FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Chat GPT Sanin se opet oglasio
Pizda pokušava da se opere i za Stojanovića i za ove polovne igrače što je doveo, što je pokušao kreditima da bude investitor, što njegovi nisu znali napisati Statut u skladu sa Zakonom, što je smijenio UO kada su ovi odbili njegove ideje za kredite
Ništa on nije kriv za to, njega su opstruirali iz skupštine
Jači od ratova, režima i partija!
-
tiagofaria25
Sanine jeb** i tebe i brata i citavo porodicno stablo.
Vala u ovom novom saopštenju ima nazalost tacnih i tuznih dijelova.
Zavisimo od kredita Bog zna sa kakvim uslovima, zavisimo dobrim dijelom od Banja Luke i Mostara ne smijemo im pisnut, zavisimo od ministarstva, podjele navijaca, ona saga oko kantonalnog saveza.
Na kraju krajeva vidljivo je da imamo bas puno nestrucnih ljudi na bitnim pozicijama i niko nikad nije snosio odgovornost za los rad i nazadovanje.
Zavisimo od kredita Bog zna sa kakvim uslovima, zavisimo dobrim dijelom od Banja Luke i Mostara ne smijemo im pisnut, zavisimo od ministarstva, podjele navijaca, ona saga oko kantonalnog saveza.
Na kraju krajeva vidljivo je da imamo bas puno nestrucnih ljudi na bitnim pozicijama i niko nikad nije snosio odgovornost za los rad i nazadovanje.
Bgm, mi smo sami sebi najveći naprijatelji...
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
tiagofaria25
Debili mu pisu lijepe komentare, kakvi glupani. Frajer je stipsa i skrtica za marku, a ne da ulozi u klub, mali je grad Mirvicu, kruze informacije.
Legendo govorim "visku" a ne o trenutnoj situaciji. Dakle pitanje je hocemo li kupovati polovnjake ili proizvoditi talente? Kada sami sebi damo realan odgovor, lakse cemo naprijed.
-
tiagofaria25
Ma sta ces sa milionom to su 4 igraca da valjaju max.Veteran je napisao/la: ↑05 srp 2026, 23:34Legendo govorim "visku" a ne o trenutnoj situaciji. Dakle pitanje je hocemo li kupovati polovnjake ili proizvoditi talente? Kada sami sebi damo realan odgovor, lakse cemo naprijed.
Teren bih napravio
Ma joj mahalanja uvijek, prve su info bile da je posvadjan sa bratom. Treba staviti tacku na ovu pricu i krenuti dalje.tiagofaria25 je napisao/la: ↑05 srp 2026, 23:16 Debili mu pisu lijepe komentare, kakvi glupani. Frajer je stipsa i skrtica za marku, a ne da ulozi u klub, mali je grad Mirvicu, kruze informacije.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ma pišaj nas, ko nas yebe kad svakako nismo za boljeg. Ima da se slavi opstanak u ligi k'o nekad titula.
Haj sad poslije ovoga imenuj ove što se spominju. Ne može na dobro izaći ali nikako.
Idemo dalje, yebo pripreme, teren i igrače. Ide Prodigy a mi ćemo qurcu svirati.

Ma pišaj nas, ko nas yebe kad svakako nismo za boljeg. Ima da se slavi opstanak u ligi k'o nekad titula.
Haj sad poslije ovoga imenuj ove što se spominju. Ne može na dobro izaći ali nikako.
Idemo dalje, yebo pripreme, teren i igrače. Ide Prodigy a mi ćemo qurcu svirati.
-
Manijakdokraja9
Ma meni je iskreno Sanin ispao smijesan i samo tone dublje sto se vise oglasava. Toliko rupa ima u njegovoj prici i toliko neodgovorenih bitnih pitanja. Ne znam je li skupstina bolja, ista ili gora od njega u ovome svemu, ali definitivno znam da je on smijesan i neozbiljan "investitor", ako ga mogu tako nazvati uopste.
sanin mirvić je nečovjek i prevarant i što se više oglašava sve dublje tone, ali mi trebamo zatvoriti tu knjigu i okrenuti se dobrobiti Kluba. Sutra će valjda biti imenovana uprava koja hitno mora reagovati i riješiti neke od gorućih problema i da se kako tako pripremimo za narednu sezonu koja će biti duga i teška.
Jači od ratova, režima i partija!