Transferi 2026/27
Re: Transferi 2026/27
Sakriti sve rutonje do prozivke a onda u četvrtak šokirati zapadni balkan sa transferima 
Trenutni roster:
- Durmo
- Šutković (U21)
- Sivac
- Horić
- Omić
- Mašetić
- Hodžić (U21)
- Popović
- Smajlović (U21)
- Vardo
- Babić (U21)
- Amoah
- Jenjić
- Sijamija
- King
- Mašić
Ako ne bude odlazaka, treba nam minimalno još 7 igrača za roster od 23 igrača.
- Durmo
- Šutković (U21)
- Sivac
- Horić
- Omić
- Mašetić
- Hodžić (U21)
- Popović
- Smajlović (U21)
- Vardo
- Babić (U21)
- Amoah
- Jenjić
- Sijamija
- King
- Mašić
Broj koristenih igraca u Premijer ligi prosle godine:
Borac 36
Zrinja 38
Sarajevo 41
Velez 34
Zeljo 39
Siroki 41
Sloga 39
Radnik 36
Posusje 38
Rudar 37
Borac 36
Zrinja 38
Sarajevo 41
Velez 34
Zeljo 39
Siroki 41
Sloga 39
Radnik 36
Posusje 38
Rudar 37
Golman, još jedan bek koji moze i lijevo i desno, dva veznjaka, dva krila i jedan napadac pod uslovom da ovi svi ostanuTruhlo je napisao/la: ↑20 lip 2026, 12:23 Trenutni roster:
- Durmo
- Šutković (U21)
- Sivac
- Horić
- Omić
- Mašetić
- Hodžić (U21)
- Popović
- Smajlović (U21)
- Vardo
- Babić (U21)
- Amoah
- Jenjić
- Sijamija
- King
- Mašić
-
prisonbreak
Mora doci jedan prednji vezni, i to mora biti dobro pojacanje.Eugen je napisao/la: ↑20 lip 2026, 12:50Golman, još jedan bek koji moze i lijevo i desno, dva veznjaka, dva krila i jedan napadac pod uslovom da ovi svi ostanuTruhlo je napisao/la: ↑20 lip 2026, 12:23 Trenutni roster:
- Durmo
- Šutković (U21)
- Sivac
- Horić
- Omić
- Mašetić
- Hodžić (U21)
- Popović
- Smajlović (U21)
- Vardo
- Babić (U21)
- Amoah
- Jenjić
- Sijamija
- King
- Mašić
Ovde nabrojani 16 igraca . 34 treba za PL( najmanje prijavljenih Velez u prosloj sezoni). Fali 18 igraca?
Kada vidim pojačanja, spisak i dužinu rostera, plan priprema i sve što budemo saznali na prozivci idućeg četvrtka onda ću se usuditi prokomentarisati i ocijeniti stanje po licnom mišljenju.
Naprimjer ima jedan dio terena koji mi se lično sviđa a to je..
Šutković
Ispred forsirati kao stoperski par Hodžić Mašetić
I ispred Amoah Omić
To je 5 nekih koje vidim među prvih 11 od ovih gore nabrojanih. Najkritičnije pozicije, lijevi bek, krila i ofanzivni vezni.
Čujemo se krajem iduće sedmice.
Samo da napišem još jednom vjerujem Regoju, Jusicu, vidimo danasnji fudbal na SP a i već zadnjih godina svugdje da je brzina i sprema pola posla tako da su i naše pripreme, uslovi, logistika, kvalitet priprema, oporavak, ishrane, doktori i masaže i briga o stanju igrača jednako bitne stvari kao i pojačanja za Premijer ligu.
@aeroms33 mislim da je nama za početak dovoljno 24-25 igrača u rosteru, ni milimetra manje, ovo gore po 40 igrača računa se i nakon zimske pauze gdje će opet doci 4--5 novih igrača što znaci da ćemo i mi koristiti nekih do 30 igrača kroz sezonu. Jebena je baš liga i protivnici itd. Ideš lagano na 40 utakmica. Ali eto najbolje je što sve znamo, nema nepoznanica, nema nešto da te iznenadi da kažemo nismo znali.
Naprimjer ima jedan dio terena koji mi se lično sviđa a to je..
Šutković
Ispred forsirati kao stoperski par Hodžić Mašetić
I ispred Amoah Omić
To je 5 nekih koje vidim među prvih 11 od ovih gore nabrojanih. Najkritičnije pozicije, lijevi bek, krila i ofanzivni vezni.
Čujemo se krajem iduće sedmice.
Samo da napišem još jednom vjerujem Regoju, Jusicu, vidimo danasnji fudbal na SP a i već zadnjih godina svugdje da je brzina i sprema pola posla tako da su i naše pripreme, uslovi, logistika, kvalitet priprema, oporavak, ishrane, doktori i masaže i briga o stanju igrača jednako bitne stvari kao i pojačanja za Premijer ligu.
@aeroms33 mislim da je nama za početak dovoljno 24-25 igrača u rosteru, ni milimetra manje, ovo gore po 40 igrača računa se i nakon zimske pauze gdje će opet doci 4--5 novih igrača što znaci da ćemo i mi koristiti nekih do 30 igrača kroz sezonu. Jebena je baš liga i protivnici itd. Ideš lagano na 40 utakmica. Ali eto najbolje je što sve znamo, nema nepoznanica, nema nešto da te iznenadi da kažemo nismo znali.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Mirni budite, danas sunčan dan za Ribice, mora, planine, šetnje.
A sutra...javim se ujutro...
A sutra...javim se ujutro...
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Sad vidih u centru igraca nadam se da potpisuje za nas kaze da je profi igrac stranac crnac ima gradje za krilo i samo je reko da je profi igrac i da potpisuje za negdje ovdje lokalniklub nije ni on siguran!!!!!Malo vise o tome nam mogu i insajderi rec???
Robija do Tokija

-
prisonbreak
Ako ne zna za koga potpisuje odmah ga vrati
Ma potpisuje za Fortunu
Cuj ne zna za koga potpisuje
Na kraju kad bude kosarkas. Kako dodjete u dijalog sa takvima, svakog crnca na ulicama salijecete i pitate jel za Čelik dosao potpisati?
Na kraju ce ispasti da je decko iz Bangladesa dosao u Albi radit
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."