Što se tiče dresova nadam se da je vrijedno čekanja
NK Čelik
Re: NK Čelik
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
A što se tiče drugih stvari, kad će skupština ubi ovo čekanje? Znam da je sredina ovog mjeseca, nadam se da će biti neka obavijest u vezi ovoga.
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Zna li se jel ostaje macron?Cr7legia je napisao/la: ↑12 srp 2026, 17:40Što se tiče dresova nadam se da je vrijedno čekanjaČerim kaže da će biti nešto dobro u vezi dresa, vidjeti ćemo
![]()
Ostaje macron, ali dresovi kasne. Čak i garniture za prvi tim nisu gotove
Nova sedmica - nova nafaka. Obradujte nas, vrijedni ljudi u klubu
i na portalu 
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Eto, petak 07.08.2026 u 19:00 u BNPu odrzace se Skupstina. Taman pred prvenstvo.
SVI NA SKUPSTINU!
SVI NA SKUPSTINU!
Samo Čelik zenički !!!
Borac iz Banje Luke označen je kao prvi favorit za osvajanje prvenstva, ispred Sarajeva i mostarskog Zrinjskog. Procjene pokazuju da se upravo od ove tri momčadi očekuje glavna borba za vrh ljestvice.
Borcu je dodijeljen koeficijent 1,80, Sarajevu 2,60, dok je Zrinjski na trećem mjestu s koeficijentom 3,20. Iako ovakve brojke nisu jamstvo konačnog poretka, jasno pokazuju kako se trenutačno procjenjuje odnos snaga u ligi.
Veliki jaz nakon vodeće trojke
Nakon tri glavna favorita slijedi izrazito velika razlika. Velež je četvrti na listi s koeficijentom 30, dok je Željezničar odmah iza njega s koeficijentom 35.
Takva procjena sugerira da se mostarski i sarajevski klub smatraju mogućim iznenađenjima, ali ne i ravnopravnim kandidatima vodećoj trojci.
Široki Brijeg nalazi se na šestom mjestu s koeficijentom 70, ispred bijeljinskog Radnika, čiji su izgledi procijenjeni koeficijentom 95.
Na začelju liste nalaze se Sloga Doboj s koeficijentom 115, Čelik sa 135 te BSK, kojemu su dodijeljeni najmanji izgledi za naslov, uz koeficijent 170.
Po kladionicama i bukmejkerima...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Prilika da se uzmu pareAvenija je napisao/la: ↑13 srp 2026, 19:42Borac iz Banje Luke označen je kao prvi favorit za osvajanje prvenstva, ispred Sarajeva i mostarskog Zrinjskog. Procjene pokazuju da se upravo od ove tri momčadi očekuje glavna borba za vrh ljestvice.
Borcu je dodijeljen koeficijent 1,80, Sarajevu 2,60, dok je Zrinjski na trećem mjestu s koeficijentom 3,20. Iako ovakve brojke nisu jamstvo konačnog poretka, jasno pokazuju kako se trenutačno procjenjuje odnos snaga u ligi.
Nakon tri glavna favorita slijedi izrazito velika razlika. Velež je četvrti na listi s koeficijentom 30, dok je Željezničar odmah iza njega s koeficijentom 35.
Takva procjena sugerira da se mostarski i sarajevski klub smatraju mogućim iznenađenjima, ali ne i ravnopravnim kandidatima vodećoj trojci.
Široki Brijeg nalazi se na šestom mjestu s koeficijentom 70, ispred bijeljinskog Radnika, čiji su izgledi procijenjeni koeficijentom 95.
Na začelju liste nalaze se Sloga Doboj s koeficijentom 115, Čelik sa 135 te BSK, kojemu su dodijeljeni najmanji izgledi za naslov, uz koeficijent 170.
Po kladionicama i bukmejkerima...
10 milja na Celik i na kraju sezone milioner laganoRedbull je napisao/la: ↑13 srp 2026, 19:43Prilika da se uzmu pareAvenija je napisao/la: ↑13 srp 2026, 19:42Borac iz Banje Luke označen je kao prvi favorit za osvajanje prvenstva, ispred Sarajeva i mostarskog Zrinjskog. Procjene pokazuju da se upravo od ove tri momčadi očekuje glavna borba za vrh ljestvice.
Po kladionicama i bukmejkerima...![]()
-
RealMadrid
Sad u petak igramo protiv Zvijezde 09, nije poznato gdje.