Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
I ja sam puko izgleda ja se nisam ni logovo a pisem komentar gdje se pise nik I logovanje Sva sreca pa primjeti na kraju kad sam htio poslat
Golman ali samo da popuni broj a Sutkovic br 1 i plus U21 i odmah rijesen problem sa U21 za svih 90 minuta,plus jos bek,krilo,veznjak prema naprijed i napadac.Sad koliko je jorgan nama dug ne znam sta moze od ovog.
I ja sam zadovoljan sa pojacanjima i nadam se jos i trebalo bi bit dovoljno za opstanak..
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
laudrup je napisao/la: ↑08 srp 2026, 18:56
Screenshot_5.png
Sunčani četvrtak
He's live, he is liveeee pa dobro, dje si ti?
Ps. I Masetic ostaje
Baš sam hteo ovih dana da te zovem
Sunčani četvrtak
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
laudrup je napisao/la: ↑08 srp 2026, 18:56
Screenshot_5.png
Sunčani četvrtak
Hoces li ti na blok sta nam radiš sutra samo valja refresovat fb ko je došao,bolje nam ne govori
De ba, koja je kriza, ja poceo gledati jel neko potencijlni "nas" uzeo sportsko drzavljanstvo: Smajlovic, Pejcinovic, Licina... da bar neka vijest dodje, kad nasi nista ne objavljuju
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull je napisao/la: ↑08 srp 2026, 19:26
Steta sto je samo jedna godina kod Masetica, vjerujem da ce se bas dobro u pl razviti.
Vrlo vjerovatno amaterski, pošto je mlađi od 23, da se ne bi plaćala naknada za treniranje. Mislim da neće biti problema ni na zimu da se dugogodišnji pro potpiše ako zadovolji.
Svaka čast svim igračima iz prošle sezone, al ne bih ja njih nešto puno mazio, na godinu dana amaterski pa ako bude hljeba u PL, onda duže ugovore sa boljim uslovima nuditi.
Meni samo nije jasno jedno
Zašto klub ne objavi ko je produžio ugovor
Evo npr. Masetic potpisao objavi na zvaničnoj stranici kao svi klubovi sto rade i tjt
A ne saznaš od menadžera mu ili sa portala