Cuj mudrih da se udje pobjedom u sezonu. Bas suprotno, odmah u kost da se udje pobjedom i to na nivou u sezonu!Avenija je napisao/la: ↑08 lip 2026, 18:18 Već 31 glas na anketi, većina logično "zenički do kosti" odmah želi u startu klanicu tako da očekuju Želju i Sarajevo( 45%), dok ima i mudrih taktičara koji žele slabijeg protivnika da se uđe pobjedom u sezonu(Radnik, Sloga u Zenici na drugom mjestu sa 23%)
NK Čelik
Re: NK Čelik
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Vjerujem upravi i strucnom stabu pri odabiru igraca za PL.
Treba samo ne dovoditi PL otpad tipa Krpic i ta vrasta propalih a skupih talenata
Želja mi je samo ko bude kupio sezonsku za zapad da ga ceka ogradjena sredina tribine za sezonske ulaznice i da se rukometne mreze postave iza klupa za rezervne igrace i delegata,s tim manjim ulaganjima mnogo bi se dobilo na smanjenju kazni za klub i smirivanju rutonja na zapadnoj tribini.
Moglo bi ove sedmice vec pocet šutanje iz ekipe!
Prvi za nabit u guzicu za sva vremena je zasluzeno
Burekovic!!!
Treba samo ne dovoditi PL otpad tipa Krpic i ta vrasta propalih a skupih talenata
Želja mi je samo ko bude kupio sezonsku za zapad da ga ceka ogradjena sredina tribine za sezonske ulaznice i da se rukometne mreze postave iza klupa za rezervne igrace i delegata,s tim manjim ulaganjima mnogo bi se dobilo na smanjenju kazni za klub i smirivanju rutonja na zapadnoj tribini.
Moglo bi ove sedmice vec pocet šutanje iz ekipe!
Prvi za nabit u guzicu za sva vremena je zasluzeno
Burekovic!!!
Ovo na slici je Anes Masic, prvi strijelac Prve Lige Federacije za sezonu 2025 /26. (poznao sam ga po zavoju)

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ma Maške može igrati kao ta dva igrača pa ga računamo duplo
Znači vezni i krilni taman za početak
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Ne bi volio nikoga od ovih odlazećih iz Veleža.