NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

Da li u zadnja tri kola perspektivni juniori trebaju dobiti šansu ?

Anketa traje do: 20 svi 2026, 18:18.

DA
6
26%
NE
0
Nema glasova.
DA, određeni dio minutaže.
15
65%
Sa najjačim sastavom, rezultat je bitan zbog proslave prvog mjesta i posjete na stadionu.
2
9%

Ukupno glasova: 23

Avenija
Policija

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

Ako neko ima prijedlog za anketu da postavimo neka napiše.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Avenija je napisao/la: 18 svi 2026, 17:59 Ako neko ima prijedlog za anketu da postavimo neka napiše.
Igrati do kraja max i ganjati pobjede
Dati sansu juniorima i bez opterecenja za rezultat
Prijedlog od mene
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Avenija je napisao/la: 18 svi 2026, 17:59 Ako neko ima prijedlog za anketu da postavimo neka napiše.
Koji će novi junior zaigrati :D
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 18 svi 2026, 18:06
Igrati do kraja max i ganjati pobjede
Dati sansu juniorima i bez opterecenja za rezultat
Prijedlog od mene
Eto ga, malo modificirano samo. :like:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Luis Nazario da Lima

Mali off-topic

Kadeti KK Celik prvaci, rukometasi isto mislim kadeti Celik Junior u vrhu....kako se razvodnio sport u Zenici, ima bas velik broj kosarkaskih klubova, 2-3 rukometna.
Jbt da se spoje i da se ulozi malo paznje u jedan klub, bez problema borba za ABA ligu.

Pa da pratimo i ostale sportove u Zenici.

Zamisli stabilnog ABA ligasa u kosarci, plus rukomet.

To bi bilo dobro i za fudbal, vise sponzora u gradu, vise raje. A djece talentovane ima bas.

Ovako samo likCe se vratio gdje pripada, nakon 6 godina borbe.
Hype za Radnik klub treba poceti vec sada, docekajmo prvake ovo ono, sta god samo da sto vise raje privuce.
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 18 svi 2026, 18:30 Mali off-topic

Kadeti KK Celik prvaci, rukometasi isto mislim kadeti Celik Junior u vrhu....kako se razvodnio sport u Zenici, ima bas velik broj kosarkaskih klubova, 2-3 rukometna.
Jbt da se spoje i da se ulozi malo paznje u jedan klub, bez problema borba za ABA ligu.

Pa da pratimo i ostale sportove u Zenici.

Zamisli stabilnog ABA ligasa u kosarci, plus rukomet.

To bi bilo dobro i za fudbal, vise sponzora u gradu, vise raje. A djece talentovane ima bas.

Ovako samo likCe se vratio gdje pripada, nakon 6 godina borbe.
Hype za Radnik klub treba poceti vec sada, docekajmo prvake ovo ono, sta god samo da sto vise raje privuce.
Neću brisati post ali za to ima tema "Mahala - svaštara". Nastavak teme oko ostalih klubova možete tamo nastaviti, ovdje je tema NK Čelik
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Ima li kakav junior da moze igrat u PL? Ne mislim sad u prvoj postavi ali za prve zamjene i da kad udje vidis da zna i da ima muda! Ako je kilav ko i ovi ostali jebi ga onda odmah :D Ovi sad igraci a bivsi juniori to je sve bilo i jest kilavo,Palackic,Babic,Smajlovic,jedino Hodzic je puno napredovao kako stasava u prvom timu.
Luis Nazario da Lima

Zamorano je napisao/la: 18 svi 2026, 20:46 Ima li kakav junior da moze igrat u PL? Ne mislim sad u prvoj postavi ali za prve zamjene i da kad udje vidis da zna i da ima muda! Ako je kilav ko i ovi ostali jebi ga onda odmah :D Ovi sad igraci a bivsi juniori to je sve bilo i jest kilavo,Palackic,Babic,Smajlovic,jedino Hodzic je puno napredovao kako stasava u prvom timu.
Po mom misljenju samo Šehic, gledao sam ga par puta, mlad je i bezobrazan, nije ga strah napast 16m, brz jest al nije prebrz kao sto neki pišu, i u zadnjoj godini je fizicki dosta napredovao (mogao bi Palackica nositi na ledjima).
Krehmic top al bojim se da je pozicija napadaca malo zeznuta, slicno ko Spahic prosle godine, treba im iskustva dosta i da igraju.
A Sehic moze imati minutazu bez problema i napraviti nesto. Nervira me sto mu je onaj levat manager al sta bi, bojim se da ga ne proda za kikiriki, i da klub ne bude imao nista od njegove prodaje.

Ima ih jos zanimljivih, ali treba sto prije dogovoriti suradnju s nekim klubom 1FLige, da se mogu kaliti kod njih.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 18 svi 2026, 22:07
Zamorano je napisao/la: 18 svi 2026, 20:46 Ima li kakav junior da moze igrat u PL? Ne mislim sad u prvoj postavi ali za prve zamjene i da kad udje vidis da zna i da ima muda! Ako je kilav ko i ovi ostali jebi ga onda odmah :D Ovi sad igraci a bivsi juniori to je sve bilo i jest kilavo,Palackic,Babic,Smajlovic,jedino Hodzic je puno napredovao kako stasava u prvom timu.
Po mom misljenju samo Šehic, gledao sam ga par puta, mlad je i bezobrazan, nije ga strah napast 16m, brz jest al nije prebrz kao sto neki pišu, i u zadnjoj godini je fizicki dosta napredovao (mogao bi Palackica nositi na ledjima).
Krehmic top al bojim se da je pozicija napadaca malo zeznuta, slicno ko Spahic prosle godine, treba im iskustva dosta i da igraju.
A Sehic moze imati minutazu bez problema i napraviti nesto. Nervira me sto mu je onaj levat manager al sta bi, bojim se da ga ne proda za kikiriki, i da klub ne bude imao nista od njegove prodaje.

Ima ih jos zanimljivih, ali treba sto prije dogovoriti suradnju s nekim klubom 1FLige, da se mogu kaliti kod njih.
Mene jucer Krehmic vise odusevio nego Sehic. Nisam gledao juniore do jucer, i govorim samo na osnovu jučerašnje utskmice
likceze

Post Postao/la likceze »

prisonbreak je napisao/la: 19 svi 2026, 00:01
Luis Nazario da Lima je napisao/la: 18 svi 2026, 22:07

Mene jucer Krehmic vise odusevio nego Sehic. Nisam gledao juniore do jucer, i govorim samo na osnovu jučerašnje utskmice
Jesil upratio koliko je Sehic pretrcao i da je u svakom opasnom napadu on ucestvovao i napravio nesto ?
Ne moze se na osnovu jedne utakmice nista osporiti,jedan je kao krilni dao 11 golova a drugi kao spic duplo manje…
Sve to pise na transfermarktu,ko je pratio juniore zna da su ta dvojica najkvalitetnija sigurno,ali da Sehic odskace jer je kompletniji i konstantniji bio citavu sezonu.
Barem moje neko misljenje,mislim da je potencijal pokazao i odskocio od te generacije,ekipe kako god.
Zehrid

Post Postao/la Zehrid »

Ide Maske po 15+ ove sezone
Odgovori