Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Rob88 je napisao/la: ↑21 svi 2026, 12:27
Treba ovo treba ono ta prica je smorila ako sad nece da dodu ljudi ne moraju nikad . Jel to neke posebne najave trebaju za sampiona. Mi da igramo s barcelon trebala bi neka kampanja da se jel napuni stadion? Svi znaju za ove dvije utakmice i tjt
Jučer si pozivao druge stvari
Rob88 je napisao/la: ↑19 svi 2026, 08:19 Sta je ovo oprt neko mrtvilo hajde malo da se krene praviti atmosfera imam osjecaj nekako kao usli smo tjt ne treeba vise nista. Strah me katastrofalne posjete protiv radnika i igamana ako ovako ostane a poznavajuci zenicu lako se to moze desit.
Hahaha gdje ga nadje.
Naravno da bi svi voljeli pun stadion al tesko da bude, posebno jer ni protivnici nisu nesto atraktivni.
I ovo sto smo postigli do sad je oborilo sve rekorde i mozemo bit ponosni.
Na Bilino polje kao gosti pozvani su svi klubovi iz Kantonalne lige ZDK i Druge lige FBiH, što potvrđuje da Uprava kluba vodi računa o odnosima sa sportskim kolektivima i zajednicom, ali i da Čelik želi graditi jedinstvo i jačati fudbalsku priču u cijeloj regiji.
Čelik je dobio licencu za PL!
Na prvostepenoj komisiji!
Vijest koja govori vise od svega koliko je sad Čelik kao klub zdrava i prava sredina!
VELIKI SI STARČE NAŠ!!!
Zamorano je napisao/la: ↑21 svi 2026, 17:02
Vijest koja govori vise od svega koliko je sad Čelik kao klub zdrava i prava sredina!
VELIKI SI STARČE NAŠ!!!
Druže malo si požurio, ovo je licenca za Prvu ligu Federaciju u kojoj smo i dalje jer je to preduslov da bi dobio licencu za WWin premier ligu.
Jos malo pa ce i ona biti.
"Klub izrastao iz zeničke željezare, s dvadeset hiljada zaposlenih jedne od najvećih u Europi, i njegovo kultno Bilino polje, sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora"
Zamorano je napisao/la: ↑21 svi 2026, 17:02
VELIKI SI STARČE NAŠ!!!
Druže malo si požurio, ovo je licenca za Prvu ligu Federaciju u kojoj smo i dalje jer je to preduslov da bi dobio licencu za WWin premier ligu.
Jos malo pa ce i ona biti.
To je gotovo,cim si ti dobio na prvostepenoj za prvu ligu dobit ces makar i na drugostepenoj za PL
Na Bilino polje kao gosti pozvani su svi klubovi iz Kantonalne lige ZDK i Druge lige FBiH, što potvrđuje da Uprava kluba vodi računa o odnosima sa sportskim kolektivima i zajednicom, ali i da Čelik želi graditi jedinstvo i jačati fudbalsku priču u cijeloj regiji.
Ma dobro je sto je pomjerena liga radi SP -a da se i uprava sabere malo da vide gdje smo sta smo sa cime raspolazemo.Ipak je ovo druga dimenzija u odnosu na FL.Ne samo oni nego i stručni štab da vidi kako dalje i koji igrači ostaju a koji nas napuštaju, a ima ih poveći spisak,a isto tako treba nam dosta igrača kao pojačanje.
Guest.1945 je napisao/la: ↑21 svi 2026, 18:30
Ma dobro je sto je pomjerena liga radi SP -a da se i uprava sabere malo da vide gdje smo sta smo sa cime raspolazemo.Ipak je ovo druga dimenzija u odnosu na FL.Ne samo oni nego i stručni štab da vidi kako dalje i koji igrači ostaju a koji nas napuštaju, a ima ih poveći spisak,a isto tako treba nam dosta igrača kao pojačanje.
Posto je SP najveca nogometna pijaca, taman da i mi malo razaberemo ima li igraca za nas...makar iz ovih Kurasao, Kape Verde, Haitija hahahahahahaha
Ma mi bi trebali s pocetkom jula vec imati potpisanih igraca, mozda od 10.07 sa pripremama i to je to, eto nove zayebancije...
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Guest.1945 je napisao/la: ↑21 svi 2026, 18:30
Posto je SP najveca nogometna pijaca, taman da i mi malo razaberemo ima li igraca za nas...makar iz ovih Kurasao, Kape Verde, Haitija hahahahahahaha
Ma mi bi trebali s pocetkom jula vec imati potpisanih igraca, mozda od 10.07 sa pripremama i to je to, eto nove zayebancije...
Posjeti me na onu nasu: "evo nama nove zajebancije, prva liga federacije..."
Gdje se gleda posjeta ove sezone ukupno za oba ranga, ako moze neki link?
Takodjer, vidim da zelju mozda 1000 ljudi prati vcs, nek se upise 2000, da li ih mozemo stici po prosjeku do kraja sezone ako bi recimo imali 20k ukupno u ove dvije tekme?
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
zjenica je napisao/la: ↑21 svi 2026, 22:14
Gdje se gleda posjeta ove sezone ukupno za oba ranga, ako moze neki link?
Takodjer, vidim da zelju mozda 1000 ljudi prati vcs, nek se upise 2000, da li ih mozemo stici po prosjeku do kraja sezone ako bi recimo imali 20k ukupno u ove dvije tekme?
Ma ne mozes ih stici, jer bi u nase dvije zadnje utakmice trebalo biti preko 30.000 gledalaca, pa da prosjekom dodjemo na oko 6.600, koliko ce Zeljo imati ako im upisu 2000 veceras. Ali time se ne treba ni zamarati, jer mi smo dokazali i ovom brojkom ko smo i sta smo. Čelik ima za dvije hiljade ljudi vise na utakmici od dva najjaca kluba u drzavi trenutno, za hiljadu i po vise gledalaca po utakmici od Sarajeva, najskuplje ekipe u drzavi. I to kad su nam protivnici bili ekipe Viteza, Bratstva, Buducnosti, Tomislava... (bez ikakve namjere da bilo koji klub iz nase lige uvrijedim i omalovazim)...poredjenja radi, prvi slijedeci klub iz nase lige na ovoj listi je Jedinstvo, cija je prosjecna posjeta jednaka petini Celikove, pa i to govori ko smo i sta smo kada su ovi parametri u pitanju.
A od kolovoza/avgusta idemo jos jace i jos bolje....pun stadion svaki put, dok ga nisu krenuli rusiti. Treba to ubaciti u pozive publici u slijedecoj sezoni. "Ostvarite uspomene na Bilinom, orginalnom i rustikalnom..."
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Sljedece sezone nek imamo 5.5k prosjek po utakmici, plus kup utakmice dodjemo do brojke od 1.mil. KM samo od ulaznica. Nije zanemariva cifra, ja tu posjetu samo tako brojim. Cetvrtina budjeta skoro. dodaj tome razne zanimacije, food and drink, fan shop...
Prva sezona da preguramo na sredini tabele, pa onda udariti po sponzorima jos jace.