Kao da je bilo prije 20 godina, a ne prosle godine, sto ti je lopta jebhena.
FK Željezničar
- PatrickGerhardt
Re: FK Željezničar
-
PehariSuTu
Kao da pričamo o Griezzmanu a ne Dangubiću....
- BukiBiščević
Obzirom da sam na kraju sam sebe ubjeđivao 3 puta da više ne dolazim na utakmice, po prvi put u životu, i više je od 20. A sjećamo se perioda 2006 do 2009 kada je patnja i agonija bila veća, ali te nikakvi Rudari, Radnici i slične seoske ekipe, uz dužno poštovanje za sve klubove, nisu mogli pera odbiti na Grbavici, a kamoli pobjedu tražiti.PatrickGerhardt je napisao/la: ↑24 lip 2026, 13:03Kao da je bilo prije 20 godina, a ne prosle godine, sto ti je lopta jebhena.
@PehariSuTu Ono što sam ja vidio u Dangubiću nisam vidio dugo godina u Želji i našoj ligi, ali eto, mi debili što ga prizivamo.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Kao da smo sa ovom dvojicom osvojili Europa ligu oca mi. Nemaju zajedno 10 golova i asistencija u Želji...al ko što kažu "dobro otvaraju prostor"
- BukiBiščević
Filip je u Premijer ligi imao 7 golova i 3 asistencije, famozni broj 10 koji tražiš. Ako bi se dodao kup, tj još 4 gola i asistencija, to je broj od 15. Ali eto, nek si ti lanuo šta bilo.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
- PatrickGerhardt
Ako dodamo koliko je izvlacio igrace, i koliko si krpic i boljevic imali slobode radi njega…BukiBiščević je napisao/la: ↑24 lip 2026, 15:29Filip je u Premijer ligi imao 7 golova i 3 asistencije, famozni broj 10 koji tražiš. Ako bi se dodao kup, tj još 4 gola i asistencija, to je broj od 15. Ali eto, nek si ti lanuo šta bilo.
Dzaba objasnjavati nekom, kome je bitna samo statistika. Kako ja da objasnim sta je nama Jaber znacio u toj ekipi, ubjedljivo najvazniji igrac te sezone. Volio bi ga opet vidjeti i malo njegove magije.PatrickGerhardt je napisao/la: ↑24 lip 2026, 15:48Ako dodamo koliko je izvlacio igrace, i koliko si krpic i boljevic imali slobode radi njega…BukiBiščević je napisao/la: ↑24 lip 2026, 15:29Filip je u Premijer ligi imao 7 golova i 3 asistencije, famozni broj 10 koji tražiš. Ako bi se dodao kup, tj još 4 gola i asistencija, to je broj od 15. Ali eto, nek si ti lanuo šta bilo.
- PatrickGerhardt
Nikad vise takvog igracaPablo11 je napisao/la: ↑24 lip 2026, 15:53Dzaba objasnjavati nekom, kome je bitna samo statistika. Kako ja da objasnim sta je nama Jaber znacio u toj ekipi, ubjedljivo najvazniji igrac te sezone. Volio bi ga opet vidjeti i malo njegove magije.PatrickGerhardt je napisao/la: ↑24 lip 2026, 15:48Ako dodamo koliko je izvlacio igrace, i koliko si krpic i boljevic imali slobode radi njega…BukiBiščević je napisao/la: ↑24 lip 2026, 15:29
Filip je u Premijer ligi imao 7 golova i 3 asistencije, famozni broj 10 koji tražiš. Ako bi se dodao kup, tj još 4 gola i asistencija, to je broj od 15. Ali eto, nek si ti lanuo šta bilo.
Tako je u pravu ste. Zato smo presretni i radosni zbog rezultata koje smo postigli sa ekipom te sezone. I danas nas jos uvijek drži.
- PatrickGerhardt
Naravno. Ako je to uspjeh onda smo uspjesna ekipa. Nema potrebe da danas tražimo nesto vise. Kvalitet tih igrača se ogleda u karijerama nakon Želje.
Hvala AlJaberu na parama koje je donio klubu svojim transferom, koji opet nijevrezultat kvaliteta koji predstavljate ovdje, nego menadžerskih talova. O Dangubiću ne bih.
Hvala AlJaberu na parama koje je donio klubu svojim transferom, koji opet nijevrezultat kvaliteta koji predstavljate ovdje, nego menadžerskih talova. O Dangubiću ne bih.