NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Eugen

Re: NK Čelik

Post Postao/la Eugen »

Evo nas tu smo, jos u prvoj sezoni da lagano izborimo opstanak, da se krene radit Plandilo, te da domace firme malo vise budu uz klub, samo nebo nam je granica
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Potpis je pao, bh telekom ostaje sponzor i to prosiruju paket.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Evo razmisljam kako ce izgledati poledjina dresa u povratnickoj sezoni :D
Grb Robijasa
prezime igraca
broj igraca
NK ČELIK
BHTELECOM

Ili da NK ČELIK ide iznad broja, a prezime ispod? Kao sto je Eintracht imao do prosle godine.

Milion dilema za razmisljanje :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Redbull je napisao/la: 14 srp 2026, 15:27 Potpis je pao, bh telekom ostaje sponzor i to prosiruju paket.
Mnogo smo jaki
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

De ljudi popravite me jednim pojačanjem još se nisam oporavio od prošlog petka kada sam vidio da se uigravaju Vardo i Jenjić kao nosioci igre u sredini jedne premijerligaške ekipe.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

phillies je napisao/la: 14 srp 2026, 15:34 Evo razmisljam kako ce izgledati poledjina dresa u povratnickoj sezoni :D
Grb Robijasa
prezime igraca
broj igraca
NK ČELIK
BHTELECOM

Ili da NK ČELIK ide iznad broja, a prezime ispod? Kao sto je Eintracht imao do prosle godine.

Milion dilema za razmisljanje :D
Uvijek mora biti ime kluba iznad prezimena igraca!
Gdje ce bolan trnokop Babic ili Vardo biti iznad a Čelik ispod njih! To treba statutom zabraniti da ne moze prezime igraca biti iznad a ime kluba ispod na dresu! I na kraju krajeva sta ce ime igraca na dresu? Ja ne bi Babicev il Vardin dres kupio kad bi bio besplatan i jos + 100 km da se dobije gratis!!!
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Screenshot_2 (2).png
Screenshot_2 (2).png (186.9 KiB) Pogledano 507 puta.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
phillies
12. igrač

???

Posto tvoj nijedan post nije - onako.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

laudrup je napisao/la: 14 srp 2026, 18:55 Screenshot_2 (2).png
Sreca pa si Admin,da nisi sad bi te onaj Cinvict napao životom :sjekira:
Zenicaokamog

Post Postao/la Zenicaokamog »

Ovo oko stadiona svi se trebamo dignuti, ne smijemo dozvoliti da rade nesto sto nije dobro za Celik. Ne treba nam taj stadion. Smrdi od pocetka kad su Vico i Igor Dodik kupili inter u ime Vraceta, koga oni lazu? Ako iko zna lopobluk namirisat, to smo mi, nakon toliko godina lopovluka.

Odjebite od Bilinog, Zenice i Celika!
Sabani_Nonda

Post Postao/la Sabani_Nonda »

Treba ispregovarati dobre uslove za Čelik. Stadion nije Čelik ni sada. Grad ne smije propustiti priliku da se u Zenicu ulozi 100 miliona km ili vise, i da se igraju tekme reprezentacije u Zenici sljedećih 10-20 godina. Bitno je da dobije dobar stadion, bitno je da u grad dodje 100 miliona, bitno je da se igraju tekme repke. Pozitivno utice na ekonomiju, na imidž grada Itd. Nemamo stari most, Baščaršiju, ali može biti mini turiaticka atrakcija ako ništa za dječije ekskurzije. Budite realni, postoji svijet mimo Čelika. Treba biti pametan i mudar. Šta da Kanton i grad odustanu I’d financiranja Čelika?? A grad i kanton podržavaju taj projekat iako se Fudo i Pivic ne mogu organski. Ako čelik bude morao igrati na drugom stadionu možda se može tražiti vise para da se kompenzira gubitak na ulaznicama, od grada i kantona. Nismo kao grad bas u poziciji da možemo hladno reci eto ne treba nama 100 miliona. Čelik takodje, nije bas da mogu bez grada, kantona.
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Zna li neko ima li ijedan Husaricev igrac trenutno u Celiku, prvi tim il juniori, svejedno?
Da i njega otjeramo

Retard ismijava Celik gdje stigne, ocigledno su ga nasi otjerali pa sad drugacije pokusava "naskoditi"
Hebem mu pleme raspalo
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 14 srp 2026, 21:54 Zna li neko ima li ijedan Husaricev igrac trenutno u Celiku, prvi tim il juniori, svejedno?
Da i njega otjeramo

Retard ismijava Celik gdje stigne, ocigledno su ga nasi otjerali pa sad drugacije pokusava "naskoditi"
Hebem mu pleme raspalo
Ima Sivac.

Edit: prešao kod Vršajevića.
phillies
12. igrač

Nema nijedan... Mozda je htio nekog uvaliti pa nije mu proslo. Mozda Situ.
Samo Čelik zenički !!!

PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Ma ko yebe tog kretena, nek pise sta hoce. Ne znam ko o njemu ima pozitivno misljenje
Srce, čast i ponos!
Odgovori