Po profilu igraca razbijac klasicni.
NK Čelik
-
PatrickBateman
Re: NK Čelik
Sljedeći igrač je po ukusu Truhle 
Slijedeci igrac - slijedeci dan
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ma nek je samo krenulo 
Izgleda dobro ovaj Omic, jel doveden kao stoper il kao def vezni, vidim da i tu cesto igra.
-
Kinder_jaje
Vidim vi zadovoljni igracem i jos govorite top pojacanje ali za mene je ovo ispodprosjecan igrac koji moze napredovati do prosjecnog za nadat se da necemo nastaviti sa ovakvim top igracima jer ovakvi sigurno nece donjeti zeljeni opstanak.
Vjerovatno defanzivni vezni jer ne znamo šta ćemo sa Vardom, a to će nam odgovoriti @Zamorano
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Odlično prvo pojačanje. Ako je neko zamišljao da ćemo dovoditi Ljajiće, Bičakčiće i ostale istrošene igrače, nek' prestane navijati za ovaj klub.
Ispodprosječan igrač koji je bio standardan i najmlađi igrač u Premijerligaškom klubu posljednje 3 sezone.
Gasi forum, vraćamo se na SS, Ledeni iz Tuzle je za neke naše navijače crem de la crem.
Ispodprosječan igrač koji je bio standardan i najmlađi igrač u Premijerligaškom klubu posljednje 3 sezone.
Gasi forum, vraćamo se na SS, Ledeni iz Tuzle je za neke naše navijače crem de la crem.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Stvarno ne znam nista o momku, ali mislim da dovoljno govori to, da sa 22 godine ima 65 nastupa u PL. Bitno da se planski dovodi i ono najvaznije prilikom biranja igraca gleda se i karakter igraca, a ne da neki skandal boy ujebe citavu ekipu.
Nek prica ko sta hoce, ali nikad ljepse nije bilo biti navijac Čelika.
Bar ovo sto mi mladja generacija pamtimo.
Bar ovo sto mi mladja generacija pamtimo.
Ovo su pojačanja u rangu onog što treba i očekivati
Nemojte očekivati sad mega zvijezde naše lige
Koliko možeš platit pojacanja takva će i dolaziti i tjt
Nas su rang igrači sloge,rudara,radnika posusja
Nemojte očekivati sad mega zvijezde naše lige
Koliko možeš platit pojacanja takva će i dolaziti i tjt
Nas su rang igrači sloge,rudara,radnika posusja
Biti će bolje, i ovo je odlično za početak, kako @Phillies makar i milimetar pomaka je pomak
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54