Reprezentacija BiH

Forum Mundijal 2026 je online mjesto okupljanja svih ljubitelja fudbala koji žele pratiti i komentarisati Svjetsko prvenstvo 2026. godine. Namijenjen je navijačima, analitičarima i svima koji žele razmijeniti mišljenja o reprezentacijama, igračima, utakmicama i dešavanjima sa turnira.

Može li BiH proći grupu?

Anketa traje do: 30 svi 2026, 12:12.

Da
7
88%
Ne
1
13%

Ukupno glasova: 8

laudrup
Site Admin
Kontakt:

Re: Reprezentacija BiH

Post Postao/la laudrup »

Povreda Tabakovića koja će ga 90% udaljiti od Mundijala i terena par mjeseci. Fuj, šteta.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
KenoRob
12. igrač

Post Postao/la KenoRob »

Koji peh u pm, sam sebe povrijedio. Odlicna opcija u napadu kad se vadimo, kad nam treba gol, Dzeko #2 :(
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

KenoRob je napisao/la: 18 svi 2026, 13:51 Koji peh u pm, sam sebe povrijedio. Odlicna opcija u napadu kad se vadimo, kad nam treba gol, Dzeko #2 :(
Ovo je baš ono "ono što ti se desilo nije te moglo zaobići". Nevjerovatno kakve udarce je trpio čitavu sezonu i sad se ovako povrijedio...
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Ipak će ići na Mundijal, ali pitanje je hoće li igrati, baš nas je ovo pokosilo, jedan od najbitnijih igrača repke u posljednje vrijeme
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Šteta velika ali sreća imamo veliku širinu na napadačkoj poziciji.

Puno rovitih igrača, bojim se povreda na pripremama...
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Haris je killer ove sezone, i srecom njegova povreda nije teze prirode pa je moguce da bude na SP. Sreca u nesreci da nam on nije prvi nego treci napadac u reprezentaciji. Ulazio je u utakmicama baraza, jer smo jurili rezultat i isli all in. Da nije tako bilo, obje bi utakmice presjedio ili eventualno dobio par minuta kao zamjena za Dzeku pred kraj.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Novi mogući problem Katić se žali na leđa
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Odgovori