NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

Čelik će sezonu 2026/2027 Premijer lige BIH završiti na poziciji :

Anketa je završila: 23 lip 2026, 21:25.

1
0
Nema glasova.
2
0
Nema glasova.
3
0
Nema glasova.
4
3
8%
5
2
5%
6
11
30%
7
13
35%
8
8
22%
9
0
Nema glasova.
10
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 37

Cr7legia
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cr7legia »

Elham taman @Phillies što si nas strašio sa drugostepenom strašio si 😂😂
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

https://nkcelik.ba/nk-celik-zenica-zvan ... -ligu-bih/

I lincenca iz prve nakon 20 godina.
Još ostala titula prvaka države Bosne nakon 30 godina :alkohol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

Ova odluka krovne kuće bh. fudbala predstavlja krunu ogromnog, višemjesečnog truda i rada administracije kluba, te svih onih koji su dali svoj doprinos da se Čelik vrati tamo gdje historijom, tradicijom i renomeom i pripada – u sami vrh bosanskohercegovačkog fudbala.
Slavni legendarni jedan od najvecih :rock:
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Cestitke nasem NK Celiku i svima koji su ucestvovali u vezi licence,ovo je pravi dokaz da nam je klub na zdravim jakim temeljima.Ja ne pamtim kad smo dobili na prvostepenoj odmah licencu uvjek na drugostepenoj.
Sad samo polahko i opstanak nam treba bit za pocetak samo cilj i to naznacit uprava da se neko ne zanosi i ne odluta u masti ,doduse masta je besplatna ali nek se brzo probudi.
Sad igracki kadar,pripreme gdje i kad i jak marketing za sezonske i clanske🖤❤️⚽️⚽️
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Nek sam i ovo dočekao da dobijemo licencu za PL na prvostepenoj komisiji
A ne uvijek čekaj zadnji dan na drugostepenoj hoćemo li dobiti
Eugen

Post Postao/la Eugen »

RealMadrid je napisao/la: 22 lip 2026, 17:54 https://www.sportdc.net/n/177026/bez-od ... ercegovine

Svašta...
Nemoj nam linkove ovih i dijanaca s Pala ovdje postavljat. Imate sluzbenu stranicu kluba i medijske partnere tako da ostale nema potrebe ovdje stavljat.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Čestitke upravi i administraciji na dobijanju licence za PL na prvostepenoj, ogroman uspjeh, s obzirom da niko od nas ne pamti sigurno da smo ikad dobili licencu na prvostepenoj u zadnjih 20 godina. Konačna potvrda stabilizacije i izgradnje jakog temelja kluba, a biće šlag na tortu za godinu dana ostanak u ligi i dobijanje licence za evropu :grljenje:
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Truhlo je napisao/la: 22 lip 2026, 19:12 Čestitke upravi i administraciji na dobijanju licence za PL na prvostepenoj, ogroman uspjeh, s obzirom da niko od nas ne pamti sigurno da smo ikad dobili licencu na prvostepenoj u zadnjih 20 godina. Konačna potvrda stabilizacije i izgradnje jakog temelja kluba, a biće šlag na tortu za godinu dana ostanak u ligi i dobijanje licence za evropu :grljenje:
Korak po korak nemoj da letimo visoko. Prve dvije sezone stabilizacija u PL, pa onda se spremat za nesto vise
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Eugen je napisao/la: 22 lip 2026, 19:06
RealMadrid je napisao/la: 22 lip 2026, 17:54 https://www.sportdc.net/n/177026/bez-od ... ercegovine

Svašta...
Nemoj nam linkove ovih i dijanaca s Pala ovdje postavljat. Imate sluzbenu stranicu kluba i medijske partnere tako da ostale nema potrebe ovdje stavljat.
:like:
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Eugen je napisao/la: 22 lip 2026, 19:16
Truhlo je napisao/la: 22 lip 2026, 19:12 Čestitke upravi i administraciji na dobijanju licence za PL na prvostepenoj, ogroman uspjeh, s obzirom da niko od nas ne pamti sigurno da smo ikad dobili licencu na prvostepenoj u zadnjih 20 godina. Konačna potvrda stabilizacije i izgradnje jakog temelja kluba, a biće šlag na tortu za godinu dana ostanak u ligi i dobijanje licence za evropu :grljenje:
Korak po korak nemoj da letimo visoko. Prve dvije sezone stabilizacija u PL, pa onda se spremat za nesto vise
Nisam rekao izborena evropa, opstanak u ligi, 8. mjesto i administracija da zaokruži evropsku licencu :mrgreen:

Prve dvije sezone sigurno svi moramo biti zadovoljni sa 8. mjestom, pa makar ga izborili u zadnjem kolu. Možda u kupu probati napraviti nešto ako situacija na tabeli bude komotnija na proljeće.
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Sretna licenca svima koji slavimo, uz zelju za top igracki kadar i sezonu bez stresa 😂😂

I tebi i tvojima, kaze 😂😂😂
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Licenca Mubarek Olsun, svima koji slave

Mudojedima, ugodan tek....
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Mi na forumu smo svjesni kakve zlatne ljiljane imamo u UO kluba .Možemo se prepirati,ne slagati,pa i vrijeđati između sebe jer imamo različita mišljenja...Sve je to normalno.Svi mi ovdje ginemo za Čelik!!A trebamo da animiramo grad,ove derbi navijače,povremene,đabiće sa gratis kartama...Svi marketing treba da radimo ,svi da preuzmemo svoju ulogu ,jer svi smo članovi kluba,svi smo porodica...
BatistutA19

Ma mozemo se neslagat i polemisat i raspravljat ,svi imamo svoja misljenja nekad iz neke ljubavi,ponosa,straha i pogresna ali ne trebas me vrijedjati ubijedjivat me samo da si ti u pravu i sve tvoje ispravno.Svima je nama isti cilj jak i zdrav Celik ali svako ima neki svoj stav i svoje vidjenje.
Ovdje ne mislim na sebe naravno nego opcenito za sve na forumu koji pisemo.
Ali evo niko ne zna kad smo dobili licencu na prvostepenoj a vijwrujem sad ce neko izbacit taj podatak ali ne treba zaboravit da je sad 5 puta postalo rigoroznije nego kad smo dobijali prije 20 god ili kad vec ne znam.
Kad se samo sjetim transparenta OLIMPIK-ČELIK 0-2
MA jeb* LICENCU IGRAJ ZA ČELIK I ZENICU ..
To je dokaz koliko smo mi glupi bili!!
BatistutA19

E i ovaj Dino poceo cenzurisat ne mozes ko čovjek opsovat sjba mi transparent 🤣🤣🤣
Odgovori