Transferi 2026/27
Re: Transferi 2026/27
Ehh sa ovim pojačanjem odbrana je riješena
Tomašević sasvim korektno pojačanje
E jos nam ostaje da dovedemo veznjak ofanzivni jedan napadača krilo i možda i golmana ali nekog malo iskusnijeg i to bi bilo to
Tomašević sasvim korektno pojačanje
E jos nam ostaje da dovedemo veznjak ofanzivni jedan napadača krilo i možda i golmana ali nekog malo iskusnijeg i to bi bilo to
Obzirom da smo bili najtanji na lijevom boku ovo je 2 klase iznad tako da odlicno pojacanje. Na vrijeme se priključuje ipak se treba priviknuti na novi tim, igrače i proci pripreme stručnog štaba .
Sad do Kupresa ili što prije ostaje još samo 3 igrača i idemo bas u fajt ali ne sa praznom puškom.
Do sada sve okej
Još napadač, ofanzivni vezni i krilo. Hajde Čelik.
Sad do Kupresa ili što prije ostaje još samo 3 igrača i idemo bas u fajt ali ne sa praznom puškom.
Do sada sve okej
Još napadač, ofanzivni vezni i krilo. Hajde Čelik.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Dobar, dobar idemo dalje jos 3 igraca i u fajt sa svima
Tako je i repka dosla do historijskog uspjeha 
Odbrana, odbrana i samo odbrana
Odbrana, odbrana i samo odbrana
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
PonosniSmogovci
Daj još nekog Bolta da kontre trči dok ovi nazad kolju
Moze li neko na npr. prvoj stranici postaviti sve igrace koji su dosli u nas klub i klub u kojem su igrali. Isto tako i za one koji su otisli. Sto zbog SP, sto zbog ostali obaveza nisam bas upratio ko je sve dosao, a vidim bilo je dosta neki obavjesti.
-
prisonbreak
Trenutni roster:
Golmani :
-Sutkovic (u-21)
-Durmo
-?
Stoperi:
-Horic
-Omic
-Masetic
-Hodzic (u-21)
Desni bek:
- Sivac
-Sabanovic
Lijevi bek:
- Tomasevic
- Popovic
- Smajlovic (u-21)
Zadnji vezni:
-Mohedano
-Amoah
-Vardo
-Babic (u-21)
Prednji vezni:
-??
- Jenjic
Desno krilo:
- Hrvanovic
- ????
Lijevi krilo:
- Faraj
- Sijamija
Napadaci:
-Masic
-??
-Sieh
Upitnici su igraci po meni koji su neophodni i to kvalitetni igraci.
Ja ovdje vidim problem sa u-21, slucajno da nemas Sutkovica ti u prvih 11 moras staviti Babica, a nije djelovao dobro, + u zapisniku mora biti minimalno 3.
Edit: imamo znaci u-21: Sutkovic, Hodzic, Smajlovic, Babic
Do sad doslo:
1. Mohedano
2. Faraj
3. Hrvanovic
4. Sabanovic
5. Tomasevic
6. Omic
Jos znaci minimalno 4 igraca.
Roster od 25-26 igraca plus juniori.
Golmani :
-Sutkovic (u-21)
-Durmo
-?
Stoperi:
-Horic
-Omic
-Masetic
-Hodzic (u-21)
Desni bek:
- Sivac
-Sabanovic
Lijevi bek:
- Tomasevic
- Popovic
- Smajlovic (u-21)
Zadnji vezni:
-Mohedano
-Amoah
-Vardo
-Babic (u-21)
Prednji vezni:
-??
- Jenjic
Desno krilo:
- Hrvanovic
- ????
Lijevi krilo:
- Faraj
- Sijamija
Napadaci:
-Masic
-??
-Sieh
Ja ovdje vidim problem sa u-21, slucajno da nemas Sutkovica ti u prvih 11 moras staviti Babica, a nije djelovao dobro, + u zapisniku mora biti minimalno 3.
Edit: imamo znaci u-21: Sutkovic, Hodzic, Smajlovic, Babic
Do sad doslo:
1. Mohedano
2. Faraj
3. Hrvanovic
4. Sabanovic
5. Tomasevic
6. Omic
Zadnja izmjena: prisonbreak, dana/u 09 srp 2026, 17:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Jos jedan prednji vezni, koji moze i zadnjeg veznog igrati. Desno krilo, napadac i golman.
Imas Smajlovica u-21, koji moze uskociti, a igrati sa Sutkovicem, evo mu prilika karijere da se dokaze i nesto napravi. Lutao je po raznim klubovima, prva prava prilika, a i zasluzio je da se proba sa njim.
Ne znam jel Hodzic i ovu sezonu u21, ali vec imas min. tri i to Sutkovic, Smajlovic, Babic, ako dodamo Hodzica imas ih dovoljno za rotacije i zapisnika.
Imas Smajlovica u-21, koji moze uskociti, a igrati sa Sutkovicem, evo mu prilika karijere da se dokaze i nesto napravi. Lutao je po raznim klubovima, prva prava prilika, a i zasluzio je da se proba sa njim.
Ne znam jel Hodzic i ovu sezonu u21, ali vec imas min. tri i to Sutkovic, Smajlovic, Babic, ako dodamo Hodzica imas ih dovoljno za rotacije i zapisnika.
-
prisonbreak
Ako su obojica u-21 super. Ja sam mislio da oni nisu vise u-21. Ako je Hodzic bas bi nam dobro doslo jer moze ulaziti kao u -21, a on kao stoper koze nesto odigrsti.Redbull je napisao/la: ↑09 srp 2026, 16:39 Jos jedan prednji vezni, koji moze i zadnjeg veznog igrati. Desno krilo, napadac i golman.
-
Zenicaokamog
Zaboravio si da je dosao Albin Omic, a stavio sa gore među stopere. Znaci 6 igraca je doslo. Fale nam jos 4 igraca (golman, napadac, krilo i vezni). Mislim da se ne smijemo osloniti na Sutkovica kso prvog golmana i Durmu kao drugog.prisonbreak je napisao/la: ↑09 srp 2026, 16:29 Trenutni roster:
Golmani :
-Sutkovic (u-21)
-Durmo
-?
Stoperi:
-Horic
-Omic
-Masetic
-Hodzic
Desni bek:
- Sivac
-Sabanovic
Lijevi bek:
- Tomasevic
- Popovic
- Smajlovic
Zadnji vezni:
-Mohedano
-Amoah
-Vardo
-Babic
Prednji vezni:
-??
- Jenjic
Desno krilo:
- Hrvanovic
- ????
Lijevi krilo:
- Faraj
- Sijamija
Napadaci:
-Masic
-??
-Sieh
Ja ovdje vidim problem sa u-21, slucajno da nemas Sutkovica ti u prvih 11 moras staviti Babica, a nije djelovao dobro, + u zaoisniku mora biti minimalno 3.
Do sad doslo:
1. Mohedano
2. Faraj
3. Hrvanovic
4. Sabanovic
5. Tomasevic
Treba to završiti sto prije(obavezno do Kupresa), jer trenutno roster ulazi u jak tempo, dok se novi igrači prilagode, uklope, stignu formu a već je manje od mjesec vremena do prve utakmice.......
Ozbiljno treninzi izgledaju(gledao samo jedan prekjučer
)..Vjerujte naši rade ozbiljne i jake treninge, šteta sto se malo ne snimi jedna reportaža malo za klupske stranice i kanale.
Ja iskreno koliko cijenim i volim vidjeti kvalitetna pojačanja skoro identično mi je drago vidjeti jaku logistiku, uslove, odlične jake treninge, maksimalno zalaganje i spremanje, profesionalnost, motivisane igrače...
Ozbiljno treninzi izgledaju(gledao samo jedan prekjučer
Ja iskreno koliko cijenim i volim vidjeti kvalitetna pojačanja skoro identično mi je drago vidjeti jaku logistiku, uslove, odlične jake treninge, maksimalno zalaganje i spremanje, profesionalnost, motivisane igrače...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
I ja sam dva treninga pogledao,baš jak tempo imaju.Regoje galami kao da se za finale lige prvaka spremaju.Avenija je napisao/la: ↑09 srp 2026, 17:27 Treba to završiti sto prije(obavezno do Kupresa), jer trenutno roster ulazi u jak tempo, dok se novi igrači prilagode, uklope, stignu formu a već je manje od mjesec vremena do prve utakmice.......
Ozbiljno treninzi izgledaju(gledao samo jedan prekjučer)..Vjerujte naši rade ozbiljne i jake treninge, šteta sto se malo ne snimi jedna reportaža malo za klupske stranice i kanale.
Tako i treba samo jako a i Regoji je ovo sansa karijere jer ova sezona je da se vidi jel ima slifa za nesto vise ili ne.Jaled7 je napisao/la: ↑09 srp 2026, 18:24I ja sam dva treninga pogledao,baš jak tempo imaju.Regoje galami kao da se za finale lige prvaka spremaju.Avenija je napisao/la: ↑09 srp 2026, 17:27 Treba to završiti sto prije(obavezno do Kupresa), jer trenutno roster ulazi u jak tempo, dok se novi igrači prilagode, uklope, stignu formu a već je manje od mjesec vremena do prve utakmice.......
Ozbiljno treninzi izgledaju(gledao samo jedan prekjučer)..Vjerujte naši rade ozbiljne i jake treninge, šteta sto se malo ne snimi jedna reportaža malo za klupske stranice i kanale.
Ima sve potaman zdravu sredinu stabilne finansije uslove sve i neka ih tjera nek povrqcaju