Transfer mahala – potencijalna pojačanja, glasine i zanimljivi profili igrača
Re: Transfer mahala – potencijalna pojačanja, glasine i zanimljivi profili igrača
Ne treba nam, Rakic i Konings ce eksplodirati ove sezone...
Re: Transfer mahala – potencijalna pojačanja, glasine i zanimljivi profili igrača
Sigurno zanimljiv profil ali ako mi ne budemo promijenili stil igre mislim da nam se ne bi uklopio. Nadam se da će objaviti ime tog trenera sljedeće sedmice pa da znamo šta da očekujemo barem kad je stil igre u pitanju.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
tiagofaria25
Nemaju informacije ili se apsolutno nista ne desava? Sarajevo, Zrinjski, Borac su zavrsili vec bar po jedno pojacanje. Mi ne znamo sta se desava sa igracima kojima su istekli ugovori, a ne nesto drugo.
Radi se, imamo prva pojačanja.tiagofaria25 je napisao/la: ↑07 lip 2026, 18:01Nemaju informacije ili se apsolutno nista ne desava? Sarajevo, Zrinjski, Borac su zavrsili vec bar po jedno pojacanje. Mi ne znamo sta se desava sa igracima kojima su istekli ugovori, a ne nesto drugo.
Oni su krenuli završavati jer igraju Europu i pripreme im počinju dosta ranije od naših.
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.
Kakva je ovo priča za Camaja?! @dzelo jesi li ovo ti urgirao?!
Ima li kakve šanse da nađemo kakvo desno krilo ili ćemo dati Šabiću još jednu sezonu kao popravni?
Edit : Daj Šaranića iz Sesveta makar...
Ima li kakve šanse da nađemo kakvo desno krilo ili ćemo dati Šabiću još jednu sezonu kao popravni?
Edit : Daj Šaranića iz Sesveta makar...
-
gegenpressing
Šaranić ide u Istru.
Tako su pisali ali ja ne vidjeh da je predatavljen. Taj dečko ako je namjestio glavu konačno vrhunski igrač.
Takva dovođenja sam očekivao od Marića.
Takva dovođenja sam očekivao od Marića.
-
gegenpressing
Nije poenta u "nebrušenim dijamantima" iz Dinama. Poenta je da mi nismo imali pošteno desno krilo ljevaka od Zakarića. Svake sezone guramo tu igrače kojima to nije primarna pozicija. Mslm, bio je Drljo dodušegegenpressing je napisao/la: ↑08 lip 2026, 22:12Ja vjerujem da će biti nekih "neizbrušenih" igrača,koji su prošli Dinamovu školu.
-
gegenpressing
Kad smo već kod Zakarića,javio se sam neki dan,info onako usput.Levin je napisao/la: ↑09 lip 2026, 00:02Nije poenta u "nebrušenim dijamantima" iz Dinama. Poenta je da mi nismo imali pošteno desno krilo ljevaka od Zakarića. Svake sezone guramo tu igrače kojima to nije primarna pozicija. Mslm, bio je Drljo dodušegegenpressing je napisao/la: ↑08 lip 2026, 22:12Ja vjerujem da će biti nekih "neizbrušenih" igrača,koji su prošli Dinamovu školu.![]()
Pa pavo da ti kažem kakva su nam ta desna krila zadnjih godina bio bi bolji od sve i jednog sigurno.gegenpressing je napisao/la: ↑09 lip 2026, 09:17Kad smo već kod Zakarića,javio se sam neki dan,info onako usput.Levin je napisao/la: ↑09 lip 2026, 00:02Nije poenta u "nebrušenim dijamantima" iz Dinama. Poenta je da mi nismo imali pošteno desno krilo ljevaka od Zakarića. Svake sezone guramo tu igrače kojima to nije primarna pozicija. Mslm, bio je Drljo dodušegegenpressing je napisao/la: ↑08 lip 2026, 22:12
Ja vjerujem da će biti nekih "neizbrušenih" igrača,koji su prošli Dinamovu školu.![]()
![]()
- AhmedNurudin
"Bivši fudbaler Željezničara završio svoju avanturu u Jermeniji, čeka se naredni korak
Nekadašnji fudbaler Željezničara, Nermin Zolotić se rastao sa ekipom jermenske Noe.
Nermin Zolotić je u Jermeniji proveo sezonu ipo, ali se ipak rastao sa ovim timom u potrazi za novim izazovom.
Registruj se, verifikuj nalog i čeka te poklon tiket od 10 KM, 40 KM u spinovima na igri 100 Super Icy i po 100% bonusa na prve tri uplate!
Zolotić je sa Noom osvojio tri trofeja, jednom su bili šampioni Jermenije te su se dva puta okitili titulom tamošnjeg Kupa.
On je sada slobodan u potrazi za novim timom te sada ostaje da vidimo da li će se možda vratiti na bh. terene."
Izvor:Meridian Sport
Eto kao i u slučaju Graovca i Nermin je zvanično slobodan igrač. Ako se zdravo razmišlja i ima sredstava mislim da bi bio ogromno pojačanje zbog svega. Svkako bi se kao stoper koji igra lijevom nogom dobro uklopio sa recimo Bičakčićem.
Nekadašnji fudbaler Željezničara, Nermin Zolotić se rastao sa ekipom jermenske Noe.
Nermin Zolotić je u Jermeniji proveo sezonu ipo, ali se ipak rastao sa ovim timom u potrazi za novim izazovom.
Registruj se, verifikuj nalog i čeka te poklon tiket od 10 KM, 40 KM u spinovima na igri 100 Super Icy i po 100% bonusa na prve tri uplate!
Zolotić je sa Noom osvojio tri trofeja, jednom su bili šampioni Jermenije te su se dva puta okitili titulom tamošnjeg Kupa.
On je sada slobodan u potrazi za novim timom te sada ostaje da vidimo da li će se možda vratiti na bh. terene."
Izvor:Meridian Sport
Eto kao i u slučaju Graovca i Nermin je zvanično slobodan igrač. Ako se zdravo razmišlja i ima sredstava mislim da bi bio ogromno pojačanje zbog svega. Svkako bi se kao stoper koji igra lijevom nogom dobro uklopio sa recimo Bičakčićem.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi. A.O.
Jel' ovo Husara plaća reklame....
Željezničar i Široki Brijeg naciljali pojačanje u Prvoj ligi FBiH
Sjajni defanzivac GOŠK-a, Patrik Zrnić bi ovoga ljeta mogao da napravi iskorak i od naredne sezone zaigra u Premijer ligi BIh.
Patrik Zrnić je imao sjajnu sezonu u GOŠK-u gdje je odigrao ove sezone 24 meča i postigao jedan pogodak i bio jedan od najstandarnijih prvotimaca tima iz Gabele.
Mladi defanzivac koji ima 20 godina je privukao i pažnju nekolicine premijerligaša, a kako je predočeno za MeridiansportBH, interesovanje za njega su pokazali ekipe Željezničara i Širokog Brijega.
Ostaje da vidimo da li će sjajni defanzivac potpisati za jednog od ova dva tima.
- AhmedNurudin
Vjerovatno plaća reklame, nije mu prvi put. Sjećam se kada je od Hasukića i Šere napravio Robbena i Mandžukića nakon par dobrih utakmica u GOŠKU. Nije mu to strano. Što se tiče konkretno ovog momka, kao back-up opcija na stoperskim pozicijama može proći. Bit će zaštićeno godište naredne sezone tako da kao neki četvrti stoper u rotaciji može biti, naravno pitanje je da li on i njegov profesor u obliku menadžera pristaju na to. Slučaj Dubačkića od prije par sezona nas je naučio da stoperi iz Federalne lige imaju ogromne mane, čak i kada se radi o najboljim u toj ligi.Levin je napisao/la: ↑11 lip 2026, 22:06 Jel' ovo Husara plaća reklame....
Sjajni defanzivac GOŠK-a, Patrik Zrnić bi ovoga ljeta mogao da napravi iskorak i od naredne sezone zaigra u Premijer ligi BIh.
Patrik Zrnić je imao sjajnu sezonu u GOŠK-u gdje je odigrao ove sezone 24 meča i postigao jedan pogodak i bio jedan od najstandarnijih prvotimaca tima iz Gabele.
Mladi defanzivac koji ima 20 godina je privukao i pažnju nekolicine premijerligaša, a kako je predočeno za MeridiansportBH, interesovanje za njega su pokazali ekipe Željezničara i Širokog Brijega.
Ostaje da vidimo da li će sjajni defanzivac potpisati za jednog od ova dva tima.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Ne znam šta da ti kažem za ovog malog nije mi nešto pretjerano "zapao za oko" ali svakako bi mi trebao veći uzorak utakmica da pogledam. Jedna dvije jednostavno nije dovoljno a kod nižih liga kod nas je nezahvalno to što nemaš gdje izvuči pravu statistiku.AhmedNurudin je napisao/la: ↑11 lip 2026, 23:18Vjerovatno plaća reklame, nije mu prvi put. Sjećam se kada je od Hasukića i Šere napravio Robbena i Mandžukića nakon par dobrih utakmica u GOŠKU. Nije mu to strano. Što se tiče konkretno ovog momka, kao back-up opcija na stoperskim pozicijama može proći. Bit će zaštićeno godište naredne sezone tako da kao neki četvrti stoper u rotaciji može biti, naravno pitanje je da li on i njegov profesor u obliku menadžera pristaju na to. Slučaj Dubačkića od prije par sezona nas je naučio da stoperi iz Federalne lige imaju ogromne mane, čak i kada se radi o najboljim u toj ligi.Levin je napisao/la: ↑11 lip 2026, 22:06 Jel' ovo Husara plaća reklame....
Sa druhe strane kad pogledam profil odlično izgleda. Zaštićeno godište sljedeće sezone, a već ima i kontinuitet nastupa u seniorskom fudbalu. Uz to ima dobru bazu, odlični Omladinski pogoni. Mslm, kao što kažeš staviti ga u rotaciju dati mu nekih 1000 minuta sljedeće sezone i probati od njega napraviti projekat. Svakako ima dobru podlogu.
Btw, ne treba ti Dubačkić. Pogledaj Šukilovića... par utakmica uhvatio dobar ritam kako je kod nas a ostalo ne znaš gdje je više šupalj. Mada treba biti iskren i reći da nismo baš najpogodnija sredina za razvoj mladih igrača. Ne mogu ovi iskusniji da se nose sa svim turbulencijama u klubu a kamoli ovi mlađi.
Mslm, evo svi su uzeli malog Šabića na zub a ako ćemo pravo mi smo sa njim sve pogrešno napravili. Malog se guralo na beka pa na krilo a ni za jedno ni za drugo nema fizičke predispozicije. Mi smo prosto zaboravili kako napraviti igrača.