Generalna diskusija
Generalna diskusija
Generalna diskusija za Svjetsko prvenstvo 2026. godine koje se održava u SAD-u, Kanadi i Meksiku.
Ovdje možete pisati o svemu:
favoritima za osvajanje titule
iznenađenjima turnira
sastavima reprezentacija i pozivima igrača
formi ekipa pred prvenstvo
prognozama i očekivanjima
zanimljivostima i dešavanjima van terena
Ovdje možete pisati o svemu:
favoritima za osvajanje titule
iznenađenjima turnira
sastavima reprezentacija i pozivima igrača
formi ekipa pred prvenstvo
prognozama i očekivanjima
zanimljivostima i dešavanjima van terena
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Re: Generalna diskusija
Pa tek sad kad sam pravio teme za grupe vidim koliko ima reprezentacija, mama draga
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Ide li iko sa foruma na neku od utakmica? Ja sam osiguran za Toronto i Seattle. U slucaju plasmana dalje, razmislilo bih se. Mislim da su nam opcije Vancouver, San Francisco i Boston. E ova u Bostonu bi mi bila kao da idem iz Zenice do Kaknja 
Ja imam karte za Seattle, ako nekom treba da prodam pišite
Stavi na FIFA marketplace i otici ce. Ja sam sve svoje ekstra karte prodao. Al zato sam popusio za Toronto mogo sam komotno u Zenici mjesec dana godisnjeg uzet i jos skoknut par puta na more 
Vrijedit će vala svake potrošene marke, odnosno dolara
Osvaja Portugal
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Azteca i ovi dresovi dugih rukava kod Meksika
Romantika
@Laudrup ti si zaboravio otključati temu predikcija

NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Regoje je za Barbareza Mourinho.
Amoah za Tahirovića Paul Scholes.
Amoah za Tahirovića Paul Scholes.
Fizička sprema broj 1. Naši u 12 minuti ne mogu istrčati naprijed i vratiti se nazad u sprintu.
Kada su odlučili mahalati po Sarajevu 10 dana pred SP prestao sam bilo čemu se nadati.
Lekcija i za nasu upravu i za Regoja i Jusića što oni i znaju da je bitno da se sklopi roster do priprema i da pripreme svi igraći prodju. Paklene pripreme a ne sprdnju kao naša reprezentacija. POLA POSLA tako završiš. Fizika je broj 1 u današnjem fudbalu. Igrači lete po 90 minuta. Naša reprezentacija kao benzinac golf 1. Nažalost najlosije se pokazali od svih 48 selekcija na SP.
Nek sam i ovo vidio, na uvodnoj ceremoniji pred finale, vojska sa puskama pozira i borbeni avion nadlijece stadion 

Ljudima jos kasni početak utakmice, najgore svjetsko prvenstvo definitivno.
Ovo je sasvim uobicajeno za americke sportove, pogotovo ako je neki bitan datum, kao sto je 11.09, Dan veterana ili Memorial day, zastave na pocetku sezone na svakom stadionu preko cijelog terena, himna obavezna prije svake utakmice...kao i kasnjenje utakmica, imaju satnicu do koje niko ne drzi a utakmica pocne kad pocne
Cestitke Spaniji, nek cigani nisu osvojili.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."