ma moram bit optimista, ako ja odem u k, onda je zeljo bas u belaju
FK Željezničar
- UzivaocKajkuta
Re: FK Željezničar
a pehari su tu
Sretno Vedo, zasluzio si ovo.
- AhmedNurudin
Yaya Toure je izgleda jako blizu da postane novi trener Slovana iz Bratislave, Igora Bišćana su svi hrvatski mediji već imenovali novim trenerom Slovana prije 15-20 dana. Smatram da se ovim otvara realna mogućnost da Bišćana vidimo na mjestu ŠSS. Ne podcjenjujući nikoga od potencijalnih kandidata koji se spominju, smatram da je Bišćan daleko veće trenersko ime od svih ostalih kandidata.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi. A.O.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi. A.O.
-
Manijakdokraja9
Vidim kuka se nesto oko ovih odlazaka, po meni sve i jedan sto je otisao do sad je ogranicen igrac, uz duzno postovanje Mufti i hvala mu na svemu. Nastavi niz. Usli juniori nista gore ne izgledaju od ovih "pojacanja". Jos kad udjose na derbiju proigrasmo i cist go dadosmo.
Ma ljudi moji na čemu im zahvaljujete? Šta su nam donijeli osim čira na želudcu i visokog pritiska. Samo da odu svi da se odmaknemo od ovog peha i luzerskog mentaliteta.
- UzivaocKajkuta
meni jedina kuknjava sto idu u bolje lige od nase marke nismo uzeli, oni sa memli strane 300k eura za juniora uzmu, to mi je krivo sto ne znamo kaparisatManijakdokraja9 je napisao/la: ↑02 lip 2026, 19:30 Vidim kuka se nesto oko ovih odlazaka, po meni sve i jedan sto je otisao do sad je ogranicen igrac, uz duzno postovanje Mufti i hvala mu na svemu. Nastavi niz. Usli juniori nista gore ne izgledaju od ovih "pojacanja". Jos kad udjose na derbiju proigrasmo i cist go dadosmo.
a pehari su tu
-
jointunija
Husara i njegove bajke.UzivaocKajkuta je napisao/la: ↑03 lip 2026, 01:00meni jedina kuknjava sto idu u bolje lige od nase marke nismo uzeli, oni sa memli strane 300k eura za juniora uzmu, to mi je krivo sto ne znamo kaparisatManijakdokraja9 je napisao/la: ↑02 lip 2026, 19:30 Vidim kuka se nesto oko ovih odlazaka, po meni sve i jedan sto je otisao do sad je ogranicen igrac, uz duzno postovanje Mufti i hvala mu na svemu. Nastavi niz. Usli juniori nista gore ne izgledaju od ovih "pojacanja". Jos kad udjose na derbiju proigrasmo i cist go dadosmo.
-
PehariSuTu
Sastali se Husara i mitomani...jointunija je napisao/la: ↑03 lip 2026, 03:43Husara i njegove bajke.UzivaocKajkuta je napisao/la: ↑03 lip 2026, 01:00meni jedina kuknjava sto idu u bolje lige od nase marke nismo uzeli, oni sa memli strane 300k eura za juniora uzmu, to mi je krivo sto ne znamo kaparisatManijakdokraja9 je napisao/la: ↑02 lip 2026, 19:30 Vidim kuka se nesto oko ovih odlazaka, po meni sve i jedan sto je otisao do sad je ogranicen igrac, uz duzno postovanje Mufti i hvala mu na svemu. Nastavi niz. Usli juniori nista gore ne izgledaju od ovih "pojacanja". Jos kad udjose na derbiju proigrasmo i cist go dadosmo.
Dobro nije milionski transfer.
- UzivaocKajkuta
perica novi trener sloge, veoma interesantno gledajuci da sa rudarom nije imao pardona prema borcu, i cini mi se ko covjek koji se nece sklanjat Borcu, al sta ce onda u doboju....
elem imal kakvih mahalski, neki spic 20+ golova sto bi reko nas ado
a pehari su tu
-
PehariSuTu
Neko je promahalao za ono krilo iz Pazara, mada sumnjam...UzivaocKajkuta je napisao/la: ↑03 lip 2026, 10:38 perica novi trener sloge, veoma interesantno gledajuci da sa rudarom nije imao pardona prema borcu, i cini mi se ko covjek koji se nece sklanjat Borcu, al sta ce onda u doboju....
Hoćemo li dobiti trenera prije 15.6?
- UzivaocKajkuta
mislis na Dritona celu tesko Bgm, mislim da necemo takve ganjatPehariSuTu je napisao/la: ↑03 lip 2026, 11:18Neko je promahalao za ono krilo iz Pazara, mada sumnjam...UzivaocKajkuta je napisao/la: ↑03 lip 2026, 10:38 perica novi trener sloge, veoma interesantno gledajuci da sa rudarom nije imao pardona prema borcu, i cini mi se ko covjek koji se nece sklanjat Borcu, al sta ce onda u doboju....
a pehari su tu
Mujdža je u intervjuu za “ reprezentacija.ba ” kazao da je bio kontakt prije nego što je Savo Milošević imenovan za trenera.
“Pratim koliko stignem i situaciju u našem fudbalu. Za tu priču sa Željezničarom ne mogu reći da je bila posve konkretna, nije bilo nije dubljih razgovora, ali zna se kakav je to klub i mislim da bi to svakom u jednom momentu bilo interesantno ” – naveo je Mujdža.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- BukiBiščević
Bez obzira što je i mene nervirao ove zadnje dvije godine, nemoguće je biti realan i ne zahvaliti se Sulejmanu na svemu. Nadam se da će po uzoru na Štilića i Cocalića, prvom utakmicom naredne sezone mu uručiti poklon za sve urađeno u našem klubu. Po meni je red, ali eto, možda neki pametniji odluče suprotno. Isto tako ne znam koliko ima istine u ovom njegovom razgovoru od neki dan, ali po meni je tragikomično da čovjeku koji je bio dio ovog kluba koliko, 7-8, godina ne dođeš i barem kažeš, eh ljudino za tebe više nikako nema mjesta. Ali eto, valjda to tako treba.
Još jednom, Sulejmane Krpiću, Killeru, hvala na svemu što si pružio u našem klubu, 11 pozicija na vječnoj listi strijelaca nije mala stvar.
Još jednom, Sulejmane Krpiću, Killeru, hvala na svemu što si pružio u našem klubu, 11 pozicija na vječnoj listi strijelaca nije mala stvar.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim