Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Zamorano je napisao/la: ↑09 tra 2026, 21:40
Gdje ces bolan igrat PL na terenu gdje svaki dan imas 2 treninga i utakmica mjesecno more!? Mislim na Kamberovice!!! I nizerazredne klubove koji koriste taj teren. Kakvo Kamberovice ba ljudi dodjite sebi.
Jel se zna rok izgradnje stadiona? Jel ono receno 8 godina??? Malo se o tome treba pozabavit,rokom izgradnje!
Jedan bazen kod nas se pravi 3 godine!
Ulica kod Bosanke se pravi godinu!
Niposto seliti sa stadiona,niposto!
Jednom kad odselis bog te ne vrati vise!!!
Da nije naša Aksa radila projekat ne bi mi dobili pa skoro sve u bojama Čelika. Stolice crvene a kada Čelik igra svi ovi ledovi i stadion će uvijek biti u crvenoj boji osim kada igra reprezentacija kada će ga obojiti u plavo žuto. Odlično rješenje i realan projekat. Hvala Aksa Zenica.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Redbull je napisao/la: ↑14 svi 2026, 13:06
@avenija a odakle ovi ai snimci, koliko je to stvarno sa projektom, nisam vidio da je izaslo idejno rjesenje stadiona?
Vidis da pišu loading, znaci da će uskoro savez objaviti finalni izgled a kako Fudo reče i grad je dobio konačnu verziju još ranije.
Ovo je Vico i savez proslijedio TV areni jer su medijski partneri saveza i lige da malo najavu pripreme.
Redbull je napisao/la: ↑14 svi 2026, 13:06
@avenija a odakle ovi ai snimci, koliko je to stvarno sa projektom, nisam vidio da je izaslo idejno rjesenje stadiona?
Vidis da pišu loading, znaci da će uskoro savez objaviti finalni izgled a kako Fudo reče i grad je dobio konačnu verziju još ranije.
Ovo je Vico i savez proslijedio TV areni jer su medijski partneri saveza i lige da malo najavu pripreme.
Ako je ovako, mislim da su nasli super rjesenje sa ovim ledovima, moci ce se boje stadiona prilagodjavati po potrebi. Takodjer ako ostanu crvene stolice
Po ovome glavna tribina ostaje na istoku, istok dobija podzemnu garazu, dva velika led diplaya, zapad dobija jedan veliki display...
Evo citav video:
Zadnja izmjena: Redbull, dana/u 14 svi 2026, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
Samo da krene gradnja, rješavamo svoju budućnost tj dom i igranje Čelika za idućih 50 godina, bilo PL bilo Liga prvaka. Ostavljaš unucima ono što su nama naši ostavili tj sadašnje Bilino polje.
Lijep je stadion nema govora i lijepe boje ,samo i mene strah da ne zaglavis pogledaj samo odkad rade Zeljo juznu tribinu ili Velez ili Zrinjski Istok ..I gdje ces ti onda igrat ako se to razvuce mada nije isto klub i reprezentacija za finansije ali kad pogledas i u regionu svugdje to.sporo ide .Ali eto kako nam je tako nam je ,znaci 6 godina borbe sa klubom sad cekaj opet toliko i sa stadionom.Ne znam da li se ide na rusenje ovog komplet ili ce se to radit tribina po tribina.
Lijepo je ovo sve, al meni je zao Bilinog ovakvog kakav jest, ne mogu sad zamislit robove na ovom novom jugu, nekako mi nema cari. Al da ce stadion bit ko bombona, sigurni da hoce
BatistutA19 je napisao/la: ↑14 svi 2026, 13:59
Lijep je stadion nema govora i lijepe boje ,samo i mene strah da ne zaglavis pogledaj samo odkad rade Zeljo juznu tribinu ili Velez ili Zrinjski Istok ..I gdje ces ti onda igrat ako se to razvuce mada nije isto klub i reprezentacija za finansije ali kad pogledas i u regionu svugdje to.sporo ide .Ali eto kako nam je tako nam je ,znaci 6 godina borbe sa klubom sad cekaj opet toliko i sa stadionom.Ne znam da li se ide na rusenje ovog komplet ili ce se to radit tribina po tribina.
A mora tribina po tribina, gdje bi igrali 5-10 godina.
BatistutA19 je napisao/la: ↑14 svi 2026, 13:59
Pa onda bolje mi navijači da krenemo sa rekonstrukcijom i sa rušenjem kad neće ovi