Transferi 2026/27
Re: Transferi 2026/27
ima iz sarajeva ali nije jos pravi pitar nije debitovo gelson rocha nesto tako portugalac ne broji se kao strani igrac 2006godiste na posudbi u 2hnl ligi nije igrac za zanemarit prosao omladinske selekcije braga iz portugala nije kogao ostat pored puno “zvijezda” u timu doveden kao u b ekipu ni posudba ne bi bila losa (igra krilne pozicije)!
Robija do Tokija

Ko je ovaj iz Gane na probi ?
Kako saznaje SportBC, treninzima Čelika danas se priključio 24-godišnji napadač iz Gane Josepho Barnes.
Riječ je o bivšem mladom reprezentativcu Gane koji je tokom karijere nastupao za Fortunu i Schalke, dok mu je posljednji klub bio belgijski Sint-Truiden.
Zadnja utakmica u drevnoj 2024. godini, baca na Bureka
Hajd nikad ne znaš, možda se ubode sa probom ovako, a ne uzima mjesto stranca jer je švabo
Hajd nikad ne znaš, možda se ubode sa probom ovako, a ne uzima mjesto stranca jer je švabo
-
PatrickBateman
Ima bas dosta nastupa u belgijskoj ligi, samo je mana sto je dugo bez kluba. Sta znam isplati se probat
Srce, čast i ponos!
Moras probati, dobro je pa se dovode prvo na probu prije ugovora
Sta znamo koja prica se krije iza njega i ove pauze. Specijalizacija nam je svakako ozivljavanje karijera, sa samo jednim neuspjehom.
Jbg da ima utakmica ne bi bio kod nas na probi
Dovesti ovako 20 komada na probu do kraja sezone
-
RealMadrid
Sta kaze Nedo Turkovic u lajvu, Celik ima Šeru i Bonga, da nije mislio na Kinga?
Robi reče oko 80 igrača nam se nudi. To je super,nadam se da struka nece fulati.
"Koliko ja znam da Efendić ide u Čelik, ako se šta ne promjeni u zadnji čas."
Ovo je neko napisao na temi Zelje. Ne znam zna li neko nesto vise o tome i ima li istine.
Ja mislim da ima i boljih opcija, ali bio bi u21 pa mozda kao rezerva.
Ovo je neko napisao na temi Zelje. Ne znam zna li neko nesto vise o tome i ima li istine.
Ja mislim da ima i boljih opcija, ali bio bi u21 pa mozda kao rezerva.
-
prisonbreak
Ljudi pokupe Spahica iz Tuzle, i napravi bum. Uvijek sam za ovakve igrace. Jos neki igraci se spominju na onom tam forumu.
Podsjetimo, na sjednici je usvojena i odluka o trajanju ljetnog registracionog perioda za 2026. godinu koji će trajati od 22.06. do 18.09.2026. godine.
Efendić prvo pojačanje, čim su Regoje i Hora njemu glasove dali ko Durmišu prošle sezone
Po meni odličan posao, on i Sivac solidno rješenje za desnu stranu.
Šta meni bi pa napisa desni bek
U glavi mi onaj Efendić iz Gorkog od prije 10 godina i Haznadar
U svakom slučaju odličan posao ako se odradi, U21 i naredne sezone
U svakom slučaju odličan posao ako se odradi, U21 i naredne sezone