AmarAmarOsimOsim je napisao/la: ↑03 srp 2026, 13:42
Po saopštenju kluba reklo bi se da ima nade i šanse da Prelec i Marić ostanu u klubu. Čini mi se.
Hvatamo se za slamku, ja uopste nisam tako shvatio nego je jasno napisano da ljudi nisu potpisali ugovore.
Iz saopstenja Marica i Preleca jasno su naglasili da im se svidio plan, pogotovo oko trening kampa i finansijske stabilnosti u periodu od 4 godine.
Kad sve to skupis na kamaru jasno je da nijedan uslov nije ispunjen u kojem bi njih dvojica pristali raditi kod nas. A i sto se tice kluba, ne znam sta to Maric i Prelec mogu dobrog donijeti u situaciji gdje se moras krpiti za igrace i pronaci nekog da potpise u totalno nesigurnom okruzenju.
Moje misljenje je da se vise ne trebamo hvatati za slamke i NADATI SE da ce biti bolje. Moramo stvari nazvati pravim imenom i transparentno sve objaviti. Ljudi koji treba da rade posao, moraju ga poceti raditi sa onim sto imaju a mi navijaci moramo biti uz klub i podrzavati samo RAD KOJI DONOSI NAPREDAK KLUBU A NE POJEDINCIMA.
Mislim da je ovo jedini put ka bilo kakvom ozdravljenju. A sad da se vratimo u realnost. Nikad se to nece desiti dok klub sluzi za potkusurivanje i licne stvari i poene.