Premijer liga - aktuelno
Re: Premijer liga - aktuelno
Velez sad za sad katastrofa, ne znam sta im se desava, pa se nisu pojacali. Jos ih europa ceka.
-
RealMadrid
Pa plate i suspenzija se skloni, ako im je problem dug od par desetina hiljada, onda ne znam. To su trebali prvi dan rijesiti.RealMadrid je napisao/la: ↑27 lip 2026, 21:08Imaju suspenziju FIFA-e, ne mogu registrovati nove igrače.
Meni nešto smrdi u vezi Veleža, što kažeš isplatiš i hajmo dalje, baš djeluju u raspadu, a igraju evropu za 10ak danaRedbull je napisao/la: ↑27 lip 2026, 22:18Pa plate i suspenzija se skloni, ako im je problem dug od par desetina hiljada, onda ne znam. To su trebali prvi dan rijesiti.RealMadrid je napisao/la: ↑27 lip 2026, 21:08Imaju suspenziju FIFA-e, ne mogu registrovati nove igrače.
KAKO JE OVO MOGUĆE: Novi trener Želje prije samo 10 dana predstavljen u drugom klubu!
Svakim danom sve vise sam uvjeren da cemo završiti ispred njih na tabeli.
Izgleda da smo pogodili tajming ulaska u PL. I protiv Zelje i Veleza, pa i Sirokog ce se moci igrati i nadati bodovima, da ne spominjem Slogu i BSK. Malo komotnija situacija nego ona u kojoj smo mislili da cemo biti. Naravno, to ne znaci da necemo morati krv propisati za svaki bod, ali opet cini se da ce biti lakse izboriti opstanak.
Ma samo da hoce poceti vise.
Ma samo da hoce poceti vise.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Idealna situacija da ispunimo cilj i dodatno se stabilizujemo, unaprijedimo administraciju, još pojačamo stručni štab i ostale segmente u i oko kluba
Let's go!
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"