Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Zamorano je napisao/la: ↑28 svi 2026, 19:17
Sta je ovo nigdje karte kupit?
Sta ba online,sta glumite Dinu Merlina u stau vas ebem!
Kako cu poderat karte ako kupim online?
Ma dadneš djeci karte u dom za nezbrinutu djecu svako ce otic ja ih nikad ne derem.
Zamorano je napisao/la: ↑28 svi 2026, 19:17
Sta je ovo nigdje karte kupit?
Sta ba online,sta glumite Dinu Merlina u stau vas ebem!
Kako cu poderat karte ako kupim online?
Jesmo klub dotjerali u pm, pocet ćemo od dosade i upravu smjenjivati
Kako reče Bojan za govornicom: “hvala mome klubu”
Golemo da po posjeti dodjemo skoro na egal sa Partizanom, koji ima 3x veci stadion, armiju navijaca, najveci derbi u ex-yu...dok mi igramo protiv TOSKA, Bratstva, Viteza...bas golemo.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
phillies je napisao/la: ↑29 svi 2026, 07:57
Golemo da po posjeti dodjemo skoro na egal sa Partizanom, koji ima 3x veci stadion, armiju navijaca, najveci derbi u ex-yu...dok mi igramo protiv TOSKA, Bratstva, Viteza...bas golemo.
Slavni, legendarni, jedan od najvećih, Čelik iz Zenice
Ovom prilikom Vas obavještavamo da će se danas u 14 sati u press sali Stadiona Bilino polje održati press konferencija povodom utakmice protiv Igmana, proslave povratka u Premijer ligu BiH, kao i predstavljanja planova i ambicija kluba za naredni period
Almir2018 je napisao/la: ↑28 svi 2026, 20:04
I mene čudi sto klub ne objavljuje jos da su puštene karte u prodaju po kafićima i fan shopu
Trebali su pustit već vala
Imam osjećaj da će danas reći da je ulaz na dernek besplatan
Almir2018 je napisao/la: ↑28 svi 2026, 20:04
I mene čudi sto klub ne objavljuje jos da su puštene karte u prodaju po kafićima i fan shopu
Trebali su pustit već vala
Imam osjećaj da će danas reći da je ulaz na dernek besplatan
Takav osjećaj imam I ja,jer nisu puštene karte u prodaju još uvijek.
Svani nedjeljooo