Ide i to lagano 25k po utakmici. Kako para na paru ide, a kad nam za zivota trebalo, nigdje nista. Cak tu sezonu i velez ode na grbavicu da igra.Kontras'88 je napisao/la: ↑17 lip 2026, 22:45 Hoćemo li moći izvuci koju paru od ovog rentanja stadiona Veležu i Sarajevu?
NK Čelik
Re: NK Čelik
Para na paru, uš na fukarešćinuRedbull je napisao/la: ↑17 lip 2026, 23:22Ide i to lagano 25k po utakmici. Kako para na paru ide, a kad nam za zivota trebalo, nigdje nista. Cak tu sezonu i velez ode na grbavicu da igra.Kontras'88 je napisao/la: ↑17 lip 2026, 22:45 Hoćemo li moći izvuci koju paru od ovog rentanja stadiona Veležu i Sarajevu?
Sta velis za prvo ljetno pojacanjeTruhlo je napisao/la: ↑18 lip 2026, 06:17Para na paru, uš na fukarešćinuRedbull je napisao/la: ↑17 lip 2026, 23:22Ide i to lagano 25k po utakmici. Kako para na paru ide, a kad nam za zivota trebalo, nigdje nista. Cak tu sezonu i velez ode na grbavicu da igra.Kontras'88 je napisao/la: ↑17 lip 2026, 22:45 Hoćemo li moći izvuci koju paru od ovog rentanja stadiona Veležu i Sarajevu?![]()
@eugen ima li obostrane želje da se sa Amoahom nastavi saradnja? Meni je on paklen igrač. Nisko težište, jako teško ga čuvati, fizikalije top, može mnogo doprinijeti u Premijer ligi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Izgleda vox forumus nije zadovoljan...cim tako malo postova 
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Top pojacanje po mom ukusu hahha.
Mlad zeljan napredka i dokazivanja a ne neki istroseni polovnjaci koji dodzu samo uzet kes.
Vidis Truhlo da uprava radi za buducnost a e rutonje a ti mene zaj..s neki dan
Mlad zeljan napredka i dokazivanja a ne neki istroseni polovnjaci koji dodzu samo uzet kes.
Vidis Truhlo da uprava radi za buducnost a e rutonje a ti mene zaj..s neki dan
Dobro došao mali u pravu raju 

Iskren da budem, nemam pojma ko je, nit sam ga kad gledao.
Mora se nešto rutavo dovest, dajte nam Jovića rutonju da titulu napadnemo.
Say no more...Mahir Mehic !

Samo Čelik zenički !!!
Ko će Slogu Doboj gledat
Na jesen sam ih pratio, Toni Jović je ubica, sad slobodan. Rutonja koji je sa 33, 34 godine fit do jaja. On bi nam baš dobro došao radi iskustva, a igrač je koji godinama svake sezone isporuči 10ak golova i još koju asistenciju.