Amorim nije potpisao za milan?
FK Željezničar
- UzivaocKajkuta
- PatrickGerhardt
Re: FK Željezničar
Zvao Dzeko Luku, i krenula sva trojica prema Grbavici
- AhmedNurudin
Danas ovako nekako.
Ćosić
Raščić
Seedorf
Kelmendi
Alić
Radovac
Pejić
Prokop
Šošić
Korora
Ibraheem/Šabić/Efendić
Nije da sam otkrio neku toplu vodu i nema na nekim pozicijama izbora, ali ovo nekako vidim kao udarno za prvu postavu. Krila upitna, sredinu bih volio da ovakvu malo "utegnemo", sasvim je solidna za naše prilike, Madžida jako ozbiljno dozirati. Husković svakako mora dobiti minutažu, kao i Gojak i Dragović u sredini. Podržavam zatvorene utakmice, ali toliko sam poželio da se nadam da ćemo makar neki sažetak dobiti.
Ćosić
Raščić
Seedorf
Kelmendi
Alić
Radovac
Pejić
Prokop
Šošić
Korora
Ibraheem/Šabić/Efendić
Nije da sam otkrio neku toplu vodu i nema na nekim pozicijama izbora, ali ovo nekako vidim kao udarno za prvu postavu. Krila upitna, sredinu bih volio da ovakvu malo "utegnemo", sasvim je solidna za naše prilike, Madžida jako ozbiljno dozirati. Husković svakako mora dobiti minutažu, kao i Gojak i Dragović u sredini. Podržavam zatvorene utakmice, ali toliko sam poželio da se nadam da ćemo makar neki sažetak dobiti.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi. A.O.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi. A.O.
- UzivaocKajkuta
-
tiagofaria25
Hélder CristóvãoUzivaocKajkuta je napisao/la: ↑12 srp 2026, 16:20 kad bi barem ime ispalo, da malo mogu guglat o njemu
-
tiagofaria25
Dobio sam par poruka u pp, da se razumijemo šala je.tiagofaria25 je napisao/la: ↑12 srp 2026, 16:40Hélder CristóvãoUzivaocKajkuta je napisao/la: ↑12 srp 2026, 16:20 kad bi barem ime ispalo, da malo mogu guglat o njemu
-
tiagofaria25
Evo ova stranica plavivlak piše da je vrlo moguće da će trenutni stručni štab započeti sezonu.
Jači od ratova, režima i partija!
- UzivaocKajkuta
onaj ciro objavljivao da se adzem vraca, shvatite da vecinski te stranice vode ljudi koji imaju manje info neg forum(sad ce mi se ovo obit o glavu i dino ce zapocet sezonu)
a pehari su tu
- PatrickGerhardt
Mislim da je rekao isti teren, ne trener ako na isto mislimoUzivaocKajkuta je napisao/la: ↑12 srp 2026, 21:01onaj ciro objavljivao da se adzem vraca, shvatite da vecinski te stranice vode ljudi koji imaju manje info neg forum(sad ce mi se ovo obit o glavu i dino ce zapocet sezonu)
Ma ne znam iskreno da li će biti Dino ali i ne bi me toliko iznenadilo s obzirom da se u utorak ide na pripreme, jedino ako sutra imenuju trenera.UzivaocKajkuta je napisao/la: ↑12 srp 2026, 21:01onaj ciro objavljivao da se adzem vraca, shvatite da vecinski te stranice vode ljudi koji imaju manje info neg forum(sad ce mi se ovo obit o glavu i dino ce zapocet sezonu)
Jači od ratova, režima i partija!
- UzivaocKajkuta
moguce veoma da sam samo preletioPatrickGerhardt je napisao/la: ↑12 srp 2026, 21:04Mislim da je rekao isti teren, ne trener ako na isto mislimoUzivaocKajkuta je napisao/la: ↑12 srp 2026, 21:01onaj ciro objavljivao da se adzem vraca, shvatite da vecinski te stranice vode ljudi koji imaju manje info neg forum(sad ce mi se ovo obit o glavu i dino ce zapocet sezonu)
a pehari su tu
- UzivaocKajkuta
trener bi trebo bit, al nakon prelec maric situacija nista nisam siguranGBBP87 je napisao/la: ↑12 srp 2026, 21:07Ma ne znam iskreno da li će biti Dino ali i ne bi me toliko iznenadilo s obzirom da se u utorak ide na pripreme, jedino ako sutra imenuju trenera.UzivaocKajkuta je napisao/la: ↑12 srp 2026, 21:01onaj ciro objavljivao da se adzem vraca, shvatite da vecinski te stranice vode ljudi koji imaju manje info neg forum(sad ce mi se ovo obit o glavu i dino ce zapocet sezonu)
a pehari su tu
- PatrickGerhardt
I ja sam to procitao, al ne kao Adzem vec kao Dario Basic kako vec bahabUzivaocKajkuta je napisao/la: ↑12 srp 2026, 21:27moguce veoma da sam samo preletioPatrickGerhardt je napisao/la: ↑12 srp 2026, 21:04Mislim da je rekao isti teren, ne trener ako na isto mislimoUzivaocKajkuta je napisao/la: ↑12 srp 2026, 21:01
onaj ciro objavljivao da se adzem vraca, shvatite da vecinski te stranice vode ljudi koji imaju manje info neg forum(sad ce mi se ovo obit o glavu i dino ce zapocet sezonu)