FK Željezničar

Tema posvećena FK Željezničar okuplja sve navijače i ljubitelje kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, igračkom kadru, transferima, rezultatima i aktuelnim dešavanjima vezanim za Plave sa Grbavice.
Orvel

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Orvel »

Bersaga je napisao/la: 17 srp 2026, 17:17 Suljo jučer priča sa nekim na telefon i govori da Sten može to posložiti i da sedam igrača ubrzo dolazi. Vidjet ćemo, možda nam je Suljo još uvijek glavni.
Sjajno
Veteran

Post Postao/la Veteran »

Kakva mahalanja🤢🤢🤢 sve dok nam je tako necemo mi nigdje.
Bersaga

Post Postao/la Bersaga »

Hrasno15 je napisao/la: 17 srp 2026, 18:58
Bersaga je napisao/la: 17 srp 2026, 17:17 Suljo jučer priča sa nekim na telefon i govori da Sten može to posložiti i da sedam igrača ubrzo dolazi. Vidjet ćemo, možda nam je Suljo još uvijek glavni.
Pojačanja ili prinova? Da ne budu kao ovi holanđani?
Kad smo mi prijatelju posljednji put doveli pojačanje? Neka teren bude jedino mjerilo.

Bersaga piše samo kad čuje svojim ušima i vidi svojim očima, nije problem ni da pošaljem sliku a nama napretka nema svakako.
godrina

Post Postao/la godrina »

Opet stabilizacija. Svako realan ce reci da je to jedina opcija. I jeste ali nama je ovo deseta stabilizacija u zadnjih 12 godina. I iz svake izadjemo samo gori.
Jos jednu neuspješnu ne znam mozemo li prezivit.
Em smo izgubili ogromno vrijeme em niko nikad nikakvu "kaznu" nije dobii. Bez ikakve odgovornosti jbt.
I ogromna sutnja i navijaca i javnosti i ljudi cije rijeci imaju tezinu. Bas je deprimirajuce sve ovo.
Ogromno ne znanje vlada, sve pogresno radimo i srljamo. Imamo savrsen primjer loseg rada u komsiluku a mi ih zelimo i prešišat u brukanju.
Vec mi se povraca od citanja komentara pred nase utakmice kako od protivnika pravimo Aton Vilu i uvjek nadjemo par igraca koji su Rikelme i Andy Cole.
I pored svega toga mi jedva cekamo utakmice.
Orvel

Post Postao/la Orvel »

godrina je napisao/la: 17 srp 2026, 22:44 Opet stabilizacija. Svako realan ce reci da je to jedina opcija. I jeste ali nama je ovo deseta stabilizacija u zadnjih 12 godina. I iz svake izadjemo samo gori.
Em smo izgubili ogromno vrijeme em niko nikad nikakvu "kaznu" nije dobii. Bez ikakve odgovornosti jbt.
I ogromna sutnja i navijaca i javnosti i ljudi cije rijeci imaju tezinu. Bas je deprimirajuce sve ovo.
Ogromno ne znanje vlada, sve pogresno radimo i srljamo. Imamo savrsen primjer loseg rada u komsiluku a mi ih zelimo i prešišat u brukanju.
Vec mi se povraca od citanja komentara pred nase utakmice kako od protivnika pravimo Aton Vilu i uvjek nadjemo par igraca koji su Rikelme i Andy Cole.
Otjerali smo iz kluba (ne mi nego TM a i generalno navijaci svojim pisanjima) skoro sve ljude koji nesto znaju o fudbalu. Eto niko od tih ljudi se vise i ne oglasava, znaci nemaju nikakve veze sa klubom posto su oni navodno bili smetnja i opstrukcija radu kluba, opstrukcija napredka itd itd. Rezultat svi vidimo, mozda su pogresni ovi sto tjeraju a ne ovi sto su otjerani.
Pablo11

Post Postao/la Pablo11 »

Orvel je napisao/la: 17 srp 2026, 23:34
godrina je napisao/la: 17 srp 2026, 22:44 Opet stabilizacija. Svako realan ce reci da je to jedina opcija. I jeste ali nama je ovo deseta stabilizacija u zadnjih 12 godina. I iz svake izadjemo samo gori.
Otjerali smo iz kluba (ne mi nego TM a i generalno navijaci svojim pisanjima) skoro sve ljude koji nesto znaju o fudbalu. Eto niko od tih ljudi se vise i ne oglasava, znaci nemaju nikakve veze sa klubom posto su oni navodno bili smetnja i opstrukcija radu kluba, opstrukcija napredka itd itd. Rezultat svi vidimo, mozda su pogresni ovi sto tjeraju a ne ovi sto su otjerani.
Koga je to grupa otjerala?
braco

Post Postao/la braco »

Evo Karpaty objavili da će današnju utakmicu protiv nas prenositi na svom youtube kanalu. Utakmica se igra u 16:00.

tiagofaria25

Post Postao/la tiagofaria25 »

Gogic u Celik… Mogli smo ga vala potpisat…
UzivaocKajkuta

Post Postao/la UzivaocKajkuta »

tiagofaria25 je napisao/la: 18 srp 2026, 09:54 Gogic u Celik… Mogli smo ga vala potpisat…
isto ko da samo veznjaka nemamo
a pehari su tu
tiagofaria25

Post Postao/la tiagofaria25 »

UzivaocKajkuta je napisao/la: 18 srp 2026, 10:04
tiagofaria25 je napisao/la: 18 srp 2026, 09:54 Gogic u Celik… Mogli smo ga vala potpisat…
isto ko da samo veznjaka nemamo
Mogli smo malo oslobodit budzet, pustit Pejica, ako je vec htio momak da ide. Svakako se situacije nece previse poboljsat u skorijem periodu…

Gogic sigurno jeftiniji.
PatrickGerhardt

Post Postao/la PatrickGerhardt »

Gogic nikad ne bi dosao kod nas i nadam se da nikad necemo pomisliti da ga zovnemo
GBBP87

Post Postao/la GBBP87 »

Izgleda kao solidan golman ovaj Jimenez.
Jači od ratova, režima i partija!
Riquelme

Post Postao/la Riquelme »

Prvi potpis..danas.
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.
Hrasno15

Post Postao/la Hrasno15 »

Bar ima visinu za golamana, 1.94, nadati se da ce biti dobar, da nije kao napadac koji zna zabijati
GBBP87

Post Postao/la GBBP87 »

Hrasno15 je napisao/la: 18 srp 2026, 14:44 Bar ima visinu za golamana, 1.94, nadati se da ce biti dobar, da nije kao napadac koji zna zabijati
Meni je najdraže radi konkurencije jer sigurno da će se on i Abdulahović nametati za prvog golmana uz to imaš i Ćosića koji isto želi minute, samo zdrava konkurencija a ne kao do sad što je Muftić bio zacementiran pred golom.
Jači od ratova, režima i partija!
Odgovori