NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
RealMadrid

Re: NK Čelik

Post Postao/la RealMadrid »

@phillies iz Medjugorja su to bili streamovi.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Iskreno sumnjam da će biti streamovi sa Kupresa pošto su tereni bukvalno na livadi pa ne znam koliko je tehnički izvodivo.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Slika, story, video bilo sta sa priprema? Jesul stigli? Jel odradjen trening? Ovaj segment se mora popraviti.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

prisonbreak je napisao/la: 19 srp 2026, 22:04 Slika, story, video bilo sta sa priprema? Jesul stigli? Jel odradjen trening? Ovaj segment se mora popraviti.
Vozaju se okolo na kvadovima :mrgreen:
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

slika

Jel neko upratio koje su brojeve zaduzili Omic, Savic, Sabanovic i Hrvanovic ? :D
I jesam li ove ostale pogodio :D

P.S. prisonbreak, Bojan im upravo objasnjava gdje je de la Fuente grijesio u prvom poluvremenu pa zato Spanija ne vodi. :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
prisonbreak

Redbull je napisao/la: 19 srp 2026, 22:08
prisonbreak je napisao/la: 19 srp 2026, 22:04 Slika, story, video bilo sta sa priprema? Jesul stigli? Jel odradjen trening? Ovaj segment se mora popraviti.
Vozaju se okolo na kvadovima :mrgreen:
To je jucer bilo. :lol:

Nek km dobro objasni, samo da ovi mrtvi terovirani amerikanci ne dobiju.
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

phillies je napisao/la: 19 srp 2026, 22:14 slika

Jel neko upratio koje su brojeve zaduzili Omic, Savic, Sabanovic i Hrvanovic ? :D
I jesam li ove ostale pogodio :D

P.S. prisonbreak, Bojan im upravo objasnjava gdje je de la Fuente grijesio u prvom poluvremenu pa zato Spanija ne vodi. :D
Ma isfulao si ti ovdje neke brojeve, bar kako je bilo ovu zadnju tekmu.
Masetic je 6 a Omic 17, zamijenio si Kinga i Amoaha, Hrvanovic je 14, Sabanovic je 24 a Spahic 25, Krehmic je 16 bio prekjucer. To sam upratio otprilike
phillies
12. igrač

Hvala buraz. Ma nisam toliko gledao "stare" igrace, jer sam mislio da su zadrzali svoje brojeve, prvenstveno Masetic. Krehmica nisam ni ubrojao jer vjerovatno nece ni biti dio rostera u sezoni.
Gogic ce vjerovatno uzeti osmicu a devetku buduce pojacanje :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Cestitke nasem Andresu Garciji Mohedanu na tituli svjestkog prvaka
Srce, čast i ponos!
phillies
12. igrač

Hajde Čelik, zaigraj rock'n'roll !

slika
Samo Čelik zenički !!!

phillies
12. igrač

Od ostalih vijesti vezano za klub: Arena Sport objavila datume i satnicu utakmica prvog kola WWIN Premijer Lige za 2026/2027:

Čelik ce gostovati Zrinjskom, a utakmica bi se trebala odigrati u nedelju 09.08 u 21.00. Direktan prijenos na kanalima Arene Sport (navjerovatnije neki od Premium kanala). Ako ne bude odgode zbog ucesca Zrinjskog u evropskom takmicenju.
Samo Čelik zenički !!!

BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Pa ko pise ove tekstove na SBC da li on zna da je Mladen Zizovic umro i da nije trener Borca nego da je Vinko Marinovic.,Ovo je stvarno neozbiljno i amaterski i nedavno sam piso veliku gresku neku samo zaboravio sam koja je .Daj ispravi to ne blamiraj se portal cita cijela drzava i regija.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

BatistutA19 je napisao/la: 20 srp 2026, 11:15 Pa ko pise ove tekstove na SBC da li on zna da je Mladen Zizovic umro i da nije trener Borca nego da je Vinko Marinovic.,Ovo je stvarno neozbiljno i amaterski i nedavno sam piso veliku gresku neku samo zaboravio sam koja je .Daj ispravi to ne blamiraj se portal cita cijela drzava i regija.
:mrgreen:

Bati 100% si upravu
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Batija za lektora i korektora nek angazuju i nece bit ovakvih gresaka hehe
prisonbreak

Jos nisu stigli na Kupres?
Odgovori