FK Željezničar

Tema posvećena FK Željezničar okuplja sve navijače i ljubitelje kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, igračkom kadru, transferima, rezultatima i aktuelnim dešavanjima vezanim za Plave sa Grbavice.
Tranzicija

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Tranzicija »

PatrickGerhardt je napisao/la: 16 srp 2026, 13:26
AmarAmarOsimOsim je napisao/la: 16 srp 2026, 12:53 Ja se nadam da će se u rad kluba uskoro uključiti/priključiti i Vedran Vukotić. Ne znam kakve su mu ambicije i da li ima želju da se vraća u klub. Posebno u ovako teškim momentima. Vedran je prije svega veliki Željovac pa sve ostalo. Po meni je on ostao kao jedini koji nije razočarao navijače. Sve ove ideje bih prepustio njemu. Vedran je prvi čovjek koji je i dao prijedlog o strateškom partneru, već sada, davne 2015. godine kad ga je većina ljudi u klubu ismijala.

Siguran sam da je Vukotić dugoročno rješenje i da bi on doveo klub tamo gdje mu je i mjesto, bilo kroz trenutni model funkcionisanja, model sa dionicama ili model sa partnerom. Uvjerenja sam da je dovoljno sposoban da pripremi održiv model. Volio bih da čujem i vaše mišljenje, vjerujem da se većina slaže sa mnom.

Da se razumijemo, pričam isključivo o Vedranu, znači nikakvi priljepci koji se vežu uz njegovo ime, isključivo Vedran i ljudi koje bi on birao. Njega i Stena da uparimo, to bi bila idealna kombinacija sa još nekim ljudima koji bi sigurno pomogli i aktivno se uključili u vođenje kluba.
Vedran je vjerovatno jedina osoba koja se nije dala ocrniti, volio bih i ja da bude tu, ali nekako sumnjam bas da ima snage i volje da se bori s tim
Nema on vremena da se bavi ovim
GBBP87

Post Postao/la GBBP87 »

Generalka protiv Slobode 1. augusta na Grbavici
Jači od ratova, režima i partija!
UzivaocKajkuta

Post Postao/la UzivaocKajkuta »

lakse mi je
a pehari su tu
PatrickGerhardt

Post Postao/la PatrickGerhardt »

UzivaocKajkuta je napisao/la: 16 srp 2026, 19:31 lakse mi je
Hebat cemo im majku majcinu
AmarAmarOsimOsim

Post Postao/la AmarAmarOsimOsim »

Bićemo najšarenija i najčudnija ekipa u ligi.
A pehari su tu!
GBBP87

Post Postao/la GBBP87 »

AmarAmarOsimOsim je napisao/la: 16 srp 2026, 20:41 Bićemo najšarenija i najčudnija ekipa u ligi.
Biće internacionala izgleda
MrkiMedo

Post Postao/la MrkiMedo »

Ko ce docekati prvo kolo
AmarAmarOsimOsim

Post Postao/la AmarAmarOsimOsim »

Da se ne brinete, Pejić je zaključan i ostaje sa nama! Došao je jedan pomoćnik, naš Sarajlija, radio kao pomoćni u Eupenu, Keno radi sa golmanima, Čoko je kondicioni i Emil analitičar. U toku sutrašnjeg dana trebalo bi da se priključe najmanje 2-ojica igrača. Teško da će nas pojačati i jedan jedini domaći bh. pa čak i regionalni igrač. Ganjamo samo igrače koji pričaju slične jezike. Tučemo BSK-a i uhljupe.
A pehari su tu!
Levin

Post Postao/la Levin »

AmarAmarOsimOsim je napisao/la: 16 srp 2026, 22:18 Da se ne brinete, Pejić je zaključan i ostaje sa nama! Došao je jedan pomoćnik, naš Sarajlija, radio kao pomoćni u Eupenu, Keno radi sa golmanima, Čoko je kondicioni i Emil analitičar. U toku sutrašnjeg dana trebalo bi da se priključe najmanje 2-ojica igrača. Teško da će nas pojačati i jedan jedini domaći bh. pa čak i regionalni igrač. Ganjamo samo igrače koji pričaju slične jezike. Tučemo BSK-a i uhljupe.
Ako je to onaj na kojeg mislim bit će dočekan na nož...
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
GBBP87

Post Postao/la GBBP87 »

Levin je napisao/la: 16 srp 2026, 22:37
AmarAmarOsimOsim je napisao/la: 16 srp 2026, 22:18 Da se ne brinete, Pejić je zaključan i ostaje sa nama! Došao je jedan pomoćnik, naš Sarajlija, radio kao pomoćni u Eupenu, Keno radi sa golmanima, Čoko je kondicioni i Emil analitičar. U toku sutrašnjeg dana trebalo bi da se priključe najmanje 2-ojica igrača. Teško da će nas pojačati i jedan jedini domaći bh. pa čak i regionalni igrač. Ganjamo samo igrače koji pričaju slične jezike. Tučemo BSK-a i uhljupe.
Na koga misliš?
GBBP87

Post Postao/la GBBP87 »

GBBP87 je napisao/la: 16 srp 2026, 22:47
Na koga misliš?
Mislim da sam skontao...
tiagofaria25

Post Postao/la tiagofaria25 »

GBBP87 je napisao/la: 16 srp 2026, 22:49
GBBP87 je napisao/la: 16 srp 2026, 22:47
Na koga misliš?
Mislim da sam skontao...
De reci da i ja skontam
Odgovori