Po meni nama jos treba minimum 5 igrača
Golman ofanzivni veznjak napadač jer masic nema šanse da izdrži sam sezonu jos jedno krilo i lijevi bek
Sto se tice hrvanovica sasvim solidno pojačanje
A zna li neko sta je sa kingom ostaje li on?
NK Čelik
Re: NK Čelik
Golman ce se traziti, ali nije pod moranjem, Šutković je idealan za Premijer ligu plus zaštićeno godište. Još napadač, krilo i jedan veznjak to je to, mislim da cemo na kraju doci do brojke od 8 novih igraca uz dobre pripreme ocekujem da budemo tvrd orah svakoj ekipi, posebno na nasem stadionu
-
prisonbreak
Po meni lijevi bek je moranje. Smajlovic i Popovic ne mogu ti iznijeti, cak i Smajlovic sto je ostavljen dobro je pogledan.Eugen je napisao/la: ↑27 lip 2026, 18:17 Golman ce se traziti, ali nije pod moranjem, Šutković je idealan za Premijer ligu plus zaštićeno godište. Još napadač, krilo i jedan veznjak to je to, mislim da cemo na kraju doci do brojke od 8 novih igraca uz dobre pripreme ocekujem da budemo tvrd orah svakoj ekipi, posebno na nasem stadionu
........................Šutković(u-21).................
Sivac.........Horić(C)......Mašetić.........?????
....................Amoah.........Omić....................
.............................Mohedano.......................
Hrvanović.............................................Faraj......
...........................??????(Mašić)
Sivac.........Horić(C)......Mašetić.........?????
....................Amoah.........Omić....................
.............................Mohedano.......................
Hrvanović.............................................Faraj......
...........................??????(Mašić)
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BatistutA19
Dobro doso Aldine!.
Sjecam ga se kao igraca Zrinjskog meni je on dobar bio i mislim za Celik da je sasvim korektno pojacanje u napadu samo da bude zdrav i spreman.
Mi moramo bit svjesni da je ovo nas maximum.pojacanja kakva dovodimo e samo da se to uklopi slozi i trebalo bi bit dovoljno za opstanak i uz dobru podrsku navijaca.
A ta mastanja o mega pojacanjima ili ko sto neko kaze napadanje Kupa to stvarno iskjucite i zaboravite i treba bit samo realan i onda cemo svi bit zadovoljni .
Nit mozemo nesto napadat Europu nit mozemo preko kupa sta uradit,nemamo taj kvalitet nit cemo ga imat .
Ova liga kakva god da je ,kakvo god sudjenje bilo na kraju tabela pokazuje stvarnu sliku a to sto sarajevski klubovi prvo ne mogu parirat Zrinjskom i Borcu to je do njih a ne trazit krivca u sudijama,savezu u Zrinjskom ili Borcu.Na kraju krajeva ti klubovi naprave rezultat u Europi a ovi svi ispadnu odmah..Ne bojim se sudjenja i te teorije zavjere bosnjaci hrvati srbi Vico savez sudije i na kraju se svi poredaju po kvalitetu.
I nama nije niko kriv bio nego mi ,dok nismo pomeli svoju avliju i resetirali se ne bi milimetra napredovali ,samo sto sad nakon reseta nemamo jos taj kvalitet.
Sjecam ga se kao igraca Zrinjskog meni je on dobar bio i mislim za Celik da je sasvim korektno pojacanje u napadu samo da bude zdrav i spreman.
Mi moramo bit svjesni da je ovo nas maximum.pojacanja kakva dovodimo e samo da se to uklopi slozi i trebalo bi bit dovoljno za opstanak i uz dobru podrsku navijaca.
A ta mastanja o mega pojacanjima ili ko sto neko kaze napadanje Kupa to stvarno iskjucite i zaboravite i treba bit samo realan i onda cemo svi bit zadovoljni .
Nit mozemo nesto napadat Europu nit mozemo preko kupa sta uradit,nemamo taj kvalitet nit cemo ga imat .
Ova liga kakva god da je ,kakvo god sudjenje bilo na kraju tabela pokazuje stvarnu sliku a to sto sarajevski klubovi prvo ne mogu parirat Zrinjskom i Borcu to je do njih a ne trazit krivca u sudijama,savezu u Zrinjskom ili Borcu.Na kraju krajeva ti klubovi naprave rezultat u Europi a ovi svi ispadnu odmah..Ne bojim se sudjenja i te teorije zavjere bosnjaci hrvati srbi Vico savez sudije i na kraju se svi poredaju po kvalitetu.
I nama nije niko kriv bio nego mi ,dok nismo pomeli svoju avliju i resetirali se ne bi milimetra napredovali ,samo sto sad nakon reseta nemamo jos taj kvalitet.
- BatistutA19
I da dodam Sutkovic br 1 em U 21 a ima kvalitet i treba mu dat sansu ,bolje on prvi golman nego igrac U21 da imas manje na terenu tj da nemas kvalitet a mi kvalitetnog U21 igraca za Wwin ligu BiH nemamo.
- BatistutA19
Moram dodat opet nesto ali da kritikujem Dinu ,dragi Dino kao ozbiljan portal ne mozes pravit greske i lapsuze u clancima velike.
Bosna i Hercegovina igra 1/16 sa Amerikom a ne 1/8 kako pise u clanku o reprezentaciji BiH..
Bosna i Hercegovina igra 1/16 sa Amerikom a ne 1/8 kako pise u clanku o reprezentaciji BiH..