Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Off topic
Ne znam ko ih je oblačio za ovaj prijem u Vladi ZDK, ali svaka čast
Ko da smo iz Milana jbt, sitnica koja bode u oči a pokazuje ozbiljnost i veličinu
Milicajac je napisao/la: ↑03 lip 2026, 15:48
Off topic
Ne znam ko ih je oblačio za ovaj prijem u Vladi ZDK, ali svaka čast
Ko da smo iz Milana jbt, sitnica koja bode u oči a pokazuje ozbiljnost i veličinu
Bas sad htio napisati, svaka cast za klub, to su te sitnice koje prave razliku.
Nista od Sehica, odvede ga Husaruc negdje drugo.
Steta, jedino mi se cinio da bi mogao zaigrat za prvu ekipu al sad valja cekat opet novog talenta i nadat se da neko i zaigra za nas.
Nadam se da poslije niza sjajne zenicke djece okrecemo pronalasku talenata bez obzira odakle dolaze. Svakako mislim da treba par dobrih omladinaca da juniori budu sigurni i iduce godine jer mislim da je ova generacija bila malo jaca.
R0B1J4SH je napisao/la: ↑03 lip 2026, 17:46
A ja Šehića,doduse ne čudi ko mu je menadžer...
a jel ima negdje dokaz sta je odbio?
Nigdje ne pise jel mu ponudjen ugovor na godinu,dvije.
Jel profesionalni ili amaterski
Ovdje samo pise da je odbio ugovor od 20 dana,sta mu je ponudjeno da ne ode negdje drugo
Rz88 je napisao/la: ↑03 lip 2026, 18:14
Nadam se da poslije niza sjajne zenicke djece okrecemo pronalasku talenata bez obzira odakle dolaze. Svakako mislim da treba par dobrih omladinaca da juniori budu sigurni i iduce godine jer mislim da je ova generacija bila malo jaca.
Ma nema tu razlike jesul domaci il strani igraci, nego jel covjek il nije. A ovi nasi talenti Telalovic i Sehic pokazali svoje lice cim se prilika ukazala.
Za Telalovica smo nesto i dobili a za ovog skoro nista al eto bar znamo s kim imamo posla.
Rz88 je napisao/la: ↑03 lip 2026, 18:14
Ma nema tu razlike jesul domaci il strani igraci, nego jel covjek il nije. A ovi nasi talenti Telalovic i Sehic pokazali svoje lice cim se prilika ukazala.
Za Telalovica smo nesto i dobili a za ovog skoro nista al eto bar znamo s kim imamo posla.
Treba biti realan i shvatiti da svako ima svoj interes. Nema tu ljubavi. To treba prihvatiti profesionalno obiđemo dalje. Svako od nas ide za boljim prilikama.