dugove prema Poreskoj kako ćemo registrovati ove strance? Nd mislim na dugove koji su reprogramirani nego na ove svježe dugove za zadnje mjesece.
- PatrickGerhardt