Valjda ostane šta i za nas iz PL, federalni igrači teško da će se probiti tamo, mogu proći u rotaciji ili dva, tri u jakoj okosnici PL igrača.
Transferi 2026/27
Re: Transferi 2026/27
Drago mi je da je i Regoje svjestan ogromne razlike u kvaliteti, nedavno je davao izjavu u tom smislu da se moramo dobro pojačati i da je razlika baš velika.
Igraci koji su vec pominjani na ovoj temi. Highlightsi od ove sezone izasli ovih dana. Mislim da sva 4 mogu pomoci Celiku.
Mujagic se mislim nece vracati u BiH ima iza sebe top sezonu vec ima neke ponude jacih timova. Zeljkovic je idealan moze igrati na vise pozicija, dobro poznaje Premijer ligu, njega bi trebali kaparisat
Nama bi Zeljković baš sjeo, fali nam takav zadnji vezni godinama. Po mom mišljenju nije za stopera, bar ono koliko ga se sjećam iz Sarajeva. Kod Veleža je bio dobar u vezi.
Opet mislim da je Hasanović iz Sloge još bolja opcija, a Damjan Krajišnik najbolja
Uspio sam malo popričat sa Amoahom, on se nada da će ostat. Valjda se uspiju naši dogovoriti sa njim. Realno , jedan od rijetkih u sadašnjem timu koji može igrati PL...
-
prisonbreak
Ja mislim da bi nam više sjeo Zeljković. Dobar igrac. Mada je meni Dino jako drag igrac. Steta sto Sloga nije ispala, vise je kvaliteta bilo nego u Posušju, oni su bas tanki.
Ja sam siguran da sigurno 3-4 igraca mozemo uklopiti sa platom od 10.000, i to trebaju biti bas prevaga igraci. Ove domace koje zelimo ostaviti uopste ne treba povecavati platu, jer imaju promociju u PL, gdje je nigdje nece dobiti.
Nije realno d ne pobecas plate bar ovima jacim igracima.ev npr ovima sto su izabrani za idealni 11 1LF dodat i Masetica pa i Seru.Zasluzili su 100% a i dovodices igrace i davat enormne plate 10000kma nase koji su izborili opstqnak 1500km nije to dobro ni za amosferu u ekipi.A da znas da ima igraca u ekipi sa 500km plateprisonbreak je napisao/la: ↑28 svi 2026, 22:15Ja mislim da bi nam više sjeo Zeljković. Dobar igrac. Mada je meni Dino jako drag igrac. Steta sto Sloga nije ispala, vise je kvaliteta bilo nego u Posušju, oni su bas tanki.
Ja sam siguran da sigurno 3-4 igraca mozemo uklopiti sa platom od 10.000, i to trebaju biti bas prevaga igraci. Ove domace koje zelimo ostaviti uopste ne treba povecavati platu, jer imaju promociju u PL, gdje je nigdje nece dobiti.
-
ZenickiČelik
Neko pito Nedo Turkovica znal sa kim Celik pregovara. Njegov odgovor kao Celik pregovara sa dosta top igraca hoce da se na vrijeme pojacaju. Nije htio o imenima zbog Bojana zato sto su dobri prijatelji al kao Celik nece bit naivan ni sekunde u Premijer ligi... lijepo je to sve cut od momka koji je dosta upucen u Premijer ligu
Ako se uspijemo pojačati top igračima,sa ovom upravom možemo daleko,samo je nebo granica. Sjećam se 2000ih godina,kad smo se znali top pojačati, da je bilo boljih ljudi bilo bi titula sto prvaka,što kupa.
-
prisonbreak
Vidjet cemo, sigurno 2 burna mjeseca su ispred nasZenickiČelik je napisao/la: ↑28 svi 2026, 22:27 Neko pito Nedo Turkovica znal sa kim Celik pregovara. Njegov odgovor kao Celik pregovara sa dosta top igraca hoce da se na vrijeme pojacaju. Nije htio o imenima zbog Bojana zato sto su dobri prijatelji al kao Celik nece bit naivan ni sekunde u Premijer ligi... lijepo je to sve cut od momka koji je dosta upucen u Premijer ligu
Memija produzio ugovor. Jedan manje.
-
prisonbreak
Alen Mešanović,Vojvodić. Top igrači u to vrijeme. Ispostavilo se da je bio promašaj njihovo dovođenje i da su samo nemir donijeli u svlačionicu i pokvarili atmosferu.
Ja sam tad bio klinac,ali bilo je top utakmica,jug pun. Sto se tice svlačionice, moguće da je bilo dugova igracima pa se svasta dešavalo.
-
PatrickBateman
Konacno je pozitivna stvar sto imamo siri bazen iz kojeg mozemo dovoditi pojacanja. Nema vise one zayebancije, sto smo imali u ovoj ligi kad smo i finansijski mogli ispostovat igraca ali svejedno nece u nizi rang.
Gneralno je atmosfera oko kluba odlicna i mislim da je to stvarno bitan faktor kad su pojacanja u pitanju.
Gneralno je atmosfera oko kluba odlicna i mislim da je to stvarno bitan faktor kad su pojacanja u pitanju.
Srce, čast i ponos!