Normalno da se boje kad možemo privući više navijača nego svi ostali zajedno.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑22 svi 2026, 10:19Bas citam premijer liga temu tamo i ne vjerujem sta pisu... Cim su se ama bas svi udruzili, mislim na sku*ore, ce*alje i nase prepostene bosnje znas koliko je sati. Nek me nazove ludim ko hoce, ali ja sam misljenja da se ljudi boje stabilnog Zelje. Kad su u pitanju investicije Zelji najmanje para treba od samog "investitora" jer Zeljo pravi dosta para kroz ulaznice, clanske, sponzore itd. Pa bez investitora evo 2 puta igrali evropu u nekoliko sezona. Jeste da smo se i borili za opstanak, ali to je jer fali ta stabilnost, kontinuitet i neko ko ce drzat stvari pod kontrolom kad malo zagusti. Samo zamislite Zrinjski, Borac ili Sarajevo da funkcionisu po modelu po kojem Zeljo funkcionise evo godinama. Borac je ispao iz lige zadnji put kad je tako bilo, Sarajevo prije tana pred gasenjem, Zrinjski mediokritet/borba za opstanak. Zeljo je klub s ubjedljivo najvecim potencijalom u drzavi, od stadiona, lokacije, historije, duse, navijaca itd. Zelji ne treba puno i sa Mirvicevom investicijom imali bi stabilnost sto je najbitnije, a i najveci budzet u ligi ubjedljivo. Toga se ljudi boje.Levin je napisao/la: ↑22 svi 2026, 10:03Ma jok. Da ti skratim, Škobić je jako zabrinut za budućnost Željezničara i nije htio dopustiti da mu se nešto loše desi.UzivaocKajkuta je napisao/la: ↑22 svi 2026, 10:00 hvala na slanju..
nego jel ima smisla po procitanom, da se ide na foru ko sto njemci rade, 50+1 , ili to ide na stetu mirvicu
Borac i Zrinjski kad igraju neke historijske sezone imaju u prosjeku 3 hiljade ljudi na stadionu, koliko mi imamo i na prijateljskim utakmicama.
Da ne pričam o samom imenu i renomeu kluba, kultnoj Grbabici itd to niko drugi nema u našoj državi, zato treba svi da stojimo iza Mirvića i da se kroz par sezona vratimo gdje nam je mjesto.