NK Čelik
-
Sabani_Nonda
Re: NK Čelik
Ja dam čuo od jednog starog roba (ekipa sa Švrakom) navodno se Čeliku nudi 90 igrača.
Ja apsolutno ne žalim ni za jednim igračem
A posebno ne za Serom a napisao sam i komentar i Husaricu Celika je bilo prije i Sere i Sehica a biti će ga poslije i njega i tačka
A ovo ljubav prema klubu ovo ono nema od toga danas ništa
A posebno ne za Serom a napisao sam i komentar i Husaricu Celika je bilo prije i Sere i Sehica a biti će ga poslije i njega i tačka
A ovo ljubav prema klubu ovo ono nema od toga danas ništa
Ima li Sero važeći ugovor ili ide besplatno?
-
Guest.1945
Nije nista navodno niti neka tajna, to ti je na pressu izjavljeno.Sabani_Nonda je napisao/la: ↑04 lip 2026, 21:37 Ja dam čuo od jednog starog roba (ekipa sa Švrakom) navodno se Čeliku nudi 90 igrača.
-
RutonjasaZapada
Polako ljudi moje informacije koji se igraci nude su brutalne.... Samo lagano.....
Nikad nismo u Junu mjesecu pregovarali sa igracima za narednu sezonu...Uvijek smo se krpili 10 dana prije prvenstva.. .
Sto se tice Sere hvala puno i dovidjenja...
Husaric i njegovi igraci po meni trebali bi imati zatvorena vrata u Celiku.. Kratko jasno mrs u Srebrenik i tamo valjaj cifre igracima.
Nikad nismo u Junu mjesecu pregovarali sa igracima za narednu sezonu...Uvijek smo se krpili 10 dana prije prvenstva.. .
Sto se tice Sere hvala puno i dovidjenja...
Husaric i njegovi igraci po meni trebali bi imati zatvorena vrata u Celiku.. Kratko jasno mrs u Srebrenik i tamo valjaj cifre igracima.
Mogla bi anketa , koje bio najveći adut ove sezone za ulazak u PL ?
Uprava
Stručni stab
Igrači
Navijači
( bez opcije svi skupa , to je najlakše odgovoriti )

Uprava
Stručni stab
Igrači
Navijači
( bez opcije svi skupa , to je najlakše odgovoriti )
Nije ni prvi ni posljednji sto kazes, al eto ako ima neku ponudu bolju dosta a jos ako je negdje izvan BiH onda nek mu je sretno. Mi vjerojatno tesko da mozemo finansijski da pariramo i mnogima iz BiH a kamol vani.
U ovoj ekipi jedino na Horica zbog godina mozes mozda racunati da nece otici ni ako dobije neku bolju ponudu. Vec je igrao vani i obezbjedio se koliko-toliko. Svi ostali bi vec sutra za neke dobre pare napustili Zenicu trceci hehe.
Potpisat Masetica ,Hodzica uz Horica ja prezadovoljan .Naravno uz trenerski dvojac .
Stub odbrane tu . Amoah neka gs ,boljeg nemamo. Poboljsati vezni red sto vise . Bekovi su dobri al za PL vidjet cemo. Neka ih.
Volio bi naravno jos tu da ostane igraca ali kazem da je to zadrzati ja bi bio presretan. Maske takode bilo bi mi zao da ode .
Ima dobrih momaka ,karakternih sto je takode bitno tako da
Stub odbrane tu . Amoah neka gs ,boljeg nemamo. Poboljsati vezni red sto vise . Bekovi su dobri al za PL vidjet cemo. Neka ih.
Volio bi naravno jos tu da ostane igraca ali kazem da je to zadrzati ja bi bio presretan. Maske takode bilo bi mi zao da ode .
Ima dobrih momaka ,karakternih sto je takode bitno tako da
To je baš nezahvalna anketa, nećemo nikoga dijeliti, svako je na svoj način doprinio uspjehu. Uprava je obezbjedila igrače, uslove, logistiku, igrači su isporučili borbu, zalaganje, rezultat, stručni štab sve uklopio fenomenalno a navijači sve ujedinili i napravili pozitivno okruženje, odličnu atmosferu izmedju svega nabrojanog.
Spremio sam tri-četiri jako zanimljive ankete ali poslije završetka sezone u subotu i zadnje utakmice u Gabeli.
Smisli slobodno anketu nakon subote I kraja ove sezone, pošalji u pp i ide.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Mislim da ide besplatno.
Jer ugovor mu ističe za 20 i kusur dana.
Neko kaze zamjenjiv je,jest zamjenjiv i on i svi drugi.
Al vidjelo se na njemu da je zavolio Čelik I kao takav odma i ti zavoliš njega,al mene samo zanima gdje ce ga onaj ublehaš prodat.
Da neće Šerex u Velež, oni vole federalne igrače, a kako je krenulo, izgleda da se spremaju za federalnu ligu
Ne znam šta ste se upalili, neka ide, nama svakako trebaju premijerligaška krila. Neka Faraž povede i Ghorzija sa sobom i babo ručo
Eno i Faruk Gogić se vraća iz Rusije, još Damjan Krajišnik da raskine ugovor
Napravimo kombinaciju Radnika/Rudara/Sloge i po titulu u prvoj sezoni 
Ne znam šta ste se upalili, neka ide, nama svakako trebaju premijerligaška krila. Neka Faraž povede i Ghorzija sa sobom i babo ručo
Eno i Faruk Gogić se vraća iz Rusije, još Damjan Krajišnik da raskine ugovor
Sero zvani potez viska, meljanjem lopte upropastio milijardu kontri i akcija. Vrh za 1. FBiH, ali nije za PL svakako.
- BatistutA19
Eto prva utakmica u sezoni da mi svejedno ,prognoziro sam poraz na anketi ,reko sam na polusezoni 15 bodova cemo drugom pobjec,nisam zadovoljan nikako bjezimo 18 mora to bit 15 na kraju 

Igraca ima da biras samo zavise finansije,nadam se vandredno nesto jos od grada i kantona ,ko god ode necu zalit nizakim pogotovo ko zeli da ode a nije mi zao ko ode a nema kvalitet.
Igraca ima da biras samo zavise finansije,nadam se vandredno nesto jos od grada i kantona ,ko god ode necu zalit nizakim pogotovo ko zeli da ode a nije mi zao ko ode a nema kvalitet.
-
RubikovaKocka
Zavolio je on qra. moj. Evo neka se odrekne ovog Husarića i raskine s njim suradnju, da vidimo na djelu to "zavolio" ?
-
Sabani_Nonda
Nisam upratio.Guest.1945 je napisao/la: ↑04 lip 2026, 21:58Nije nista navodno niti neka tajna, to ti je na pressu izjavljeno.Sabani_Nonda je napisao/la: ↑04 lip 2026, 21:37 Ja dam čuo od jednog starog roba (ekipa sa Švrakom) navodno se Čeliku nudi 90 igrača.