NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

Najviše deficitarna pozicija u Čeliku po vama je?

Anketa traje do: 02 srp 2026, 14:37.

Golman
0
Nema glasova.
Bekovi
2
18%
Stoperi
1
9%
Defanzivni centralni vezni
0
Nema glasova.
Ofanzivni centralni vezni
3
27%
Krila
1
9%
Napadač
4
36%

Ukupno glasova: 11

Hardcoreconvict

Re: NK Čelik

Post Postao/la Hardcoreconvict »

Jos uvijek mi je zao sto je Sero otisao, imao je ono nesto, i znao je zapaliti publiku, 'podvaliti" loptu i zavesti.

Marin je u drugoj polusezoni imao ponajbolju statistiku, posebno sto je igrao većinom bocnog, imao odlicne asistencije i golove, a naravno Masic je iskoristio njihovo proigravanje, i odradio golgeterski i s mudima u nekim utakmicama..
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Zna li se kad je izvlačenje parova?
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

RealMadrid je napisao/la: 26 lip 2026, 15:16 Zna li se kad je izvlačenje parova?
Dok se zavrsi drugostepeno licenciranje i utvrdi 10-ti klub. Pocetak jula najvjerovatnije.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
RealMadrid

phillies je napisao/la: 26 lip 2026, 15:58
RealMadrid je napisao/la: 26 lip 2026, 15:16 Zna li se kad je izvlačenje parova?
Dok se zavrsi drugostepeno licenciranje i utvrdi 10-ti klub. Pocetak jula najvjerovatnije.
Hvala.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Još malo --- :D
Sabani_Nonda

Post Postao/la Sabani_Nonda »

Aldin Hrvanović?
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Ne znam možemo li Šabanovića računati u nove igrače jer on nema utakmice više od Burekovića ali sa ova ostala 4 sam zadovoljan. Ovog igrača Hrvanovića znam i pratio sam, bit će najspremniji i najbrži od svih. Kada ga se Zrinjski riješio navijaci su bili protiv što dovoljno govori da kada navijaci prvaka žele ga zadržati da je ipak kvalitet za nas. Naravno sve će morati pokazati kao i ostali na terenu. Klasično krilo.
Nije da su navijači nezadovoljni siguran sam nego sigurno očekuju barem 1-2 igrača od desetak pojačanja većeg renomea od ovog nivoa kojeg sada dovodimo . Solidan nivo za sada.
Situacija je opet po meni odlicna dolaze igrači na vrijeme, pripreme tu, dajte im najbolju logistiku i vidim nas ne za opstanak i postavljeni cilj nego kao hit prvenstva.

Ko je trener golmana, ima li novih ljudi u stručnom stabu? Planirali se na tom polju ista raditi.

Ako u narednih 7-10 dana dođe klasični napadač, još jedno krilo, desetka i lijevi bek u rangu dosadašnjih novih igrača ili barem jedno zvučnije ovo će za mene biti najbolji prelazni rok od usvajanja statuta.

Jeste li zadovoljni golmanima, može li Šutković iznijeti sezonu ili je rizik? Za mene se pokazao kao da može. Opet imaju pripreme i 6 utakmica pa se i tu mnoge stvari vide i primjete.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Avenija je napisao/la: 27 lip 2026, 13:38 Ne znam možemo li Šabanovića računati u nove igrače jer on nema utakmice više od Burekovića ali sa ova ostala 4 sam zadovoljan. Ovog igrača Hrvanovića znam i pratio sam, bit će najspremniji i najbrži od svih. Kada ga se Zrinjski riješio navijaci su bili protiv što dovoljno govori da kada navijaci prvaka žele ga zadržati da je ipak kvalitet za nas. Naravno sve će morati pokazati kao i ostali na terenu. Klasično krilo.
Nije da su navijači nezadovoljni siguran sam nego sigurno očekuju barem 1-2 igrača od desetak pojačanja većeg renomea od ovog nivoa kojeg sada dovodimo . Solidan nivo za sada.
Situacija je opet po meni odlicna dolaze igrači na vrijeme, pripreme tu, dajte im najbolju logistiku i vidim nas ne za opstanak i postavljeni cilj nego kao hit prvenstva.

Ko je trener golmana, ima li novih ljudi u stručnom stabu? Planirali se na tom polju ista raditi.

Ako u narednih 7-10 dana dođe klasični napadač, još jedno krilo, desetka i lijevi bek u rangu dosadašnjih novih igrača ili barem jedno zvučnije ovo će za mene biti najbolji prelazni rok od usvajanja statuta.

Jeste li zadovoljni golmanima, može li Šutković iznijeti sezonu ili je rizik? Za mene se pokazao kao da može. Opet imaju pripreme i 6 utakmica pa se i tu mnoge stvari vide i primjete.
A znas zasto su ga rijesili, moze popit za 3 covjeka, navodno....tako sam ja cuo.
Pogotovo u Slobodi dok je bio. Tako da profesionalizam je mozda upitan.

Ne zelim da navlacim negativu al ako je takav nije ni cudo sto svugdje bude 1 god i ode.
Nadam se da bije husarin jer je u Sileksu igrao, svi njegovi tamo idu 😂

Kako god, dobro to ide za sada 👌
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

Odriješiti kesu za veznjaka i kvalitetnu odbranu. Znam da mesari sjede na klupi :lol: ali neću da strepim od Sloge, Širokog i ostalih. Dobra sredina i odlična odbrana i igramo premijer ligu i naredne sezone.

Napast kup, da se useru u grotlu Bilinog. A naša publika da pukne od delirijuma.

Daj raspored i 2 pobjede protiv Lištice i BSKa pa onda Željo pada u Zenici :alkohol:
RealMadrid

Hit prvenstva aBd :pray:
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Kad Bojan zatvori neće se fudbala nagledati niko na Bilinom pa ni mi :mrgreen:
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

@avenija daj nam anketu da glasamo za poziciju slijedec pojacanjaaa
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Rob_Sa je napisao/la: 27 lip 2026, 14:30 @avenija daj nam anketu da glasamo za poziciju slijedec pojacanjaaa
Eto. Birajte :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Po meni prvi golman obavezan. Rizik veliki oslonit se na nedokazane igrace u pl na takvoj poziciji.
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Redbull je napisao/la: 27 lip 2026, 14:42 Po meni prvi golman obavezan. Rizik veliki oslonit se na nedokazane igrace u pl na takvoj poziciji.
Na nekog od u21 igraca ce se morati osloniti. Ako bi licno morao birati da li se osloniti na Smajlovica i Babica ili Sutkovica, tu ne bi imao nikakve dileme. Decko je pokazao da ima najozbiljniji kvalitet od svih nasih bonusa, a jos pri tome uvijek je lakse trpiti golmana nego igraca u polju.

Rizik je bio na pocetku sezonu osloniti se i na Telalovica, pa se pokazalo kao pun pogodak i jos smo zaradili na njemu. Kako bi profitirali ako ne riskiramo?
Odgovori