Transferi 2026/27
Re: Transferi 2026/27
Selmir Pidro lijevi bek.. 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Horic, Masetic, Omic i Hodzic, mislim.da se stoperi nece angazovat.R0B1J4SH je napisao/la: ↑29 lip 2026, 17:30Inace Hrvanovic imao 10 golova I 10 asistencija.Avenija je napisao/la: ↑29 lip 2026, 17:14Daleko od toga da nama ne bi bio pojačanje ali ne znam šta on to može bilo kome tražiti nakon prošle sezone gdje je startao 8% utakmica i ima 0% učešća kod golova, 0 golova, 0 asistencija. 4 godine su ga dole iskoristili izvukli sve što mogu iz njega i noga. Istrošen. Ako takvi igrači očekuju neke ozbiljne ugovore nek se rokne sam. Ne kažem da sam za njega ja bi naprimjer ganjao Mehanovića do smrti već generalno općenito pišem o tim igračima i njihovim bolesnim ambicijama. Kišu je Čelik premija a ne obrnuto. Po meni. Ali ide on u drugu HNL.
A Halid Sabanovic 30 nastupa i 15 cleanshetova.
Samo kažem.
Ja bi volio da dovedemo jednog stopera,na prvu mi napamet pada Aleksandar Jovičić mislim da ode iz Kisvarde ima 30 godina.
Ne znam jel postoji ikakva sansa al mislim da bi bio transfer ipo.
-
PatrickBateman
Jedino da Fudo da sve svoje nekretnine i zemlju sto ima pa da ga dovedemo
Ma znam al po meni Omic nije stoper vise je zadnji vezni,Horic ima godina dobrih i ne daj Boze povrede najebali smo.Eugen je napisao/la: ↑29 lip 2026, 17:44Horic, Masetic, Omic i Hodzic, mislim.da se stoperi nece angazovat.R0B1J4SH je napisao/la: ↑29 lip 2026, 17:30Inace Hrvanovic imao 10 golova I 10 asistencija.Avenija je napisao/la: ↑29 lip 2026, 17:14
Daleko od toga da nama ne bi bio pojačanje ali ne znam šta on to može bilo kome tražiti nakon prošle sezone gdje je startao 8% utakmica i ima 0% učešća kod golova, 0 golova, 0 asistencija. 4 godine su ga dole iskoristili izvukli sve što mogu iz njega i noga. Istrošen. Ako takvi igrači očekuju neke ozbiljne ugovore nek se rokne sam. Ne kažem da sam za njega ja bi naprimjer ganjao Mehanovića do smrti već generalno općenito pišem o tim igračima i njihovim bolesnim ambicijama. Kišu je Čelik premija a ne obrnuto. Po meni. Ali ide on u drugu HNL.
A Halid Sabanovic 30 nastupa i 15 cleanshetova.
Samo kažem.
Ja bi volio da dovedemo jednog stopera,na prvu mi napamet pada Aleksandar Jovičić mislim da ode iz Kisvarde ima 30 godina.
Ne znam jel postoji ikakva sansa al mislim da bi bio transfer ipo.
Al mislim da Masetic mora svaku od prve igrat,to definitivno.
Golman, veznjak, krilo i napadač mislim da ce se dovesti jos 4 igraca i da je to to.
Šalu na stranu uprava i SŠ ako ubodu dobra pojačanja na ove 3-4 preostale ključne pozicije ne vidim ja nešto da su posebno ozbiljnije od nas ekipe iznad trećeg mjesta.
Pa moraju ova 4 bit top pojacanja ako mislis da si sigurana za opstanak.Mi smo dosad doveli igraca iz ekipa koje su ispale ili jedva ostale od kojih je jedan Mohedano bio standardan i Omic jel ovo cak i nisu bile prve opcije i doveo si igraca koji nije igrao 2 godine.Mislio si vjerovatno ispod 3 mjesta hahha ali realnost je da jos uvijek imamo oskudan igracki kadar.Ev Eugen govori jos 4 igraca a nema lijevog beka pa et zamisli sad imas Smajlovica i Popovica za PL i Sivca i Sabanovica za bekove kojeg i ne racunam bar prvu polusezonu.Jos uvijek nismo potkacili igraca iz gornjeg djela tabele pa ni onog koji je bio na klupi.Jos jedna konstatqcija da je npr Radnik otpustio 7 igrqcq od kojih i ova dvojica sto su kod nas dosla pa et zamisli sad pojacanja kqd ih Radnik otpise, njih dvojicu i igrqce njihovog ranga
TRUHLO JE 100% UPRAVU.Nije ovo kritika niti bilo sta ni kukanje al kako je tako je.Nadam se da ce to bit do kraja prelaznog roka ok jer kasnije bude dobri igraca kojima ne uspiju potpisi sa nekim klubovima
-
PonosniSmogovci
Cilj je opstanak, stabilazacija i prilagodba na Premijer ligu. To je svima jasno. Međutim gledajući stanje u kakvom su ostali klubovi Željo haos, Velež,raspad, Široki skoro sa juniorima zbog dugova, Sloga, Radnik, BSK imam pravo uz dobra preostala pojačanja nadati se da možemo biti hit i ispred ovih timova. Jebiga tebi niko ne valja, da sam napisao kao ostali slabo je ovo sve, igrači sa klupe timova koji ispadaju su nam pojačanja rekao bi sta hočete, napišem očekujem da budemo hit i ravnopravni sa ovim nabrojanim ekipama gdje nigdje nije bajno ne valja ti ni to. 
Čelik mi djeluje najstabilniji klub od svih nabrojanih.
Čelik mi djeluje najstabilniji klub od svih nabrojanih.
-
KakhaKaladze
Tesko nama kad krene sezona. Danas pitaj navijace Celika, svi ce reci cilj je opstanak i s tim bi bili zadovoljni. Super slazemo se. Svi se slazu da si losiji od Borca Zrinjskog i Sarajeva i da je ocekivano da te utakmice izgubis, da je tvoja borba sa Radnikom, Slogom i BSKom vjerovatno. Super. Izadje raspored prva tri kola Borac Sarajevo Zrinjski, tri poraza. Posjeta na stadionu 3 hiljade, sa zapada salve zvizduka, psovanje igracima, Bojane odlazi. Bez obzira sto ce se danas sloziti ti isti koji ce zvizdat i psovat da nije problem izgubit od ove tri ekipe, to akl bi se desilo opet bi lajali na sve od zastitara do Roberta. Na to sve hajd stisni pa ne pobijedi Radnik naprimjer. Ma nema to su sve amater do amatera, nismo mi ni za federalke, kakva premier liga, nemamo mi tu sta trazit. Dzaba to je nasa realnost. Treba se bas naoruzat zivcima.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑29 lip 2026, 20:29Ma ja odmah Evropu napast.
BOŽE ME SAČUVAJ ZENIČKE OBJEKTIVNOSTI
Nek uvezemo 3 pobjede, sve ispod europe je propala sezona 
Zadnja izmjena: Redbull, dana/u 29 lip 2026, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
Kontras'88
Mi imamo jednu sliku sa displeja telefona ili računara i ona nam predstavlja neko stanje koke mi vidimo, šta je u klubu i kako to oni vide je nesto drugo.
Normalno da ćemo imati ovakve stavove, jer mi vidimo samo imena i statistiku, a neko to drugačije gleda promatra i Bog zna koliko dugo je pratio ove igrače sto smo doveli.
U neku ruku Truhlo je dobro upravu, ali sa jos par imena mislim da ne bi trebalo biti problema, jer su drugi klubovi u stanju kakvom jesu.
Ja upravi i sš vjerujem i od mene je podrška kao onog dana kad sam stao uz njih u parku iza muzičke škole prije 15god i danas i prestati nikad neće.
Normalno da ćemo imati ovakve stavove, jer mi vidimo samo imena i statistiku, a neko to drugačije gleda promatra i Bog zna koliko dugo je pratio ove igrače sto smo doveli.
U neku ruku Truhlo je dobro upravu, ali sa jos par imena mislim da ne bi trebalo biti problema, jer su drugi klubovi u stanju kakvom jesu.
Ja upravi i sš vjerujem i od mene je podrška kao onog dana kad sam stao uz njih u parku iza muzičke škole prije 15god i danas i prestati nikad neće.