FK Željezničar
-
tiagofaria25
Re: FK Željezničar
Prvo kolko BSK na Grbavici.
U sezonu novu skupa ćemo jači, bićemo prvi, a i Kupa osvajači
U sezonu novu skupa ćemo jači, bićemo prvi, a i Kupa osvajači
- UzivaocKajkuta
u sezonu novu skupa cemo jaci....PatrickGerhardt je napisao/la: ↑06 srp 2026, 13:49Jel opet cemo prvi biti ili nema veze zbog titule.
a pehari su tu
- PatrickGerhardt
Bit cemo prvaci i kupa reintegracije osvajaci, ne moze sveUzivaocKajkuta je napisao/la: ↑06 srp 2026, 14:19u sezonu novu skupa cemo jaci....PatrickGerhardt je napisao/la: ↑06 srp 2026, 13:49Jel opet cemo prvi biti ili nema veze zbog titule.
Dobro je pa igramo s BSKom prvo kolo nit se oni pripremaju nit se mi pripremamo biće bara bara.
Jači od ratova, režima i partija!
- UzivaocKajkuta
Ne znam iskreno šta bi rekao, nekako mi najrealnije izgleda neki povratnik npr. Edis, nekih trenera iz premijer lige i nema možda Vranešević nije loše rješenje i možda bi Denis mogao biti opcija. Volio bih vidjeti Ognjenovića kod nas ali eto preuzeo je Slogu.
-
tiagofaria25
Kostić i Slaviša zajedno, u prethodnim mandatima su falili jedan drugom.
- UzivaocKajkuta
krcmarevic je slobodantiagofaria25 je napisao/la: ↑06 srp 2026, 15:27Kostić i Slaviša zajedno, u prethodnim mandatima su falili jedan drugom.
a pehari su tu
- PatrickGerhardt
1.Amar Osim
2. Denis Coric(razumijem da ima onih koji ga ne vole) samo moja želja
3.Kruno Rendulic
Mislim da ce knjiha pasti na dva slova Maka, a ne bih iskljucio da se odluče sa Duškom pokušati, samo intuicija.(koja mi je nadam se k.rac)
- UzivaocKajkuta
a bil Amar uzeo ekipu.., protiv denisa sam, ali bi ga vratio etoPatrickGerhardt je napisao/la: ↑06 srp 2026, 16:041.Amar Osim
2. Denis Coric(razumijem da ima onih koji ga ne vole) samo moja želja
3.Kruno Rendulic
Mislim da ce knjiha pasti na dva slova Maka, a ne bih iskljucio da se odluče sa Duškom pokušati, samo intuicija.(koja mi je nadam se k.rac)
a pehari su tu
- AmarAmarOsimOsim
Ako ćemo realno, Ćorića bije loš glas, puno toga lošeg je nastalo u periodu dok je bio tu, dobar je trener ali u skorijem periodu sigurno neće biti kandidat. Rane su još friške. Sten je upućen šta se događalo u tom periodu. Siguran sam da nije opcija niti će biti u skorijem periodu.
A pehari su tu!
Onda su po meni najrealnije opcije Maka, Vranešević i Edis.AmarAmarOsimOsim je napisao/la: ↑06 srp 2026, 16:37 Ako ćemo realno, Ćorića bije loš glas, puno toga lošeg je nastalo u periodu dok je bio tu, dobar je trener ali u skorijem periodu sigurno neće biti kandidat. Rane su još friške. Sten je upućen šta se događalo u tom periodu. Siguran sam da nije opcija niti će biti u skorijem periodu.
Pa ti su rovarili svo vrijeme da sruše prvo Nijaza a onda i MirvicaLevin je napisao/la: ↑06 srp 2026, 13:56Ako je faktor u pravu i u UO dolaze Stanislav Ćubela, Admir Tunović, Jusuf Tanović, Almir Hadžiosmanović, Ahmet Salčin, Senad Hadžić...
Onda od toga nema ništa. Ova grupa nije mogla Adžema zadržati još dvije utakmice prošle godine i na kraju su te dvije utakmice vodili Derviši i Gušo.
P.S. Jedino ako Grupa nije promijenila stav prema Amaru.
"Sruše Mirvića?!"Veteran je napisao/la: ↑06 srp 2026, 17:52Pa ti su rovarili svo vrijeme da sruše prvo Nijaza a onda i MirvicaLevin je napisao/la: ↑06 srp 2026, 13:56Ako je faktor u pravu i u UO dolaze Stanislav Ćubela, Admir Tunović, Jusuf Tanović, Almir Hadžiosmanović, Ahmet Salčin, Senad Hadžić...
Onda od toga nema ništa. Ova grupa nije mogla Adžema zadržati još dvije utakmice prošle godine i na kraju su te dvije utakmice vodili Derviši i Gušo.
P.S. Jedino ako Grupa nije promijenila stav prema Amaru.
Vidim narativ se mijenja iz minute u minutu. Treba li reći da su upravo ovi dali Mirviću da vodi klub? Hajmo biti malo realni.
Nejse, očekujem imenovanje Misimovića večeras.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- BukiBiščević
Joj derbija prvo kolo, biće gusto biće...
Sve osim Amara je budalaština. Eventualno Edis, čisto da se pokuša preživjet sezona, pa onda neko drugi.
Sve osim Amara je budalaština. Eventualno Edis, čisto da se pokuša preživjet sezona, pa onda neko drugi.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim