Četiri igrača Čelika u najboljih 11 Prve lige FBiH, fina manifestacija i sigurno još jedna promocija kluba i svega onoga što je urađeno u proteklom perioduRealMadrid je napisao/la: ↑28 svi 2026, 13:08 Večeras na MY TV od 20 sati Kristalnih 11, bira se i najbolji tim Prve lige.
NK Čelik
Re: NK Čelik
-
RealMadrid
Eugen je napisao/la: ↑28 svi 2026, 13:10Četiri igrača Čelika u najboljih 11 Prve lige FBiH, fina manifestacija i sigurno još jedna promocija kluba i svega onoga što je urađeno u proteklom perioduRealMadrid je napisao/la: ↑28 svi 2026, 13:08 Večeras na MY TV od 20 sati Kristalnih 11, bira se i najbolji tim Prve lige.
Hocemo li pogadjati kojih cetiri 
Moja prognoza: Masic, Horic, Sero, Sivac/Popovic.
Moja prognoza: Masic, Horic, Sero, Sivac/Popovic.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ikanovic (Buducnost)
Sivac
Horic
Peric (Stupcanica/Tosk)
Popovic
Mehanovic (Sloboda)
Beganovic (Sloboda)
Hrustanovic (Travnik)
Mehmedovic (Stupcanica)
Masic
Efendic (Stupcanica)
A kad bih ja birao Amoah i Kalesic ispred Beganovica i Hrustanovica i Masetic umjesto Perica.
Igrac sezone Masic, a najbolji mladi Beganovic
Sivac
Horic
Peric (Stupcanica/Tosk)
Popovic
Mehanovic (Sloboda)
Beganovic (Sloboda)
Hrustanovic (Travnik)
Mehmedovic (Stupcanica)
Masic
Efendic (Stupcanica)
A kad bih ja birao Amoah i Kalesic ispred Beganovica i Hrustanovica i Masetic umjesto Perica.
Igrac sezone Masic, a najbolji mladi Beganovic
-
Guest.1945
Da je pušteno u ponedeljak do sada bi bilo već 30% loading...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Samo Fan Shop da je od ponedeljk kafici petak subota. Protiv klisa jr bio red ispred fanshopa plus rasprodaja top akcija bila i te slike redova su privukle ostale. Ni jednog plakata u gradu parola. Na internetu su najave top al opet kod nas je takva publika da se lozi na te staromodne stvari
Ma kome ova utakmica,događaj koji se ceka 6 godina nije dovoljan mamac ne mora nikad doci.
Slažem se !Rob88 je napisao/la: ↑28 svi 2026, 16:00Samo Fan Shop da je od ponedeljk kafici petak subota. Protiv klisa jr bio red ispred fanshopa plus rasprodaja top akcija bila i te slike redova su privukle ostale. Ni jednog plakata u gradu parola. Na internetu su najave top al opet kod nas je takva publika da se lozi na te staromodne stvari