Transferi 2026/27
-
PatrickBateman
Re: Transferi 2026/27
Eto ga masAllah i Maske na 2 god.Ipak su se dogovorili, zasluzio je i on a i njemu je najbolje u Celiku
Veliki rizik ugovor na 2 godine za neprovjerenog PL igrača u ligi 10. Nadam se da će opravdati očekivanja. Neka se završi na njemu čisto zbog prošle sezone, al generalno nikom iz federalnog rostera ne bi trebali pojačavati i davati duže ugovore od godine, i to mi je puno, ja im ne bi dao više od 6 mjeseci
-
Luis Nazario da Lima
-
Kontras'88
Od svega što imam želju, jedva čekam kad će informacije iz kluba biti samo klupske, kad neće biti ovih fabricija romana za sirotinju po forumima, jos bi to onda bilo ozbiljnije i zdravije.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑25 lip 2026, 21:30Vidis sta si s jednim postom napravio, netacnim, da mu ljudi vec pocinju jebat sve
Cemu ljudi, cemu
Sve veleobavjestajci![]()
Koliko je to moguće, pitanje je..
-
RubikovaKocka
Nama treba duplo bolji špic od Mašića. Njemu svaka čast na svemu al nije on ta klasa za PL.Truhlo je napisao/la: ↑25 lip 2026, 21:30Veliki rizik ugovor na 2 godine za neprovjerenog PL igrača u ligi 10. Nadam se da će opravdati očekivanja. Neka se završi na njemu čisto zbog prošle sezone, al generalno nikom iz federalnog rostera ne bi trebali pojačavati i davati duže ugovore od godine, i to mi je puno, ja im ne bi dao više od 6 mjeseci![]()
Sta ti znas sta je netacno a sta tacno u ovoj prici.Ljudi pregovarali on trazio toliko nasi davali koliko su davali a razlika je bila u skoro duplo i vjerovatno se nasli na pola puta i pruzili ruke i to je to.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑25 lip 2026, 21:30Vidis sta si s jednim postom napravio, netacnim, da mu ljudi vec pocinju jebat sve
Cemu ljudi, cemu
Sta ima ko kome psovat ili nesto slicno svako gleda sebe i klub a i igrac, vjerovatno osokoljen ponudama je pokusao ispregovarati sto bolje uslove i to je normalno, isto bi i ti i ja radili u slicnim situacijama.
Nemozes rec za najbolkeg igraca federalne lige da je neprovjeren nema veze sto nije igrao PL.Mnogo slabiji igraci su dolazili iz FL u PL i eksplodirali i cak napravili transfere(Spahic u Velez iz fenjerasa i sl) a Maske kao i svaki napadac ce bolje igrat na boljim terenima a posebno sa PL veznjacima iza sebe a da ne spominjem sa nekim top krilima.Nije posteno tako nesto napisat za MasketaTruhlo je napisao/la: ↑25 lip 2026, 21:30Veliki rizik ugovor na 2 godine za neprovjerenog PL igrača u ligi 10. Nadam se da će opravdati očekivanja. Neka se završi na njemu čisto zbog prošle sezone, al generalno nikom iz federalnog rostera ne bi trebali pojačavati i davati duže ugovore od godine, i to mi je puno, ja im ne bi dao više od 6 mjeseci![]()
-
Luis Nazario da Lima
Ma tesko cemo mi to jos, i ok mi je ajd zeza sto nas ova dva "zlotvora" zezaju ujutro ce, poslije dzume, i toKontras'88 je napisao/la: ↑25 lip 2026, 21:36Od svega što imam želju, jedva čekam kad će informacije iz kluba biti samo klupske, kad neće biti ovih fabricija romana za sirotinju po forumima, jos bi to onda bilo ozbiljnije i zdravije.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑25 lip 2026, 21:30Vidis sta si s jednim postom napravio, netacnim, da mu ljudi vec pocinju jebat sve
Cemu ljudi, cemu
Koliko je to moguće, pitanje je..
Al brate cemu dezinformacije.
Ja se ne sjecam bolje situacije u klubu, i dalje nije idealna svjesni smo, a ovdje takvi strucnjaci sa takvom sigurnoscu bacaju info (o platama, o kvalitetu igraca, i tezini lige, o plivajucem zamajcu
Dajte raja opustite se, uzivajte u momentumu, necemo dobit sta sve zelimo i to je to....mozemo palamudit ovdje danima jel Sijamija PL igrac il nije, ako je uprava odlucila da sada jeste, idi na stadion i bodri ga kao da je Senad Brkic.
Uzivajmo ljudi, lijepo je biti Robijas danas
Pa kako drugo reći, normalno da je neprovjeren kad nema nastupa u ligi 10. Zabijao je i Jahija Bajrić po 30 golova u drugoj ligi centar pa nije mogao meda u prvoj fedrralnoj, drugi je to sport.Cinvict35 je napisao/la: ↑25 lip 2026, 22:08Nemozes rec za najbolkeg igraca federalne lige da je neprovjeren nema veze sto nije igrao PL.Mnogo slabiji igraci su dolazili iz FL u PL i eksplodirali i cak napravili transfere(Spahic u Velez iz fenjerasa i sl) a Maske kao i svaki napadac ce bolje igrat na boljim terenima a posebno sa PL veznjacima iza sebe a da ne spominjem sa nekim top krilima.Nije posteno tako nesto napisat za MasketaTruhlo je napisao/la: ↑25 lip 2026, 21:30Veliki rizik ugovor na 2 godine za neprovjerenog PL igrača u ligi 10. Nadam se da će opravdati očekivanja. Neka se završi na njemu čisto zbog prošle sezone, al generalno nikom iz federalnog rostera ne bi trebali pojačavati i davati duže ugovore od godine, i to mi je puno, ja im ne bi dao više od 6 mjeseci![]()
Vidjet ćemo, ima on nekog potencijala da se nametne, al nije igrač vrijedan ucjena i dizanja neke cijene nakon dobre sezone u prvoj federalnoj.
Haland i Mbape su provjereni igrači 
Mirza Mustafic predobar igrac za ligu par nastupa za A repku Luksemburga igrao za FK Sarajevo mozda ga je tesko zadovoljit sa parama ali nazaradio se para vani valjda.Mogao bi se probati sto da ne i slobodan je igrac!!!!!(Koga zanima neka pretrazi na TM)
Robija do Tokija

- Zenicanin988
Maške je top igrač, jos sad kad bude imao kvalitet u liniji iza sebe, ima da gori.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
-
Luis Nazario da Lima
Otiso u Osijek cini mi se.
-
RealMadrid
Senad Mustafic u Osijeku, nije Mirza.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑25 lip 2026, 22:57Otiso u Osijek cini mi se.