NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
RutonjasaZapada

Re: NK Čelik

Post Postao/la RutonjasaZapada »

Malo ce se kasniti niko jos nije krenuo.
Neki su problemi bili poslije s policijom..

Al sve je sad uredu....
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Javite kad sidju s autoputa kod Nemile!!!!!

Ima li ko slicica da mjenjamo, dok cekamo heroje?
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Larsson

Post Postao/la Larsson »

Znaci tu su oko 10h
Samo Čelik!
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Nikad u životu nisam pokisao kao danas. Neka živi Čelik naša Zenica
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

I nebo je plakalo od srece
Srce, čast i ponos!
limvolikce
12. igrač

Post Postao/la limvolikce »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 16 svi 2026, 18:36
ALLSTAR je napisao/la: 16 svi 2026, 18:20 Sta je ovo otkazana predstava u Zenici , Manijaci se digli nesto
Naravno da je otkazana, i nisu manijaci nego mi, Robija ne da....nek idu negdje drugo promovisat gluposti.

Ako se onaj debil manijak javi, brisite ga s teme.

A sada o lijepim stvarima...PL i po kisi i snijegu, docek i po kisi i snijegu

LikCe 🖤❤️
Evo nisam Manijak, ali mi je ovaj primitivizam sjebao raspoloženje i slavlje. Jbt eto trebaju navijači sad zabranjivati pozorišne predstave? Pa kad neko kaže da su navijači jedna bagra polupismena i zatucana onda vam bude krivo? Nažalost, većina s tribine ne bi otišla u pozorište da nije bilo skupštine koja se tamo održavala. Treba sad srušiti i željezničku stanicu jer tamo rade željezničari? I sve što u sebi ima taj naziv? Za mene je ovo poraz zdravog razuma u našem gradu, a svi koji ćete mi sada nešto srati na ovo, evo jezikom kojeg najbolje znate i razumijete: najedite se govana! Btw, trebala se uskoro raditi i predstava o Čeliku, i to nešto što nije viđeno na ovim prostorima. S ovim ste sjebali unaprijed tu lijepu priču koja je trebala biti i pitanje je da li će ljudi i htjeti sada to da rade nakon ovoga!
Larsson

Post Postao/la Larsson »

Jbl te prestava o klubovima iz Sa! Idi brate u Sa i gledaj ako ti se gleda,mislis da bi oni dali da bude prestava o robijasima. Ne budali
Samo Čelik!
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

samocelik je napisao/la: 16 svi 2026, 20:44 Nikad u životu nisam pokisao kao danas. Neka živi Čelik naša Zenica
Nisi ti onda bio na Jugu na utakmici Celik-Sarajevo 3-1 2008 god da vidis sta je nevreme ,kisa i oluja ,to ti mogu potvrdit ovi koji su tad bili na Jugu a mozes i ti pogledat😁😁.Ali tebi svaka cast za danas i veliki respekt uzasno je vreme bilo kao i za cjelu sezonu i tebi i svim Robijasima ali eto isplatilo se Sretan povratak i uzivaj sad
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Tempirali su saopstenje direktno 2 sata pred Čelikovu utakmicu da pokvare plasman u PL i poslali dopis svim medijima. Licemjerno i bezobrazno. ZLONAMJERNO. Pokazali su pravo lice!
Dolaze u etnički čist grad od svih drugih navijača da promovišu Željezničar. Iako sam bio neutralan nakon ovog danasnjeg dopisa svim medijima pred ovo slavlje i plasman tačno tempirano jasno je koliko su i sami korektni. Svaki idući post na ovu temu će biti obrisan.

Svi pred istok!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Apsolutno zaslužen plasman,svaka čast svim momcima koji su na bilo koji način pomogli starcu u prethodnih 6 godina,ovo je naša borba,borba svih nas,zato SVI PRED ISTOK !
c'mon likČe
Cod

Post Postao/la Cod »

jeb* Zelju,kad dolaze igrači i ko prenosi doček?
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

BatistutA19 je napisao/la: 16 svi 2026, 20:58
samocelik je napisao/la: 16 svi 2026, 20:44 Nikad u životu nisam pokisao kao danas. Neka živi Čelik naša Zenica
Nisi ti onda bio na Jugu na utakmici Celik-Sarajevo 3-1 2008 god da vidis sta je nevreme ,kisa i oluja ,to ti mogu potvrdit ovi koji su tad bili na Jugu a mozes i ti pogledat😁😁.Ali tebi svaka cast za danas i veliki respekt uzasno je vreme bilo kao i za cjelu sezonu i tebi i svim Robijasima ali eto isplatilo se Sretan povratak i uzivaj sad
Bio i tad nego šta, samo je tad bio august i pljusak. ( do duše i grmilo je sa svih strana ) . Još nešto tad sam imao 12-13 godina, danas je sve teze 😂😂😂
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Imal raje skuplja li se pred istokom?
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Dokle su zna li se @Laudrup želimo dojavu😁😁
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

BatistutA19 je napisao/la: 16 svi 2026, 20:58
Ta tekma se doooobro preležala poslije 😂 ali vrijedilo 🖤❤️
Odgovori