Ovo je već ispunjenje sna
NK Čelik
Re: NK Čelik
Pa kad se sjetim vremena kad nismo znali kad je prozivka, ko će doći, da li će se održati, ko će biti trener. Uvijek smo zadnji s pripremama počinjali.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
I tu smo im mi popunili sigurno do 40 - 50% brojke + - u zavisnosti od protivnikaAvenija je napisao/la: ↑10 lip 2026, 13:17 Klubovi i ukupan broj gledalaca tokom cijele sezone(domaće utakmice, 13 kola) Čelik sam više nego ostalih 13 klubova zajedno.![]()
Čelik 70.700
Jedinstvo: 13.350
Sloboda 10.750
TOŠK 8.500
Travnik 7.300
Stupčanica 5.110
Igman 4.750
Tomislav 4.500
Vitez 4.020
Budućnost 3.960
Tuzla Siti 3.830
Radnik Hadžici 3.500
Bratstvo 3.350
GOŠK 2.460
- BatistutA19
Nisam nista u toku kad pripreme pocinje nit sam sta cito malo virno ovdje.
Gledaj ti mi 60 000 bijezimo Slobodi i njima nek je bog na pomoci ,sve smo im dobronamjerno govorili ali nema glupljih navijaca em glupi em ih nema ,samo glade jaja i cekaju.
Vitez 4000 a od nas za jednu utakmicu 2000,Travnik 7000 a od nas za jednu utakmicu 3000.
Koliko smo mi digli 1 ligu svojim prisustvom,sad cemo vidjet posjete.
I ja vjerujem u opstanak i ja sam ko Covic optimista uvjek nekad mozda i pretjerano ali covjeku je bar lakse u zivotu kad si optimista za sve i vjerujes u bolje,inace sa negativcima ni kafu necu popit a kamoli sta vise.
Vijerujem u upravu da su oni davno glavama u Wwin ligi BiH,lakse ce bit i nama najaviti odmah od 1 kola cilj opstanak i to je to ,nemas sta mastat o vrhu jer nije ova liga ko nekad.
Nije me strah ni sudija jer ipak kako god pogledas kvalitet pobijedi ,navijaci su nerealni i kod sudjenja,
Samo da mi budemo ravnopravni konkurentni mi cemo bit u top 3 po posjeti bez problema i naravno obezbijedit opstanak.
Bas mi je drago sto se na vreme pocinje da vec ima plan za pripreme,rade se pojacanja ,posle toga radit na promociji sezonski,clanskih,fan shopa i uci spremni svi u sezonu.
Gledaj ti mi 60 000 bijezimo Slobodi i njima nek je bog na pomoci ,sve smo im dobronamjerno govorili ali nema glupljih navijaca em glupi em ih nema ,samo glade jaja i cekaju.
Vitez 4000 a od nas za jednu utakmicu 2000,Travnik 7000 a od nas za jednu utakmicu 3000.
Koliko smo mi digli 1 ligu svojim prisustvom,sad cemo vidjet posjete.
I ja vjerujem u opstanak i ja sam ko Covic optimista uvjek nekad mozda i pretjerano ali covjeku je bar lakse u zivotu kad si optimista za sve i vjerujes u bolje,inace sa negativcima ni kafu necu popit a kamoli sta vise.
Vijerujem u upravu da su oni davno glavama u Wwin ligi BiH,lakse ce bit i nama najaviti odmah od 1 kola cilj opstanak i to je to ,nemas sta mastat o vrhu jer nije ova liga ko nekad.
Nije me strah ni sudija jer ipak kako god pogledas kvalitet pobijedi ,navijaci su nerealni i kod sudjenja,
Samo da mi budemo ravnopravni konkurentni mi cemo bit u top 3 po posjeti bez problema i naravno obezbijedit opstanak.
Bas mi je drago sto se na vreme pocinje da vec ima plan za pripreme,rade se pojacanja ,posle toga radit na promociji sezonski,clanskih,fan shopa i uci spremni svi u sezonu.
- BatistutA19
Jos samo da odmah dobijemo.licencu na prvosteoenoj i to ce bit dokaz da imamo klub zdrav na jakim temeljima ,sad ga samo gradit i dizat svi zajedno.
Tacno ko sto kaze Laudrup prije uvjek zadnji nit znas kad pripreme,ni ko trensr ni ko igraci i svaka sezona najava za Europu i na kraju grcevita borba za opstanak.
Sad ti kaze cilj opstanak i toga se drzis i opstanak ce bit nama ko titula u ovoj sezoni.
Tacno ko sto kaze Laudrup prije uvjek zadnji nit znas kad pripreme,ni ko trensr ni ko igraci i svaka sezona najava za Europu i na kraju grcevita borba za opstanak.
Sad ti kaze cilj opstanak i toga se drzis i opstanak ce bit nama ko titula u ovoj sezoni.
Od iduće sezone ( ili ove predstojeće) nema više domaće utakmice u KUPu, al nema vala ni federalnog KUPa 
-
carsija072
Uvijek neke zavrzlame i neizvjesnost kad Čeliku nešto treba, svani 22.06..
Ludilooooo
je zarobiloooo
carsija072 je napisao/la: ↑11 lip 2026, 07:44 Uvijek neke zavrzlame i neizvjesnost kad Čeliku nešto treba, svani 22.06..
Stoka lopvska i nesposobna i sta dr ocekivat. Vjerojatno cekaju da Leotar sve sredi da moze dobit licencu kako ne bi Posusje ostalo u PL.
Al koji su to glupani, sad kad trebas potpisivat igrace a ne daju ti licencu. I na kraju je recimo ne dobijemo i sta onda sa igracima preskupim. A I pojedini igraci ce cekati dok se to rijesi i odugovlacit sa potpisom.
U svakom slucaju smo mi na gubitku radi mafije u savezu na celu sa Vicom.
-
Kontras'88
Vi stvarno mislite da nećemo dobiti licencu?
Ma dobicemo je mi, ali ovo daje adut igracima u pregovorima, da traze vise para jer "eto jos se ne zna sa licencom" i to im je kao rizik...Problem je sto je prozivka 19-og i sto bi do tad trebali imati nekoliko novih igraca potpisanih. Mada koliko se sjecam i u toku prvenstva do nekog kola mogu se dovoditi igraci, ali to je sve krpljenje ekipe.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Samo da je dobijemo na prvostepenoj, da nas ne stresiraju još 10 dana
Otišli na otvaranje SP ispred saveza i pogledati koju utakmicu uz Bosnu i Hrvatsku 10000%, pa zakazali kada se vrate.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
A joj moj sporte . baPosebno se to odnosi na FK Čelik
Totalno neozbiljno, u Hrvatskoj odrade licenciranje u maju za prva tri ranga takmičenja i lagano. Kod nas ovo namjerno ovako, da bi se moglo muljati za ulazak i ispadanje.
-
Luis Nazario da Lima
Uuu kakav oprostaj od strane Šere, svaka mu cast na onim rijecima.
Ali hvala ti i sretno dalje, nismo nista puno izgubili, moze se nadoknaditi takav igrac vrlo lako.
Ali gospodski s njegove strane.
Mislim da je i ovo potvrda koliko smo zdrava sredina.
Ali hvala ti i sretno dalje, nismo nista puno izgubili, moze se nadoknaditi takav igrac vrlo lako.
Ali gospodski s njegove strane.
Mislim da je i ovo potvrda koliko smo zdrava sredina.
Dobar oproštaj Šerexa,samo ne znam na koju prevaru ga je onaj uvalio u klub sto igra kvalifikacije za Konferencijsku ligu.