Rekonstrukcija stadiona "Bilino polje"
Re: Rekonstrukcija stadiona "Bilino polje"
Ide prvo istok, Čelik će igrati na Bilinom polju Premijer ligu i nigdje drugo nemojte bezveze trositi vrijeme na piskarenej o tome. Nema stadiona na kojem bi Čelik mogao igrati osim na Bilinom, ne znam kako moze neko pomisliti Kamberovica polje, dalje Kakanj da ne spominjem ili neki drugi stadion. Čelik igra na Bilinom, ide jedna po jedna tribina, imat ćemo smanjen kapacitet stadiona, ali igramo na našem domu i nigdje drugo
Najbolja opcija za nas, ne uzima istok nesto previse kapacitet a nama ostaje zapad 6900 i jug sjever po 2500 stolica( odnosno nekad ide gostujucim dio sjevera).Eugen je napisao/la: ↑15 svi 2026, 11:00 Ide prvo istok, Čelik će igrati na Bilinom polju Premijer ligu i nigdje drugo nemojte bezveze trositi vrijeme na piskarenej o tome. Nema stadiona na kojem bi Čelik mogao igrati osim na Bilinom, ne znam kako moze neko pomisliti Kamberovica polje, dalje Kakanj da ne spominjem ili neki drugi stadion. Čelik igra na Bilinom, ide jedna po jedna tribina, imat ćemo smanjen kapacitet stadiona, ali igramo na našem domu i nigdje drugo
U ovom slucaju jug ce bit uvijek pun 2500 robova koji navijaju jer dosta bi se raje vratilo u kop 100%
Koncept foruma se zasniva na to da vrijeme trosimo bezveze na piskaranjaEugen je napisao/la: ↑15 svi 2026, 11:00 Ide prvo istok, Čelik će igrati na Bilinom polju Premijer ligu i nigdje drugo nemojte bezveze trositi vrijeme na piskarenej o tome. Nema stadiona na kojem bi Čelik mogao igrati osim na Bilinom, ne znam kako moze neko pomisliti Kamberovica polje, dalje Kakanj da ne spominjem ili neki drugi stadion. Čelik igra na Bilinom, ide jedna po jedna tribina, imat ćemo smanjen kapacitet stadiona, ali igramo na našem domu i nigdje drugo
Dosadno nam na poslu moramo piskaratRedbull je napisao/la: ↑15 svi 2026, 11:55Koncept foruma se zasniva na to da vrijeme trosimo bezveze na piskaranjaEugen je napisao/la: ↑15 svi 2026, 11:00 Ide prvo istok, Čelik će igrati na Bilinom polju Premijer ligu i nigdje drugo nemojte bezveze trositi vrijeme na piskarenej o tome. Nema stadiona na kojem bi Čelik mogao igrati osim na Bilinom, ne znam kako moze neko pomisliti Kamberovica polje, dalje Kakanj da ne spominjem ili neki drugi stadion. Čelik igra na Bilinom, ide jedna po jedna tribina, imat ćemo smanjen kapacitet stadiona, ali igramo na našem domu i nigdje drugo![]()
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Evo nikad docekat 2 sata da idem kucilaudrup je napisao/la: ↑15 svi 2026, 12:00Dosadno nam na poslu moramo piskaratRedbull je napisao/la: ↑15 svi 2026, 11:55Koncept foruma se zasniva na to da vrijeme trosimo bezveze na piskaranjaEugen je napisao/la: ↑15 svi 2026, 11:00 Ide prvo istok, Čelik će igrati na Bilinom polju Premijer ligu i nigdje drugo nemojte bezveze trositi vrijeme na piskarenej o tome. Nema stadiona na kojem bi Čelik mogao igrati osim na Bilinom, ne znam kako moze neko pomisliti Kamberovica polje, dalje Kakanj da ne spominjem ili neki drugi stadion. Čelik igra na Bilinom, ide jedna po jedna tribina, imat ćemo smanjen kapacitet stadiona, ali igramo na našem domu i nigdje drugo![]()
![]()
I najlogičnije da ide prvo istok, najskuplja tribina, nosi kategorizaciju stadiona i najviše novca sigurno. Mogu se na zapadu privremeni vipovi odradit, neke svlačionice montažne, najbolje za sve.Eugen je napisao/la: ↑15 svi 2026, 11:00 Ide prvo istok, Čelik će igrati na Bilinom polju Premijer ligu i nigdje drugo nemojte bezveze trositi vrijeme na piskarenej o tome. Nema stadiona na kojem bi Čelik mogao igrati osim na Bilinom, ne znam kako moze neko pomisliti Kamberovica polje, dalje Kakanj da ne spominjem ili neki drugi stadion. Čelik igra na Bilinom, ide jedna po jedna tribina, imat ćemo smanjen kapacitet stadiona, ali igramo na našem domu i nigdje drugo
Samo molba da se onda klupe za rezerve prebace na istok, da rahat vidimo sve sa zapada.
Nije to zanemariva cifra,ta nas je cifra vukla godinama,uz 12 igrača najbitnija nivcana sredstva u kantonu.
Nako bezveze da pitam sta mislite u ovom restoranu dali ce b
se moci isposlovati piva,dali ce pristup imati obicni puk i ovo na krovu dali su solarni paneli
se moci isposlovati piva,dali ce pristup imati obicni puk i ovo na krovu dali su solarni paneli
- Zenicanin988
Nisam vidio semafor, gdje ce biti?
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Alkohol je zabranjen na javnim okupljanjima u ZDK tako da nema od alkohola ništa. Jedino da se to nekako ne odvoji pa da se može točiti alkohol bez iznošenja na tribine
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Upoznat sam sa trenutnim zakonom .
Ipak mislim da bi se nekako omogucilo pivo bio bi pun pogodak.
Makar na ovom novom stadionu kad se izgradi.
Da se nade rupa u zakonu tipa piva sa manje alkohola ili samo na predvidenim mjestima na stadionu ,max jedna piva sa prilozenom kartom isl
Dpnekle razumjem zabranu radi naseg mentaliteta ali u drugu ruku ne ide zabranjivati nesto sto je legalno 10 m preko puta a i radi cejfa i evropskih navijaca itd
Stavimo na stranu moralne komentare . Svi znamo da jealkohol lose za za covjeka ali i da je tu na svakom cosku i da je prisutan na svakom stadionu . Mada opet nisam puno bio na drugim stadionima tako da i nisam upoznat sa situacijom na Eu stadionima a i sire
Moze piva nularica

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Tako je,nularica je dovoljna.Baš kao što reče iznad zbog našeg mentaliteta bolje što manje alkohola na stadionu.
Konjak može, ostalo ne može