Ili sam ja nesto pobrkao, laudrupe rasvjetli misteriju
NK Čelik
Re: NK Čelik
Zar nije proslih godina bio neki fazon, oni klubovima posalju odluke, ali se klubovi ne oglasavaju dok to savez prvi ne uradi, a to bude za par dana?

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
RealMadrid
Ma do kraja dana bi klub trebao objaviti za licencu, a Savez sutra.
-
prisonbreak
jeb* ih licenca, cijeli dan cekamo
Jesmo mi za nasu aplicirali ili za pl
-
RealMadrid
Ooo jeb** ti sudija majkuDanašnji datum je označen kao onaj kada bismo trebali znati ko će igrati WWin ligu BIH definitivno naredne sezone, no odluka o novim članovima najvišeg ranga bh. fudbala je na današnjoj sjednici prolongirana, saznaje naš portal.
Ovaj gore piše mustuluk, mi licencu nismo dobili. Zbog takvih likova smo forum promjenili...RealMadrid je napisao/la: ↑22 lip 2026, 17:54 https://www.sportdc.net/n/177026/bez-od ... ercegovine
Svašta...
Dize se prasina
-
RealMadrid
Dobili smo licencu, editovan je tekst. 
Danas je u sjedištu Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Sarajevu održana sjednica Prvostepene komisije za licenciranje. Pitanje devetog člana Premijer lige za sezonu 2026/27 je riješeno – to je zenički Čelik. Tim sa Bilinog polja dobio je licencu, a kako je bio i šampion Prve lige Federacije, ne postavlja se pitanje da li ide u elitu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma nas neko ovdje zajebaje
@FRLegioene halali buraz napade te bez razloga. Al vjeruj mi ko na iglama sam od jutros
Dize se prasina