Transferi 2026/27

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
RealMadrid

Re: Transferi 2026/27

Post Postao/la RealMadrid »

@zamorano Burek na prozivci Rudara iz Kaknja :rock:
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Ovaj iz Parisa, sto je na probi, mozda bude nesto od njega. Proslu polusezonu igrao za svedski tim iz druge lige ifk varnamo kao posudjen igrac. Zadnju utakmicu odigrao 28.06. vecinom ulazio sa klupe, odigrao 9 utakmica i dao 1 gol, skupio 96 min.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

RealMadrid je napisao/la: 13 srp 2026, 19:12 @zamorano Burek na prozivci Rudara iz Kaknja :rock:
Otkud bolan sad na prozivci u Rudaru?
Pa jel spreman da igra?
Frajko izradio Čelik kao niko u ovih zadnjih 6 godina.
Trebalo je Talhu opet dovest umjesto ovog Babica.
Momak zasticeno godiste jos uvijek a za Babica je Talha 19 svemirskih brodova!!!
RealMadrid

Zamorano je napisao/la: 13 srp 2026, 19:31
RealMadrid je napisao/la: 13 srp 2026, 19:12 @zamorano Burek na prozivci Rudara iz Kaknja :rock:
Pa jel spreman da igra?
Momak zasticeno godiste jos uvijek a za Babica je Talha 19 svemirskih brodova!!!
slika
LoSin

Post Postao/la LoSin »

Redbull je napisao/la: 13 srp 2026, 19:20 Ovaj iz Parisa, sto je na probi, mozda bude nesto od njega. Proslu polusezonu igrao za svedski tim iz druge lige ifk varnamo kao posudjen igrac. Zadnju utakmicu odigrao 28.06. vecinom ulazio sa klupe, odigrao 9 utakmica i dao 1 gol, skupio 96 min.
Iskren da vam budem od njega nema hljeba kad god je pozivan u repku to je radi i broja i kad igra da bog sacuva!!!
Robija do Tokija🖤❤️
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Zulovic bi mogao ostati jer je 2008. godiste i moze nastupati za juniore.
O kvalitetama mislim da niko od nas ne moze dati sud. Za Sudica prvi put cujem, a za Zulovica znam da je standardan reprezentativac.
Na TM ne pise nista o agenciji Zulovica, a Sudiceva je JK9 sport. Imaju 2 igraca koje je Vito zastupao (Bosnjak i Bonic), ali ne znam koliko agencija i ova dvojica imaju veze s njim.
Svakako imaju jos zanimljivih igraca poput Lovrinovica iz Lokomotive (kapiten Romarija) i Amara Begica.
RealMadrid

Taj Sudic bio na probi u Velezu od 13. do 30. juna, ako kod njih nije zadovoljio onda ce jos teze kod nas.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Zamorano je napisao/la: 13 srp 2026, 19:31
Pa jel spreman da igra?
Pa posto tebi treba nacrtat ev objesnit cu ti pa mozda uhvatis sta u tu svoju glavu, a za ovo oko dizanja tri prsta nema svrhe da ti ko sta i obasnjava nes skontat.A sto se tice Babica Smajlovica pa i igraca broj 29 prosle sezone odnosno poluseznone igrali su za 500km pa za 700km a sad imaju poboljsan ugovor ali sigurno ne ni trecinu koliko bi te Talha izlazio sto je pa barem 3 do 4 milje sa stanom hranom platom i dopr a isto tako nije za prvog tima i tako da je to bacanje kesa (nista ne dobijas ).Ako ces platit igraca sa strane bar yreba da ima kvalitet da igra u prvoj postavi.
Ako ces za klupu i rotaciju bolke je nasi momci i kostaju manje a i das im priliku nikad se nazna
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Kapiten juniora PSGa dodje iz Pariza u Zenicu na probu? Jel samo meni to upalilo 3 miliona lampica i pitanja? Nema od te ljubavi ništa. Ako ode s ekipom na pripreme biću šokiran a kamo li da ostane duže od toga.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

KakhaKaladze je napisao/la: 13 srp 2026, 23:48 Kapiten juniora PSGa dodje iz Pariza u Zenicu na probu? Jel samo meni to upalilo 3 miliona lampica i pitanja? Nema od te ljubavi ništa. Ako ode s ekipom na pripreme biću šokiran a kamo li da ostane duže od toga.
Pa dobro ne mora nista da znaci. Igrao za u18 PSG-a, proslu polusezonu igrao u timu druge svedske lige, dobijao malo minuta. Bori se momak da udje u seniorski fudbal, nisu svi te srece da su juniori Celika, pa da im se pruza sansa.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Redbull je napisao/la: 14 srp 2026, 00:16
KakhaKaladze je napisao/la: 13 srp 2026, 23:48 Kapiten juniora PSGa dodje iz Pariza u Zenicu na probu? Jel samo meni to upalilo 3 miliona lampica i pitanja? Nema od te ljubavi ništa. Ako ode s ekipom na pripreme biću šokiran a kamo li da ostane duže od toga.
Pa dobro ne mora nista da znaci. Igrao za u18 PSG-a, proslu polusezonu igrao u timu druge svedske lige, dobijao malo minuta. Bori se momak da udje u seniorski fudbal, nisu svi te srece da su juniori Celika, pa da im se pruza sansa.
Pa dobro brate bori se, poštujem al od cijele kugle zemaljske dodjes na probu u Čelik. Meni je ovo na nivou onog iz Salkea što je bio na probi i očekujem isti epilog tj da nece zadovoljiti. Ne bi me čudilo da je kapiten juniora PSGa bio na jednoj utakmici gdje je igrala treća ekipa juniora. Malo mi je nerealno da kapiten juniorske selekcije osvajača francuske lige i lige prvaka, ne može naći kvalitetniji klub od Čelika, odnosno šta više da dolazi na probu da vidi možel igrat za nas.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

KakhaKaladze je napisao/la: 14 srp 2026, 00:30
Redbull je napisao/la: 14 srp 2026, 00:16
Pa dobro brate bori se, poštujem al od cijele kugle zemaljske dodjes na probu u Čelik. Meni je ovo na nivou onog iz Salkea što je bio na probi i očekujem isti epilog tj da nece zadovoljiti. Ne bi me čudilo da je kapiten juniora PSGa bio na jednoj utakmici gdje je igrala treća ekipa juniora. Malo mi je nerealno da kapiten juniorske selekcije osvajača francuske lige i lige prvaka, ne može naći kvalitetniji klub od Čelika, odnosno šta više da dolazi na probu da vidi možel igrat za nas.
Ima, ima smisla. :D al samo lagano, to je standardna prica malo da se proda.
Odgovori