Reprezentacija BiH
Re: Reprezentacija BiH
Povreda Tabakovića koja će ga 90% udaljiti od Mundijala i terena par mjeseci. Fuj, šteta.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Koji peh u pm, sam sebe povrijedio. Odlicna opcija u napadu kad se vadimo, kad nam treba gol, Dzeko #2 
Ovo je baš ono "ono što ti se desilo nije te moglo zaobići". Nevjerovatno kakve udarce je trpio čitavu sezonu i sad se ovako povrijedio...
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Ipak će ići na Mundijal, ali pitanje je hoće li igrati, baš nas je ovo pokosilo, jedan od najbitnijih igrača repke u posljednje vrijeme
Šteta velika ali sreća imamo veliku širinu na napadačkoj poziciji.
Puno rovitih igrača, bojim se povreda na pripremama...
Puno rovitih igrača, bojim se povreda na pripremama...
Haris je killer ove sezone, i srecom njegova povreda nije teze prirode pa je moguce da bude na SP. Sreca u nesreci da nam on nije prvi nego treci napadac u reprezentaciji. Ulazio je u utakmicama baraza, jer smo jurili rezultat i isli all in. Da nije tako bilo, obje bi utakmice presjedio ili eventualno dobio par minuta kao zamjena za Dzeku pred kraj.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Novi mogući problem Katić se žali na leđa
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54