FK Željezničar

Tema posvećena FK Željezničar okuplja sve navijače i ljubitelje kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, igračkom kadru, transferima, rezultatima i aktuelnim dešavanjima vezanim za Plave sa Grbavice.
Orvel

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Orvel »

Ok je probiti rok ali ne ovoliko i ne na ovaj nacin.

Ovo je preslikana pressica od prije nekoliko mjeseci, i tad su rekli za kanalizaciju i sad se opet ponavlja ista prica.

Meni nije jasno kako je 10% od 4.7 miliona = 1 milion?

Ljudi nas javno muljaju i prave press svaki put kad ih ona stranica na fb prozove, jadno i providno.
UzivaocKajkuta

Post Postao/la UzivaocKajkuta »

Levin je napisao/la: 05 lip 2026, 16:18 Zna li neko šta se ovdje desilo?
Šok pred Evropu i prelazni rok: Velež se našao na FIFA "crnoj listi", zabranjena im registracija novih igrača

Fudbalski klub Velež iz Mostara doživio je hladan tuš, te se našao na FIFA crnoj listi, te im je zabranjena registracija novih igrača.

Velež je sezonu u Premijer ligi BiH završio na 4. mjestu te izborio plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija, no sada su se Rođeni našli na FIFA Ban listi.

Šta je razlog za takvu odluku nije navedeno, a ono što je poznato jeste da se Rođeni pod zabranom FIFA nalaze od 3. juna, te da zabrana nema određen rok trajanja. Tačnije, klub iz Mostara ima zabranu registracije novih igrača dok FIFA ne odluči da je ukine.

Meridian Spprt
slika
ne znam sta se desilo, al nezgodno pravo po njih
a pehari su tu
Levin

Post Postao/la Levin »

Uopšte ne sumnjam da će se tribina napraviti. Vjerovatno je malo do nas, malo do politike a malo i do izvođača radova. Bitno je da postoji javni pritisak pred izbore. Mene to uopšte ne brine.

Ono što me brine je to što nemamo trenera, stručni štab a ni naznaka da se radi na kvalitetnim pojačanjima. Gdje su ti afrofrancuzi?!
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 05 lip 2026, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Levin

Post Postao/la Levin »

UzivaocKajkuta je napisao/la: 05 lip 2026, 17:39 ne znam sta se desilo, al nezgodno pravo po njih
Vjerovatno nisu nekoga na vrijeme isplatili od igrača ili trenera ali malo je čufno da se ovako gledano sa strane prilično rasipaju ali kako im igrači traže bukvalno duple plate nije ni čudno.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
UzivaocKajkuta

Post Postao/la UzivaocKajkuta »

Levin je napisao/la: 05 lip 2026, 17:45
UzivaocKajkuta je napisao/la: 05 lip 2026, 17:39 ne znam sta se desilo, al nezgodno pravo po njih
Vjerovatno nisu nekoga na vrijeme isplatili od igrača ili trenera ali malo je čufno da se ovako gledano sa strane prilično rasipaju ali kako im igrači traže bukvalno duple plate nije ni čudno.
nemaju oni paja al nikako, zamisli finansira te Niksic gura te se i sakom i bradom i ovo ti se desi
a pehari su tu
Hrasno15

Post Postao/la Hrasno15 »

Zna li neko o kakvoj kanalizaciji ispod Juga se govori, kada je stadion napravljen prije nego je bila ijedna kuća iznad juga.
Odgovori