FK Željezničar

Tema posvećena FK Željezničar okuplja sve navijače i ljubitelje kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, igračkom kadru, transferima, rezultatima i aktuelnim dešavanjima vezanim za Plave sa Grbavice.
Robusnatefaltava

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Robusnatefaltava »

Orvel je napisao/la: 14 svi 2026, 15:05 Ma sve je cudno od pocetka.

Ja ne mogu da vjerujem da vec 5 godina, svaku sezonu pocinjemo u nekom hajpu (CILJ JE PRODATI CLANSKE DA KLUB STANE NA NOGE) i onda u toku svake sezone raspad sistema. Smijesno je sta rade od kluba ako je ovo sve istina, a smijesno je sto se mi Zeljovci, pa ni Manijaci ne oglasavamo i ne okupljamo da pokazemo da nije ovo Olimpic.
Jer imamo jazavicarsko patetični mentalitet zrtve i jade gdje samo smijemo na društvenim mrežama da nešto ismijavamo i komentarisemo, narod koji pogne glave kad mu vlastiti jad od kvazi igraca jebe majke navijacima, prije desetak godina taj isti jad bi bio sacekan nakon tekme i isamaran , a da ne pricam o sudijama i svemu sto svjedocimo na domacem terenu

Postali smo u globali jadan narod kojeg niko ne shvaca za ozbiljno i kojeg svako šuta i ovo je tek početak kako ce nam biti u budućnosti
broj1

Post Postao/la broj1 »

Robusnatefaltava je napisao/la: 14 svi 2026, 15:27
Orvel je napisao/la: 14 svi 2026, 15:05 Ma sve je cudno od pocetka.

Ja ne mogu da vjerujem da vec 5 godina, svaku sezonu pocinjemo u nekom hajpu (CILJ JE PRODATI CLANSKE DA KLUB STANE NA NOGE) i onda u toku svake sezone raspad sistema. Smijesno je sta rade od kluba ako je ovo sve istina, a smijesno je sto se mi Zeljovci, pa ni Manijaci ne oglasavamo i ne okupljamo da pokazemo da nije ovo Olimpic.
Jer imamo jazavicarsko patetični mentalitet zrtve i jade gdje samo smijemo na društvenim mrežama da nešto ismijavamo i komentarisemo, narod koji pogne glave kad mu vlastiti jad od kvazi igraca jebe majke navijacima, prije desetak godina taj isti jad bi bio sacekan nakon tekme i isamaran , a da ne pricam o sudijama i svemu sto svjedocimo na domacem terenu

Postali smo u globali jadan narod kojeg niko ne shvaca za ozbiljno i kojeg svako šuta i ovo je tek početak kako ce nam biti u budućnosti
Treba tome dodati veoma nizak prosjecni IQ, neobrazovanost i odsustvo bilo kakve politicke svijesti. Ljudi nas karaju kako hoce, ali oticemo daleko od Zelje i sporta ako pocnemo o tome. U PLBiH se najbolje vidi stvarni odnos snaga u nasoj drzavi.
Orvel

Post Postao/la Orvel »

Pa ja ne znam sta je ovo vise. Od kad je misimovic protjeran mi svake godine imamo neki crni niz, neku premetacinu u klubu. Jel opet sateliti podmecu noge, jel moguce da je lik bolestan toliko ili smo mi na mrvama spavali pa nas svi handre?

Hocel vise sunce ugrijati na memli Grbavici jbt
Levin

Post Postao/la Levin »

Za kad je zakazana sjednica Skupštine?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Veteran

Post Postao/la Veteran »

Bice odobren statut brzo.
Hrasno15

Post Postao/la Hrasno15 »

Orvel je napisao/la: 14 svi 2026, 16:19 Pa ja ne znam sta je ovo vise. Od kad je misimovic protjeran mi svake godine imamo neki crni niz, neku premetacinu u klubu. Jel opet sateliti podmecu noge, jel moguce da je lik bolestan toliko ili smo mi na mrvama spavali pa nas svi handre?

Hocel vise sunce ugrijati na memli Grbavici jbt
Izvini što ću ovako odgovoriti, ima ona narodna, nad ranjenim lavom i zec qrac šilji. E mi smo u takvom stanju da sad svako može da ga šilji na nama, od saveza, sudija pa tako dalje
Levin

Post Postao/la Levin »

Veteran je napisao/la: 14 svi 2026, 17:03 Bice odobren statut brzo.
To ponavljaju pojedini svaki mjesec. Koliko je pouzdano? Zar nije Statut na doradi u Klubu?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
AhmedNurudin

Post Postao/la AhmedNurudin »

Adin Mulaosmanović u ova preostala tri kruga pakla. Očekivano.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi. A.O. 💙
AhmedNurudin

Amin!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi. A.O. 💙
Veteran

Post Postao/la Veteran »

AhmedNurudin je napisao/la: 14 svi 2026, 17:12 Adin Mulaosmanović u ova preostala tri kruga pakla. Očekivano.
Kad mu se menadžeri sada natovare...
UzivaocKajkuta

Post Postao/la UzivaocKajkuta »

Levin je napisao/la: 14 svi 2026, 17:08
To ponavljaju pojedini svaki mjesec. Koliko je pouzdano? Zar nije Statut na doradi u Klubu?
ja sto sam cuo, zove se na sve strane da vide sto ga odbija, da se sazna ciji to pritisak ima posto izgleda stranacki nije
a pehari su tu
Veteran

Post Postao/la Veteran »

UzivaocKajkuta je napisao/la: 14 svi 2026, 17:27
ja sto sam cuo, zove se na sve strane da vide sto ga odbija, da se sazna ciji to pritisak ima posto izgleda stranacki nije
Mislim da je dobio instrukcije od svojih nadredjenih, i sa jos jednog bitnog mjesta.
UzivaocKajkuta

Veteran je napisao/la: 14 svi 2026, 17:29
UzivaocKajkuta je napisao/la: 14 svi 2026, 17:27
Mislim da je dobio instrukcije od svojih nadredjenih, i sa jos jednog bitnog mjesta.
ne znam luda je kuca, jedno znam, nismo mi krivi
a pehari su tu
AhmedNurudin

Veteran je napisao/la: 14 svi 2026, 17:17
AhmedNurudin je napisao/la: 14 svi 2026, 17:12 Adin Mulaosmanović u ova preostala tri kruga pakla. Očekivano.
Kad mu se menadžeri sada natovare...
Ma nažalost će biti u drugom planu bar kod mene, prioritet su nam ova dešavanja van terena. Volio bih na završimo bar peti ali to podrazumijeva bar 4 boda. Ne znam kakva će ekipa biti ali volio bih da ostanu koliko toliko motivisani posebno za zadnje kolo, da se ne desi kakva blamaža.
UzivaocKajkuta

koji je to po redu Krpi trener bahaabahhaa.

edis
alihodzic
basic
alihodžić
arap
akrap
djurbuzovic
coric
joldic
adzem
derviši
slavisa
djurbuz
savo
čiča
i ako pikamo amara na pocetku
Zadnja izmjena: UzivaocKajkuta, dana/u 14 svi 2026, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
a pehari su tu
Odgovori