Javljaj druze, ne stedi tastature
Transferi 2026/27
Re: Transferi 2026/27
Dzaba sve, ali RubikovaKocka se namece kao omiljeni insajder (bar sto se pojacanja tice)
Jos da moze razaznati koji je igrac u pitanju bilo bi top, ali i ovako je odlicno 
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
RubikovaKocka
Ucicvarilo na balkonu 50+
Pratimo ujutro od sabaha do jedno 11-12 sati
Nadam se iskreno jednom bas kvalitetnom spicu uz Masica, da imamo tu neku sirinu i u napadu.
Prozivas ovde ljude debilima a jedini ispadas kao takav.
Izjava celnika kluba je da zele sto vise rostera imat do pocetka priprema i to je ono sto smo prizeljkivali i jedino ispravno(nisam ni sumnjao u upravu da razmislja kako valja i et pokazuju svaki dan).
Jedino ako ti i oni nisu debili sto rqzmisljaju na pravi nacin.
Procitaj tekst na Sport.bc sve ce ti bit jqsnije
Najbolja, najrutavija osmica lige. 10+ golova i asistencija, citiraj me u maju naredne godineRedbull je napisao/la: ↑23 lip 2026, 11:25Nadam se da ce uspjeti rijesiti nas muke, koja nas prati skoro od kantonaprisonbreak je napisao/la: ↑23 lip 2026, 11:20Fino pojacanje, Truhlin miljenik.![]()
Nadam se da ce pokazati kvalitet a ima ga.
-
prisonbreak
Truhlo sta mislis o Turkesu?
-
PatrickBateman
Preskupo je to za nas. Oni o desetinama hiljada razgovaraju ko mi o ceneru obicnom
Srce, čast i ponos!
-
prisonbreak
Istina. Ja ipak mislim da se rezultat moze praviti i sa malo slabijim budzetom, najvise nerviranja ce biti kada ne mozemo zafrzati igraca, kao broj 29 i slicno, a tog bi narednom periodu moglo biti bas dosta.PatrickBateman je napisao/la: ↑23 lip 2026, 16:59 Preskupo je to za nas. Oni o desetinama hiljada razgovaraju ko mi o ceneru obicnom
-
prisonbreak
Andreja Ristica je trebalo dovesti u Federaciji jos dok smo bili, sad je mozda malo kasno. One godine u Radniku rešeto mreže lagano.
Nama treba provjeren napadač, sad je kasno za ovog, realno. Nije mi Turkeš nešto, preskup a ništa. Jedino iz PL što bi nama bilo ineteresantno je Mulato iz Posušja, sjeo bi i na desnom krilu i u špicu. Nadam se da ćemo ga probati dovesti, kad su mogli Igman i Posušje, možemo i mi. Taman je prošao period adaptacije na našu ligu, mogao bi biti bomba u narednoj sezoni. Posudba uz opciju otkupa bi bila top.prisonbreak je napisao/la: ↑23 lip 2026, 17:14 Andreja Ristica je trebalo dovesti u Federaciji jos dok smo bili, sad je mozda malo kasno. One godine u Radniku rešeto mreže lagano.
I naravno Toni Jović, al njega računam više ko desetku.
Da li su igrači koji su sa bivšim klubovima ispali iz PL uopšte pojačanja?
-
strucnjak9
Borac koji je prvak dovede 2 igraca iz ekipe koje je ispala iz lige, Zrinjski isto tako. Tim ekipama koje mogu uzeti igraca na kojeg prstom pokazu su pojacanja, a nama kao nece biti. Mi kad bi iz Borca doveli 5 igraca, nasli bi se pametnjakovici da navedu razloge zasto ti igraci nisu pojacanja
Ovo je ekipni sport, ako je neka ekipa ispala iz lige, ne znaci da i neki pojedinac iz te ekipe ne valja.
Trenutno najpotrebniji spic i bekovi
Na ovom forumu ima 5 ljudi koji na isti mlin okreću, čim se pojavi neko da nesto kontra napise odmah se popljuje. Isto tako je bilo i na SS forumu pa se mnogi nisu ni prebacili vamo.LP