Čelični zid

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Odgovori
R0b
12. igrač

Re: Čelični zid

Post Postao/la R0b »

Za
slika
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

slika

Djeco, pripremajte se!

Dvije godine su prosle, vrijeme je da se plocice obnove.

Samo da podsjetim, mi na Zidu imamo svojih 9 plocica. Prije dvije godine sakupljeno je i vise od tih 9, ali na Zidu su zavrsile one prvobitne.
Moje pitanje za ankete ovdje je: da li da skupljamo iznos DO ovih 9 plocica (prosli put je bilo 900 KM), ili da skupljamo i preko pa koliko se skupi, a da tih devet ostane kao znak naseg ucesca u akciji?

Znaci dilema je ili 900KM ili preko 900KM (ISPOD 900 NIJE OPCIJA :D )

P.S. Nadam se da ce @laudrup kontaktirati klub, da omoguci online uplatu (kao sto je to slucaj za 12. igraca), pa koliko ko moze i zeli uplatiti...
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Tu smo sigurno ponovo.

S tim da je vrijeme da promijenimo slogan.

Čekamo informacije iz kluba, a svakako da će biti omogućene online uplate, bit ću u komunikaciji s klubom.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

phillies je napisao/la: 15 lip 2026, 10:00 slika

Djeco, pripremajte se!

Dvije godine su prosle, vrijeme je da se plocice obnove.

Samo da podsjetim, mi na Zidu imamo svojih 9 plocica. Prije dvije godine sakupljeno je i vise od tih 9, ali na Zidu su zavrsile one prvobitne.
Moje pitanje za ankete ovdje je: da li da skupljamo iznos DO ovih 9 plocica (prosli put je bilo 900 KM), ili da skupljamo i preko pa koliko se skupi, a da tih devet ostane kao znak naseg ucesca u akciji?

Znaci dilema je ili 900KM ili preko 900KM (ISPOD 900 NIJE OPCIJA :D )

P.S. Nadam se da ce @laudrup kontaktirati klub, da omoguci online uplatu (kao sto je to slucaj za 12. igraca), pa koliko ko moze i zeli uplatiti...
Nista preko! Samo 9 plocica za 900km.
Sakupili smo 1900 za 12tog igraca i klub objavi FORUMASI su 12 igrac,nije isto konju koji objavljujes objava 12ti igrac i 12 igrac sa skupljenih 1900! Jer svako konta da smo samo 12ti igrac! I bas zbog ovakvih poteza treba sakupiti 9 plocica i ni feninga vise.
I ne ogranicavat iznos uplate na lupam 50km po ucesniku!
Treba da ucestvuje sto vise raje i da uplate mogu ici od 1km do 900km :D
habuba
12. igrač

Post Postao/la habuba »

Ja sam dio jedne grupe koja ucestvuje od pocetka u 12. igracu i mi u prosjeku godisnje prikupimo oko 4000-4500BAM. Nikada nam nije naumpalo da to gledamo iz iste perspektive kao Zamorano. Eto samo da ostane upisano da nismo svi isti.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

habuba je napisao/la: 22 lip 2026, 19:19 Ja sam dio jedne grupe koja ucestvuje od pocetka u 12. igracu i mi u prosjeku godisnje prikupimo oko 4000-4500BAM. Nikada nam nije naumpalo da to gledamo iz iste perspektive kao Zamorano. Eto samo da ostane upisano da nismo svi isti.
Pa isti si!!! Napiso si koliko skupite!!! A pametniji bi puno bio da si sutio,al kurko ne mozes sutit! Ja makar kazem sta mislim a ti izokola dokazes da si isti ja!
Vala nisi isti ja,i gori si :mrgreen:
Odgovori