Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Za razliku od prošle zimske pauze koja je nama trajala 120 dana ovdje vrijeme brzo prolazi, već za 34 dana prva zvanična utakmica. Samo mjesec dana još
Bit' će ovo ipak paklena sezona i borba iako sam očekivao lakši posao. Ipak niko se neće predati, svi će se pojačati i krenuti jako od prvog kola od ove Sloge do BSK-a.. Sloga na formiran uigran PL roster od 25 igrača dovede još Bolivara i 7 Španaca iz Rudara..
Neko je pitao za film o Čeliku, mislim da će biti početkom sezone, dok prođe SP i kad se fokus prebaci na Premijer ligu i domaće klubove. Negdje do 15.08. otprilike. Taman da se digne atmosfera, hajp itd.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Samo neka se oni pripremaju i neka bude borbeno. Ne sumnjam da će biti i pobjeda i poraza. Cilj je opstanak sve ostalo je puna šaka brade u punoj sezoni.
Bilino polje je naš dom, a kako kaže jedna pjesma Ulica to smo mi, tako da ćemo se za sve boriti, jedino tako i fulncionišemo
Poceli ste buncat pa kad izgubis dvije bice ne valja nista mijenjaj sve ,to je kad odmah sebi postavis nerealne ciljeve pa se razocaras...OPSTANAK CILJ ,iznad sta bude odlicno